کانون زبان ایران یک آشغالدانی به تمام معناست که چند مدرس عصر حجر در مورد استادان بزرگ نظر می دهند و گاهی ان ها را نیز در Demo رد می کنند. یکی آنجا نیست که بگه آخه شما خودتان کی هستید؟
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
من دوره آیلتس وبا آقای قلی زاده تموم کردم.توspeaking تونستم 8 بگیرم.هرچندreading مشکل دارم.ایشون عالی هستن.شماره ایشون 09194948758
دوستان عزيز من كتابهاي new english file را تا آخر كتاب upper intermediate تمام كردم و ميخوام advance اين كتابو بخونم. اكثر موسسات بعد از كتاب upper ميرن سراغ FCE و CAE و من هنوز جايي پيدا نكردم كه new english file-advance رو درس بدن. ميتونيد منو راهنمايي كنيد؟
من دو تا بچه ام تو شعبه سعادت آباد کانون کودکان برتر زبان می خونن واقعا از کادر و روش و محیط و معلم هاشون خصوصا خانم نظرپاک راضی ام و بهشون دست مریضاد میگم. خدا خیرشون بده روابط اجتماعی بچه هام عالی شده.
با فرهیختگان کاملا مخالفم اصلا خوب نیست موسسه زبان سازان تو میدون توحید یه موسسه خیلی کوچیکه ولی عالی کار می کنن به خصوص برای آیلتس, تافل و فری دیسکاشن
زبان هرمس شهران 44306644 فلكه اول شهران.واقعا عاليه.
فقط هرمس شهران
من یکسال و نیمه می رم فرهیختگان دانشگاه . اول گیشاست. موسسه هایی که بچه ها می گن رو نمی شناسم اما از اینجا خیلی راضیم
از اول مکالمه شروع کردم
الان آخرای تافل هستم
همه چی فوق العاده منظم و با برنامه اس که فکر کنم علتش وابستگیش به دانشگاه تهرانه
آموزشگاه زبان GLC تقاطع باکری واقعا خوبه . واقعا به روزه استاداشم حرفه این.
به نظر منم آموزشگاه تبسم خیلی خوبه که مریم بهترین معلمشونه دختر من که خیلی عالی یاد گرفته هر کس میزان دانسته هاشو میبینه دهنش باز میمونه
سلام عزيزان معلم زبان فرانسه هستم در صورت تمايل در روزها و ساعاتي محدود آمادگي براي تدريس خصوصي و گروهي دارم.09125192071
ورود عضویت