سلام من بدنیا اومده این محلم این محله یه سری چیزهای خوبی داره و یه سری چیزهای بد :
از نظر امکانات همه چیز داره از نظر رفاهی هم کامله به دولت آباد جردن جنوبی هم میگن یه بدی که این منطقه داره اینه که انگار اینجا از تهران جدا هستش گرونی خیلی بیداد میکنه .
الان مسکن همه جای تهران تا حدودی ارزون شده ولی اینجا نه .
الان اگه لباس بری از ساختمان پلاسکو یا کلا از فروشگاههای بالاشهر بخری ارزون تر از اینجا هستش .
در کل محله خوبی یه نکته دیگه اینجا خیلی شلوغ شده جمعیتش زیاد شده .
ولی انصافا بگم با کلاس ترین منطقه در جنوب شهره بهش میگن جردن جنوبی .
سلام برام جالب بود هستن کسایی که از این محله راضی باشن.
به نظر منکه فعلا تو خونه بابام هستم و تو خ حق گویان هستیم محله افتضاحیه.از هر نظر که فکرشو بکنی.نمیدونم چرا جدیدا انقدرم همه چیزش الکی گرون شده.یه سالن درپیتش زیر 10 تومن ابرو برنمیدارن و خودشونو با سالن های بالا مقایسه میکنن.منکه چندین ساله صبح از خونه میزنم بیرون و عصر از سرکار میام نه کاری اینجا انجام میدم نه خریدی.
واقعا تو این محله از ناآگاهی مردمش سوئ استفاده های میکنن این مغازه دارها بیا وببین.اعصر را که شلوغ میشه غصه ام میگیره میام خونه.بس که فرهنگ و تربیت مردم این منطقه پایینه.جدیدا هم که خیابوناش فشن شو شده هرچی زن و دختر و پسر دور از جون خراب هست دارن جولون میدن.به نظرم که هرکی میتونه برای امنیت و تربیت فرزندانش بره محله های بالای تهران والا انجا انقدری که رضا پیمان و آزاده میندازن به مردم گرون نیست .بری تو تندیس خرید کنی ارزونتر میشه تا تو دولت آباد مدلهای بنجول و قدیمی رو بخوای بخری.
خلاصه منکه آرزومه از اینجا برم
سلام
شهرک دولت اباد خیلی خوبه من حدود 22 ساله ساکنش هستم ولی جدیدا شلوغ شده همه چی از نظر رفاهی و.. وجود داره ولی یه شهرک باید سینما هم داشته باشه
ولی در کل عالیه ماکه راضی هستیم.
سلام علیرغم اینکه 25 سال تو دولت آباد زندگی میکنم ولی جدیدا دولت آباد واقعا داره منفجر میشه خیلی شلوغ شده و امنیتشم زیر صفره.و کلا شهرکه خوبیه بین شهرکهای جنوب شهر از خیلی جاها بهتره
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت