آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --افسریه-قصر فیروزه توسط مهناز شیرینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است رقص آذری نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
باشگاه ورزشی آران( تهران پارس و نارمک) به عنوان بهترین باشگاه ورزشی محله --افسریه-قصر فیروزه توسط حسین قرایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ثبت نام کشتی جونان نمایش مشخصات و آدرس مرکز باشگاه ورزشی آران( تهران پارس و نارمک)
تخفیف
با سلام خدمت همه بانوانی که دنبال استفاده از کلاسهای ورزشی با قیمتهای مناسبتری هستن به اطلاعتون میرسونم که باشگاه آران جهت کلاسهای ذیل خود به مدت ده روز تخفیف مناسبی در نظر گرفته است.
1 - بدنسازی با دستگاه و برنامه تخصصی لاغری
2 - انواع رقصهای کلاسیک و سنتی
3 - آموزش رقص عروس و داماد
تلفنهای تماس : 77893205 - 09335166561
مدرسه ژیمناستیک وریتمیک اسپین به عنوان بهترین باشگاه ورزشی محله --افسریه-قصر فیروزه توسط رسول غفاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مدرسه ژیمناستیک وریتمیک اسپین
سلام خدمت همه د وستان
من از منطقه تهران سر خیلی اتفاقی بوسیله یکی از دوستان به باشگاه آران راه پیدا کردم. اون زمان خیلی اتفاقی و در حد کنجکاوی نگاهی به کلاسهای رقص این باشگاه
انداختم ولی خیلی سریع با دیدن یک اجرای کوتاه بوسیله یکی از بچه های اونجا جذب این کلاسا شدم. با اینکه مسیرم خیلی دور بود ولی زمانهایی رو ازاد کردم و به
صورت جلسه ای تو کلاسا شرکت کردم. الان از اینکه تو این کلاسا شرکت کر دم خیلی خوشحالم چون هم جنبه نرمش و ورزش داره هم ادم هنری و یاد میگیره
این کلاسا رو به شما دوستان هم توصیه میکنم. اسم باشگاه آران هست و شمارش هم اینه 77220054
perspolis
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت