به نظرم مهدقرآن و آموزشگاه زبان تکتا که ابتدای خیابان نبرد شمالی نرسیده به چهارراه فرزانه هست بروزترین آموزشگاه از لحاظ متد آموزشی هست.چون روش فونیکس یعنی یادگیری زبان به وسیله ی آواها توی مدارس انگلستان تدریس میشود و برای افراد ، بخصوص سنین بچه ها بسیار جذاب و جالب نسبت به روش های آموزشی آموزشگاه های دیگه هست. از طرفی تکتا مدرسه انگلیسی هست که تو ایران زیاد ندیدم چون بچه ها از صبح که میایند مدرسه به زبان انگلیسی سلام و احوالپرسی میکنند و به انگلیسی هم ورزش میکنند و هم صبحانه میخورند و هم بازی میکنند و توی همچین محیطی بچه ها ناخودآگاه انگلیسی محاوره میکنند و زبان انگیسی در ضمیرناخودآگاهشان ضبط میشه و خیلی خوب و عالی یاد میگیرند و برای بچه ها مسابقه و بازی های هوش انگلیسی میذارند و جایزه میدهند که تشویق بشوند.من که از عملکرد این آموزشگاه و پرسنلشان راضی ام و به بچه های همسایه و آشنا و فامیل هم این آموزشگاه را توصیه میکنم 33363090 33362850 09127268842
من دوساله که دخترم رو گذاشتم مهد مادر توی بلوار ابوذر و واقعا از برخوردشون با خودم و بقیه والدین همچنین بقیه بچه ها راضی بودم . آموزش هاشون خوبه و تا حالا ندیدم بچه ای رو اذیت کرده باشن. از همین جا از مدیریت و مربی هاش تشکر میکنم.
dSDaSDsddsdsdfsf
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت