آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --نیرو هوایی توسط سارا صحت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی آکورد رو تایید میکنم به این دلیل که برای من محیط سالم و نظم آموزشگاه بسیار اهمیت داره و اینکه اساتید این آموزشگاه بسیار حرفه ای هستند و کاملا اصولی تدریس میکنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --نیرو هوایی توسط مونا جلالی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من واقعا از آموزشگاه آکورد راضیم دقیا همونی بود که میخواستم چون واقعا دلسوزند اساتیدشونم عالین ازشون ممنونم اینم شمارشونه 77735603 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --نیرو هوایی توسط افشار جوذری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای آواز سنتی حتما پیش استاد علیرضا حاجی طالب برید صدای خودشون که خیلی خوبه شاگرداشونم همشون راضی بودن 02188171230 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
بهترین آموزشگاه موسیقی (ویولون) تو محله نیروهوایی کجاست؟
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت