آموزشگاه موسیقی رنسانس به عنوان بهترین آموزش موسیقی،پیانو،هارمونیکا محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط shahram به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ..کلاس های آواز آموزشگاه رنسانس خیلی خوب هستن و استاد هم کاملا باحوصله و بینظیر .. بنده هنرجوی این آموزشگاه هستم و کاملا راضی هستم از آموزشگاه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی رنسانس
آموزشگاه موسیقی رنسانس به عنوان بهترین آموزش موسیقی،پیانو،هارمونیکا محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط hoda به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس های ساز دهنی در این آموزشگاه هست من خیلی گشتم تا کلاس ساز دهنی پیدا کنم خوشبختانه آموزشگاه رنسانس هست و من خیلی از استادش راضی هستم ۵۵۰۷۳۷۸۳۵۵۳۱۸۷۸۳ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی رنسانس
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --بلوار ابوذر-نبرد از جنوب توسط مهیا سلطانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای دوره ی تار آموزشگاه محمد اسماعیلی رو از اینترنت پیدا کردم خیلی راضی بودم اینم سایتش matinmi.com نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت