چه کتابهایی رو درس میدن؟
کتابهای که برای گروه کودک تدریس میش ود کتاب فونیکس است . برای گروه نوجوان کتاب کانکت و برای جوانان و بزرگسالان تاپ ناچ تدریس می شود دوست عزیز.
سلام لطفا شماره تلفن آموزشگاه +جنسيت +شهريه+تلفن را برام بفرستيد.
مرسي
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
باسلام. من قبلا آموزشگاه باران میرفتم. معلماش قدیما خوب بود اما الان معلماش رفتن و اصلا خوب نیست. بخاطر مدیریته که همه دانش اموزاشون با معلما رفتن
سلام دوستان اموزشگاه علوم باران یکی از بهترینهاست تو اموزش چون معام های که داره شاگرد اقای قلی زاده بوده اند
من خیلی از این اموزشگاه راضی هستم (اقای عادلی مدیر این اموزشگاه برنامه های خوب و بروزی داره استفاده از کلاسهای دیگه اموزشگاه نیز رایگان است
نگران شهریه هم نباشید خانم علیزاده و خانم سخایی این مشکل رو حل می کنن امتحان کنید این اموزشگاه رو -اره
من آموزشگاه کیش رو پیشنهاد می کنم واقعا اساتیدش عالی هستند شعبه دختران سایت نداره ولی پسران سایتش اینه:www.kish20.ir
آموزشگاه کیش هم عالیه من که 2سال درس خواندم فول فول هستم
موسسه زبان سُرور به عنوان بهترین آموزش زبان های انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی و آلمانی محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط Niloo Kooshyar به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است I love soroor institute نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان سُرور
ورود عضویت