من در آموزشگاه موسیقی آوای ایرانیان با استاد فاطمه کرم گیتار کار می کنم نحوه ی تدریس ایشان خیلی عالی است
اخیرا متوجه شدم که این استاد به زبان انگلیسی هم تدریس می کنند (برای هنرجویان خارجی)
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی سیاوش ظهیرالدینی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط سحر سنتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به نظر من که بهترینه، اساتیدش خیلی تخصصی و حرفه ای هستند. محیطشم خیلی خوبه. من خودم اینجا کلاس ویلنسل میرم، آموزشگاههای زیادی قبلا رفتم ولی اینجا از همه نظر عالیه... نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی سیاوش ظهیرالدینی
ارف و کروهنوازی و اینا هم داره . تلفن: 88171230
آموزشگاه موسیقی سیاوش ظهیرالدینی بهترینه... من که خیلی راضیم. البته خیلی تخصصیه . اگه بخواین به صورت جدی موسیقی رو ادامه بدین خیلی جای خوبیه ... استاداش درجه یکن و برا همینم همه کلاساش پره و شاگرد جدید سخت می پذیره . محیطشم هم خوبه و هم خونوادگیه.WWWWDWEFKRJWTKERHERKFJNMS;DKLA ئتیخهنشتبخش
اره خیلی عالی میشه
آموزشگاه موسیقی شیدایی به عنوان بهترین آموزش کلیه سازها،کلیه آواز و موسیقی کودک و تنظیم و آهنگ سازی با نرم افزار،میکس و مسترینگ محله --تهران پارس منطقه 4 توسط xxxxxx به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اونایی که میگن نوین کادر حرفه ای داره بهتره برن یه سر به آموزشگاه شیدایی بزنن و رزومه اساتیدشونو بخونن و کارشونو از نزذیک ببینن تا متوجه بشن آموزشگاه قوی کادر قوی مثل شیدایی داره.اینم شماره آموزشگاه شیدایی 77868268 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدایی
آموزشگاه موسیقی نوین ، تو فلکه اوله ، روبروی پیتزا بلوط
آموزشگاه موسیقی شیدایی به عنوان بهترین آموزش کلیه سازها،کلیه آواز و موسیقی کودک و تنظیم و آهنگ سازی با نرم افزار،میکس و مسترینگ محله --تهران پارس منطقه 4 توسط مهران به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بابا این آموزشگاه خیلی خوبه،من خیلی پیشرفت کردم،قبلا آموزشگاه دیگه ای میرفتم تو تهرانپارس ولی شیدایی استاداش یه دونه ان نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدایی
آموزشگاه موسیقی نوین ................کادر حرفه ای و مسلط
نوین همه استاداش استادای دانشگاه صدا سیما هستند . شهریه هم که واقعا مناسبه همشونم حرفه ای هستند. آدرسشم سر راسته .دیگه چی می خواین؟!؟!؟ من حتی دیدم شاگرداشون به عنوان استاد تو آموزشگاههای دیگه درس میدن. دوره مستر کلاس اکثر سازا هم دارند
آموزشگاه موسیقی مهرورزان
ورود عضویت