باشگاه رقص آران به عنوان بهترین ورزشی ،رقص محله --اتابک-بیسیم-پارک ولیعصر توسط نگین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس عربی این باشگاه رو حتما بهتون پیشنهاد میکنم برین من چند سال شاگردشونم و واقعا عالی هستن 77893205 نمایش مشخصات و آدرس مرکز باشگاه رقص آران
سلام خدمت همه د وستان
من از منطقه تهران سر خیلی اتفاقی بوسیله یکی از دوستان به باشگاه آران راه پیدا کردم. اون زمان خیلی اتفاقی و در حد کنجکاوی نگاهی به کلاسهای رقص این باشگاه
انداختم ولی خیلی سریع با دیدن یک اجرای کوتاه بوسیله یکی از بچه های اونجا جذب این کلاسا شدم. با اینکه مسیرم خیلی دور بود ولی زمانهایی رو ازاد کردم و به
صورت جلسه ای تو کلاسا شرکت کردم. الان از اینکه تو این کلاسا شرکت کر دم خیلی خوشحالم چون هم جنبه نرمش و ورزش داره هم ادم هنری و یاد میگیره
این کلاسا رو به شما دوستان هم توصیه میکنم. اسم باشگاه آران هست و شمارش هم اینه 77220054
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت