لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

نظر یادت نره
پنجشنبه 22 ارديبهشت ماه 1390 بهترین آموزشگاه زبان آیت الله کاشانی و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
ali tayefeh

تاریخ درج: پنجشنبه 22 ارديبهشت ماه 1390
بهترين آموزشگاه زبان در سطح بلوار فردوس 
آموزشگاه زبان سورن است.
واقع در بلوار فردوس غرب .خيابان ورزي شمالي نبش كوچه دهم شرقي

پاسخ سمن:

چه کتابهایی رو درس میدن؟

پاسخ tayefeh:

کتابهای که برای گروه کودک تدریس میش ود کتاب فونیکس است . برای گروه نوجوان کتاب کانکت و برای جوانان و بزرگسالان تاپ ناچ تدریس می شود دوست عزیز.

پاسخ ebi:

سلام لطفا شماره تلفن آموزشگاه +جنسيت +شهريه+تلفن را برام بفرستيد.

مرسي

پاسخ شما به این نظرات

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی

آخرین نظرات وارد شده
بهترین آموزشگاه زبان پاسداران و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ dizayalda به نظر savh : کیش واقعا عالیه .اونم شعبه پاسدارانش: www.kish20.ir        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر dizayalda : من آموزشگاه کیش رو پیشنهاد می کنم واقعا اساتیدش عالی هستند شعبه دختران سایت نداره ولی پسران سایتش اینه:www.kish20.ir        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان کارگر شمالی-انقلاب تا جلال آل احمد و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ aryana به نظر paria naderi :        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان شهران - کن - شهرزیبا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر Niloo Kooshyar : موسسه زبان سُرور به عنوان بهترین آموزش زبان های انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی و آلمانی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط Niloo Kooshyar به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است I love soroor institute نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان سُرور        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان ستارخان و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر nasrollahi : اموزشگاه باران بهترین اموزشگاه تو ستارخانه من رفتم واقعا عالیه استاداش خیلی خوب درس میدن مخصوصا استاد عادلی اینم شمارشه 09356405420 هر کس میخواد زبان رو فوت اب بشه به قول معروف بره اینجا معرکست.من هیچی بلد نبودم از زبان الان خیلی راحت صحبت میکنم. هم تاپ ناچ کار میکنن هم اخبار کار میکنن. یه لابراتوار ردیف هم دارن.    تعداد پاسخها(2)( bobo - alireza48)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر ساقی پوردیهیم : موسسه زبان سُرور به عنوان بهترین آموزش زبان های انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی و آلمانی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط ساقی پوردیهیم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان سُرور        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان گیشا-کوی نصر و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر samin : به نظر من آموزشگاه پارسایان دقیقا" اول گیشا عالییییییییییییییییه  من 1 سال دارم اونجا کلاس میرم واقعا" انگلیسیم پیشرفت کرده تازه زبانهای دیگه مثل آلمانی ،فرانسه؛اسپانیایی هم داره        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ wili به نظر وحید ن : وحید جان مرسی.دقیقا درست گفتی.متد انگلیش ریزالت خیلی قوی پره.موسسه قطب راوندی تو جردن با این سیستم کار می کنه. 88782246_88782523        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ sibad به نظر سینا ابطهی : من هم کلاسای قطب و رفتم هم تهرانپارس - تهرانپارس متاسفانه خیلی ضعیفه   هم کانون زبان، هم نور، هم ای ال آ، هم مجتمع فنی ولی تا اینجا بهترینش بنظرم مجتمع فنی بود که همونم در سطح کلاسای معمولییه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان طرشت و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر davood1 : من دوره آیلتس وبا آقای قلی زاده تموم کردم.توspeaking تونستم 8 بگیرم.هرچندreading مشکل دارم.ایشون عالی هستن.شماره ایشون 09194948758        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر dambeldor : دوستان عزيز من كتابهاي new english file را تا آخر كتاب upper intermediate تمام كردم و ميخوام advance اين كتابو بخونم. اكثر موسسات بعد از كتاب upper ميرن سراغ FCE و CAE و من هنوز جايي پيدا نكردم كه new english file-advance رو درس بدن. ميتونيد منو راهنمايي كنيد؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ dambeldor به نظر reza : دوستان عزيز من كتابهاي new english file را تا آخر كتاب upper intermediate تمام كردم و ميخوام advance اين كتابو بخونم. اكثر موسسات بعد از كتاب upper ميرن سراغ FCE و CAE و من هنوز جايي پيدا نكردم كه new english file-advance رو درس بدن. ميتونيد منو راهنمايي كنيد؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ lilian60 به نظر s-a : من خودم مدرس زبان هستم و دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش teaching اسم این اموزشگاه رو زیاد نشنیدم ولی یه چیزی بهتون بگم من خودم تهرانپارس زندگی میکنم و تقریبا میشه گفت توی اکثر اموزشگاه های بزرگ اینجا درس دادم وقتی بچه ها میان میگن استاد خوب نیست نمیشه به حرفشون اعتماد کرد مثلا من میرم سر کلاس intermediate level با لهجه غلیظ صحبت میکنم همه شاکی میشن...میگن ما هیچی نمیقهمیم بنظر من مشکل بیشتر اموزشگاه ها اینه که برای راضی نگه داشتن بچه ها لااقل اونهارو یک level بالاتر از اونی که هستن میشونن بعدم هیچی همه میخوان راهی که ما تو 15 سال رفتیم توی 6 ماه برن خوب معلومه که نمیشه ...من حتی توی کلاس خصوصیام از اول طی میکنم که مبادا بعد سه ماه انتظار داشته باشید native speaker  باشید که توقع خیلی بیجایی هست        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان شهران - کن - شهرزیبا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ mohsen1363 به نظر کیمیا :   بهترین موسسه ای که تا حالا تو محدوده غرب تهران دیدم موسسه زبان ایران اروپا است. کلاسهاش نهایتاً شش نفره هستند و اساتید فوق العاده. کلاسهای بحث آزاد هم داره. فاصله بین ترم ها نمیفته. حتماً یه سر برید اونجا و از مشاوره و تعیین سطح رایگان اونجا استفاده کنید.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان شهرک ولیعصر و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ top1 به نظر پردیس : به نظر من از نظر کیفیت کار در منطقه خوب است  اما رو همون کیفیت نظارت کافی لز سوی مسئولین موسسه نیست.  از لحاظ امکانات بسیار پیش رفته است . اما به خوبی از سوی مدرسین و دانش آموزان استفاده نمیشه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان پونک-سردارجنگل و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر aviation : من دو تا بچه ام تو شعبه سعادت آباد کانون کودکان برتر زبان می خونن واقعا از کادر و روش و محیط و معلم هاشون خصوصا خانم نظرپاک راضی ام و بهشون دست مریضاد میگم. خدا خیرشون بده روابط اجتماعی بچه هام عالی شده.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ 00mahnaz به نظر الهه بوستانی : من یک سال است که به این آموزشگاه آمده ام و بسیار راضی هستم و اساتید بسیار خوبی داره . بهتره کمی کوشش و تلاشمونو بالا ببریم  نه  اینکه همه چیز را حاظر و آماده بخواهیم . و همچنین سپاس از خانم بوستانی دارم که در این امر مرا یاری کرده اند با سپاس فراوان مهناز.م  هستم از آموزشگاه گلدیس.          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ieltstaker به نظر Arasteh :   خانه زبان آرین   بهترین آموزشگاه زبان مخصوصا آیلتس در شهران است   44302232 www.arianieltsgroup.com          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان گیشا-کوی نصر و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر sara_8704s : با فرهیختگان کاملا مخالفم اصلا خوب نیست موسسه زبان سازان تو میدون توحید یه موسسه خیلی کوچیکه ولی عالی کار می کنن به خصوص برای آیلتس, تافل و فری دیسکاشن        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر Arasteh : زبان هرمس شهران 44306644 فلكه اول شهران.واقعا عاليه.    تعداد پاسخها(2)( ieltstaker - Leilipor)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر Arasteh : فقط هرمس شهران        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر maryasen : من یکسال و نیمه می رم فرهیختگان دانشگاه . اول گیشاست. موسسه هایی که بچه ها می گن رو نمی شناسم اما از اینجا خیلی راضیم از اول مکالمه شروع کردم  الان آخرای تافل هستم  همه چی فوق العاده منظم و با برنامه اس که فکر کنم علتش وابستگیش به دانشگاه تهرانه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان پاتریس - شهرآرا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ marjan8281 به نظر سینا : شعبه گیشا دیگه تحت نظارت هرمس نیست.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ marjan8281 به نظر کیمیا : نظرتو راجع به سرور قبول دارم هم محیطش صمیمی تره هم پرسنل مودب داره هم استادای بهتر. منم هرمس شهران میرفتم ولی یه بار که زنگ زدم دفتر مرکزیشون گفتن اونجا دیگه تحت نظارت هرمس نیست منم دیگه نرفتم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ 4890012524 به نظر الهه بوستانی : خانم بوستانی با نام کاربری من از آموزشگاتون دفاع نکنید. همه میدونن که گلدیس مزخرفه نیازی به تبلیغ نیست.        مشاهده و پاسخ به این نظر

.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ 13661366 به نظر الهه بوستانی : اساتید حرفه ای زبان دوره های TTC  را در آموزشگاه ما یاد میگیرند. گلدیس ستارخان        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ 13661366 به نظر الهه بوستانی : آموزشگاه گلدیس ستارخان فوق العاده است ما همه دوستان آشناینمون به آنجا میفرستیم واقعا" بهشون خسته نباشید میگیم. عالی و مطمئن من امیرا افشار هستم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ashkaan به نظر محمد : سلام محمد جان.منم مثل شما چند سالی از این آموزشگاه به اون آموزشگاه میرفتم بلکه مکالمم تقویت بشه! از ایرانمهر ( که فقط و فقط به فکر پول در آوردنن! ) تا آموزشگاه نور ( که فقط وقتم تلف شد!) به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم آکادمی ela توی خیابون 150، فقط میتونم بهت بگم ارزش امتحان کردن رو داره! من ازش جواب گرفتم. اگه دوست داشتی بگو تا شمارش رو برات بذارم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ 4890012524 به نظر الهه بوستانی : آموزشگاه گلدیس ستارخان بهترین هاست عالی ترین متد IELTS رو داره بهترین اساتید ما که راضی هستیم.....          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان آیت الله کاشانی و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر 4890012524 : آموزشگاه زبان GLC تقاطع باکری واقعا خوبه . واقعا به روزه استاداشم حرفه این.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان آیت الله کاشانی و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ 4890012524 به نظر آرش بیات : آره ، الان داره به اسم GLC کار میکنه و به مراتب اساتیدش حرفه ای تر و ساختمونشم کاملا مجهز شده.ضمنا سوپروایزرشون جدیدشون دکترای Teaching  داره.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ 4890012524 به نظر الهه بوستانی : گلدیس ستارخان مزخرف ترین آموزشکاهیه که من دیدم . همین          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان پارک لاله - زرتشت غرب و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ sara2013 به نظر مددیان : man ye rahnamaei dorost mikham amuzeshgahi bodam ke Top Notch tadris mishod aslan razi nistam chon bade time karam miraftam 7:00  -  8:30 shab . please . help meeeeeee        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر samiii : به نظر منم آموزشگاه تبسم خیلی خوبه که مریم بهترین معلمشونه دختر من که خیلی عالی یاد گرفته هر کس میزان دانسته هاشو میبینه دهنش باز میمونه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ esfandiari به نظر امیر تهرانی : با سلام : من  اصلا تا حالا اموزشگاه زبان نرفتم میخواستم بدونم دوره ielts بصورت فشرده چقدر زمان وهزینه  نیاز داره در ضمن کدوم اموزشگاه را برام پیشنهاد میکنید که بهتر بتونم جواب بگیرم        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ رها عابدی به نظر هنرجو : ابتدای بلوار فردوس موسسه زبان سروش برای بزرگسالان هست که هم انگلیسی هم فرانسه داره و کیفیت کار اساتیدش بسیار بالاست من که خیلی راضیم مخصوصا برای کلاسهای تخصصی و مکالمه شماره این موسسه 44000756        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر آيدا خانمحمدي : سلام عزيزان معلم زبان فرانسه هستم در صورت تمايل در روزها و ساعاتي محدود آمادگي براي تدريس خصوصي و گروهي دارم.09125192071        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان شهرری و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ سوگند به نظر مهسا : من تازه از یه اموزشگاه فوق مضخرف اسم دار بی در و پیکر اسمشو نبر اومدم مترجم تازه بعد 4سال زبان خوندن  تو اموزشگاه قبلی فهمیدم زبان یعنی چی. الانه که قدر این اموزشگاهو میدونم مخصوصا با رسیدگی خوبش. اگه تغییری نکنه واقعا اموزشگاه خوبیه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان میدان بهمن - نازی آباد و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ ناشناس به نظر yeganeh : من 4سال تو جویا بودم که الان می فهمم وقت و پولمو هدر دادم  و بسیار پشیمونم        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان شهرری و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر محمد امین : آموزشگاه زبان کیش در ری بسیار عالیه البته شعبه پسرانه ی اون            مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان سعادت آباد و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. پاسخ هدیکا به نظر زهرا علی پور : ممنون از معرفی کانون کودکان برتر.من هم اونجا رو برای زبان کودک توصیه میکنم .فقط یه مقدار سرعت  آموزش مطالب زیاده ولی یاد میگیرن بچه ها        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ فرزین به نظر زهرا علی پور : کانون کودکان برتر رو گفتم تلفن تماسشون 22067813        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ فرزین به نظر زهرا علی پور : من نمونه کارشون رو دیدم . فوق العاده بود نزدیک به 2 سال دخترم رو به شعبه مرکزی میبردم با افتتاح شعبه سعادت آباد میبرمش اینجا خیلی راضییم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر آتنا : آکادمی زبان باران به عنوان بهترین تدریس زبان محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط آتنا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تو تهران نظیر ندارن. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان باران        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان حسین آباد - هروی و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر zahra : سلام دوستان من اموزشگاه ایران زمین تو ساقدوش میرم خدایی عالیه.کلاسی جذاب با شوخی و خنده برید اونجا عاااااشق زبان میشین من خودم به اصرار مامانم میرفتم ولی الان واقعا مشتاقم که ادامه بدم خیلی از اموزشگاه ها تبلیغ های الکی میکنن که ما در عرض چند ماه بهتون مدرک میدیم و...من خودم برس و جو کردم بعضی هاشون اصلا اونجور که میگن نیستن.یکی از همکلاسی من هیچی از زبان نمیدونست الان اینجاس مدرک PET رو گرفت الان داره واسه FCE میخونه. ساقدوش-بوستان هفتم-موسسه ی ایران زمین tell:22551278- 22552173        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ زینب به نظر محمد : Baran English Academy        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر آتنا : سلام. دانشجوی سال آخر مترجمی زبان هستم. ولی هیچی بلد نبودم. خیلی استاد دیده بودم. اما وقتی با آموزشگاهی آشنا شدم که فقط رو مکالمه کار میکرد انگلیسیم متحول شد. بعد چند ماه اونقدر پیشرفت کردم که شروع کردم به تدریس. پیشنهاد میکنم این شانس و به خودتون بدید و برید اونجا و زبان رو یاد بگیرید. ستارخان- بین بازارچه سنتی و 4 راه خسرو- پلاک 869 44218878 44218990        مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بهترین آموزشگاه های زبان تهران از نظر ساکنین محله های تهران

12345678910...آخری
سه شنبه 28 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
شيما شادمان فر

تاریخ درج: سه شنبه 28 خرداد ماه 1392

دندان پزشکی به عنوان بهترین دندان پزشکی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط شيما شادمان فر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

نمایش مشخصات و آدرس مرکز دندان پزشکی تعداد پاسخها(0)

دوشنبه 27 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان شهران - کن - شهرزیبا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
2005homa

تاریخ درج: دوشنبه 27 خرداد ماه 1392

من ترم اول که دخترم فرستادم موسسه زبان سُرور.استادشون خانم همدانی خیلی با انگیزه و پر انرژی زبان رو آموزش میده.از مدیریت آموزشگاه خیلی تشکر می کنم. و همینطور از موسسه سُرور خیلی راضیم. دخترم قبلا جای دیگه کلاس میرفت،اما الان می گه من عاشق کلاسم هستم

تعداد پاسخها(0)

يکشنبه 26 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان شهران - کن - شهرزیبا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
مریم.ف

تاریخ درج: يکشنبه 26 خرداد ماه 1392

موسسه زبان سُرور به عنوان بهترین آموزش زبان های انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی و آلمانی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط مریم.ف به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

سلام ب دوستان عزیز من 5 ترم هست که دخترم رو تو آموزشگاه سرورثبت نام می کنم و از کارشون نهایت رضایت رو دارم چون همه مهارت ها رو کار می کنند و مکالمه هم کار می شه و دختر من خیلی به زبان علاقه پیدا کرده اساتیدشون هم خوبن و خوش برخورد هستن.
نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان سُرور تعداد پاسخها(0)

يکشنبه 26 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان طرشت و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
davood1

باسلام. من قبلا آموزشگاه باران میرفتم. معلماش قدیما خوب بود اما الان معلماش رفتن و اصلا خوب نیست. بخاطر مدیریته که همه دانش اموزاشون با معلما رفتن

تعداد پاسخها(0)

يکشنبه 26 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان ستارخان و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
hhhh1234

سلام دوستان اموزشگاه علوم باران یکی از بهترینهاست تو اموزش چون معام های که داره شاگرد اقای قلی زاده بوده اند

من خیلی از این اموزشگاه راضی هستم (اقای عادلی مدیر این اموزشگاه برنامه های خوب و بروزی داره استفاده از کلاسهای دیگه اموزشگاه نیز رایگان است

نگران شهریه هم نباشید خانم علیزاده و خانم سخایی این مشکل رو حل می کنن امتحان کنید این اموزشگاه رو -اره

تعداد پاسخها(4)

شنبه 25 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان پاسداران و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
dizayalda

تاریخ درج: شنبه 25 خرداد ماه 1392

من آموزشگاه کیش رو پیشنهاد می کنم واقعا اساتیدش عالی هستند شعبه دختران سایت نداره ولی پسران سایتش اینه:www.kish20.ir

تعداد پاسخها(0)

سه شنبه 21 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان شهران - کن - شهرزیبا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
نرگس عطایی

تاریخ درج: سه شنبه 21 خرداد ماه 1392

موسسه زبان سُرور به عنوان بهترین آموزش زبان های انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی و آلمانی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط نرگس عطایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

من خیلی از موسسه سُرور راضیم.الان دخترم 1 سال اونجا فرستادم و واقعا دخترم زبانش خیلی عالی شده.از مدیریتش واقعا تشکر میکنم

دوشنبه 20 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان شهران - کن - شهرزیبا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
زهرا

تاریخ درج: دوشنبه 20 خرداد ماه 1392

موسسه زبان سُرور به عنوان بهترین آموزش زبان های انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی و آلمانی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط زهرا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

آموزشگاه زبانی که من میرم سرور هست که واقعا بعد از تحقیقات از بچه هایی که اونجا کلاس میرفتن رفتم و ثبت نام کردم و خیلی راضی هستم از همه نظر عالی هستن هم کتاب ها و هم اساتید به شما هم پیشنهاد می کنم حتما یه سر بزنید.

دوشنبه 20 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
niloo

تاریخ درج: دوشنبه 20 خرداد ماه 1392

آموزشگاه کیش هم عالیه من که 2سال درس خواندم فول فول هستمsmileywink

تعداد پاسخها(1)

شنبه 18 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه زبان شهران - کن - شهرزیبا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
Niloo Kooshyar

تاریخ درج: شنبه 18 خرداد ماه 1392

موسسه زبان سُرور به عنوان بهترین آموزش زبان های انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی و آلمانی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط Niloo Kooshyar به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

I love soroor institute
نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان سُرور

تعداد پاسخها(0)

12345678910...آخری

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
نظر شما در مورد بهترین آموزشگاه های زبان تهران ثبت خواهد شد

* نام محله :

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

ورود/عضویت

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4230, نوشته ها: 11326, کاربران: 3110
به جدید ترین عضو انجمن, shirindina خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک