از دوستان تقاضا می کنم به این پیج هم سر بزنید تا با مطالب این سایت هم آشنا بشید. اگر در رابطه با درب ضد سرقت و انواع آن نیاز به اطلاعات دارید حتما به این پیج سر بزنید. اگر می خواهید در رابطه با ایمنی ساختمان در مقابل حریق و راهکارهای جلوگیری از حریق و انواع کاربردهای درب ضد حریق در ساختمان مطلبی بدانید به این پیج سربزنید. اگر در رابطه با درب اتاقی و انواع دربهای اتاقی در ساختمان و استفاده های هر کدام در ساختمان اطلاعاتتان را تکمیل کنید حتما به این پیج سربزنید.
از همه جا بهتر خیابان پونه زاره کوچه حافظ
با سلام و خسته نباشيد
بنظر من يافت آباد فقط قسمت بازار مبل مفيد بوده و اكثرا" محله ها با بافت قديمي و يا خيلي خيلي قديمي وجود دارد من كه از ساكنين آنجا ميباشم به هيچ عنوان اين منطقه را دوست ندارم و تعداد افرا معتاد و خلاف بدليل بي فرهنگي و كم سواردي افراد منطقه وجود دارد و از تمام اقليتها در اينجا ديده ميشود بنظر من يكي از مناطق محروم ميباشد كه البته نكته مثبتي كه هست اينكه راه آهن را برداشته اند
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت