لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

نظر یادت نره
چهارشنبه 4 مرداد ماه 1391 بهترین آموزشگاه موسیقی شهرک غرب و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
رومینا

تاریخ درج: چهارشنبه 4 مرداد ماه 1391
من در آموزشگاه موسیقی آوای ایرانیان با استاد فاطمه کرم گیتار کار می کنم نحوه ی تدریس ایشان خیلی عالی است

اخیرا متوجه شدم که این استاد به زبان انگلیسی هم تدریس می کنند (برای هنرجویان خارجی) 

پاسخ شما به این نظرات

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی

آخرین نظرات وارد شده
بهترین آموزشگاه موسیقی سهروردی - آپادانا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر سحر سنتی : آموزشگاه موسیقی سیاوش ظهیرالدینی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط سحر سنتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به نظر من که بهترینه، اساتیدش خیلی تخصصی و حرفه ای هستند. محیطشم خیلی خوبه. من خودم اینجا کلاس ویلنسل میرم، آموزشگاههای زیادی قبلا رفتم ولی اینجا از همه نظر عالیه... نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی سیاوش ظهیرالدینی        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی سهروردی - آپادانا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر music11 : ارف و کروهنوازی و اینا هم داره .     تلفن: 88171230        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر music11 :    آموزشگاه موسیقی سیاوش ظهیرالدینی بهترینه... من که خیلی راضیم. البته خیلی تخصصیه . اگه بخواین  به صورت جدی موسیقی رو ادامه  بدین خیلی جای خوبیه ... استاداش درجه یکن و برا همینم همه کلاساش پره و شاگرد جدید سخت می پذیره . محیطشم هم خوبه و هم خونوادگیه.WWWWDWEFKRJWTKERHERKFJNMS;DKLA                                 ئتیخهنشتبخش           مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی عبدل آباد و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر mahya : اره خیلی عالی میشه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر xxxxxx : آموزشگاه موسیقی شیدایی به عنوان بهترین آموزش کلیه سازها،کلیه آواز و موسیقی کودک و تنظیم و آهنگ سازی با نرم افزار،میکس و مسترینگ محله --تهران پارس منطقه 4 توسط xxxxxx به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اونایی که میگن نوین کادر حرفه ای داره بهتره برن یه سر به آموزشگاه شیدایی بزنن و رزومه اساتیدشونو بخونن و کارشونو از نزذیک ببینن تا متوجه بشن آموزشگاه قوی کادر قوی مثل شیدایی داره.اینم شماره آموزشگاه شیدایی 77868268 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدایی        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر malek : آموزشگاه موسیقی نوین ، تو فلکه اوله ، روبروی پیتزا بلوط        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر مهران : آموزشگاه موسیقی شیدایی به عنوان بهترین آموزش کلیه سازها،کلیه آواز و موسیقی کودک و تنظیم و آهنگ سازی با نرم افزار،میکس و مسترینگ محله --تهران پارس منطقه 4 توسط مهران به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بابا این آموزشگاه خیلی خوبه،من خیلی پیشرفت کردم،قبلا آموزشگاه دیگه ای میرفتم تو تهرانپارس ولی شیدایی استاداش یه دونه ان نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدایی        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ music به نظر malek : حرفه ای تر از آموزشگاه شیدایی مگه تو تهرانپارس هست؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر malek : آموزشگاه موسیقی نوین ................کادر حرفه ای و مسلط    تعداد پاسخها(1)( music)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ malek به نظر علی لواسانی : فقط آموزشگاه موسیقی نوین.....................        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر malek : نوین همه استاداش  استادای دانشگاه صدا سیما هستند . شهریه هم که واقعا مناسبه همشونم حرفه ای هستند. آدرسشم سر راسته .دیگه چی می خواین؟!؟!؟ من حتی دیدم شاگرداشون به عنوان استاد  تو آموزشگاههای دیگه درس میدن. دوره مستر کلاس اکثر سازا هم دارند        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی فاطمی - گلها و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر mehr1388 : آموزشگاه موسیقی مهرورزان        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی میرزای شیرازی - مطهری - بهشتی و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر mehr1388 : آموزشگاه موسیقی مهرورزان www.mehrvarzanacademy.com   88902806 88808933        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی اقدسیه و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر ghazalak : آموزشگاه موسيقي مهر ايران به مديريت جابر اطاعتي اقدسيه نرسيده به ميني سيني.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر yaldaa : فقط آموزشگاه موسیقی نوین        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر yaldaa : موسیقی نوین . من و خواهرم مدتیه میریم و راضی هستیم . قبلا جاهای دیگه رفتیم . نوین محیطش خوبه .        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر samira7 : اینم شماره هاش 77884879  ،  77746949 فلکه اول  ابتدای 142 شرقی پلاک 13 ( روبروی پیتزا بلوط)        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر samira7 : به نظر من نوین یا آوای باران تو فلکه اول  آکادمیک ترینه چون آماتورو تو کادر اساتیدش راه نمیده . خیلی از دوستام رفتن اونجا و راضی اند . خیلی جوش حرفه ایه . جاهای دیگه بیشت مثل جای پاتوق و کافی شاپند...         مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر sahar11 : گفتم الان دارم درس میدم خودماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی ستارخان و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ elmiraaa به نظر سمیرا ثانی : آموزشگاه موسیقی سورنا عالیه. از هر نظر. شمارشم66512923- 66513040        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی ستارخان و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ elmiraaa به نظر سمیرا ثانی : منم موافقم. آموزشگاه موسیقی سورنا عالیه.اساتید خیلی خوب-مدیریت عالی-محیط سالم و صمیمی...شمارشم 66512923-66513040        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی شهرری و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر موسي : فقط آموزشگاه گلستان ري به شرط اينكه اساتيد مجرب وباسواد جهانگيري درس بدن من خودم پيش استاد جهانگيري ويولن كار ميكنم        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی سعادت آباد و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ مریم امیری به نظر مریم امیری : سلام من آدرس ایمیلمو براتون میذارم. لطفا بهم ایمیل بزنید تا شماره ایشون رو براتون بفرستم. شاید گذاشتن شماره رو صفحه درست نباشه. ممنون azrooz@yahoo.com سارا جان من ایمیل شما رو ندیدم وگرنه حتما براتون میفرستادم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر جلال ثمری : دوستان کسی اگه می خواد آواز پاپ یا کلاسیک کار کنه پیشنهاد مکنم با استاد محسن منصوری کار کنه . ایشان بسیار با سواد و با تجربه در این زمینه هستند . تلفن : 88435848        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر علی نام دژ : فقط آموزشگاه نسیم سحری www.nasimsahari.com        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر پیام فتحی : آموزشگاه نسیم سحری        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی حسین آباد - هروی و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر آيدا خانمحمدي : فرهنگسراي صدف خانم محمدي          مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مرادی : همینطور که میبینید آموزشگاه شیدایی تو تهرانپارس حرف اول و آخرو میزنه دوستان عزیزم.بهترینه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی سعادت آباد و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ سارا فرابی به نظر مریم امیری : لطف میکنید شمارشون رو برام بذارید ممنون میشم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ sara به نظر مریم امیری : سلام ممکنه شمارشون رو برای من ایمیل کنید ممنون میشم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مریم سلیمانی به نظر مونا علیزاده : با سلام.ممنون می شم اگه شماره تماس این آموزشگاه رو بهم بدین.مرسی        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی پونک-سردارجنگل و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ mojtaba به نظر علی : من از این آموزشگاه می خوام  شکایت کنم ،معلم  همیشه غایب میشه و کتاب های بنجور   خودشان را به بچه ها میفروشند . من ۵ تا کتاب  خریدم که ۳ تا از آنها را درس ندادند        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی ولنجک و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ مریم امیری به نظر مریم امیری : ایمیل من: azrooz@yahoo.com هست. لطفا ایمیل بزنید تا شماره ایشون رو بهتون بدم. قرار دادن شماره ایشون رو صفحه ممکنه براشون مشکل ایجاد کنه. ممنون        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ وفا به نظر مریم امیری : خانم امیری من ایمیل شما رو ندیدم.تلفن خانم مدائن را میخواستم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر احمدی : من  دوتا دخترامو آموزشگاه شیدایی میبرم و خیلی راضی هستم آموزشگاه شیدایی فلکه اول تو خیابان رشیده 77868268        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی گیشا-کوی نصر و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ سارا مینوی به نظر آقانوري - رضا : انسان راجع به یک استاد اینطور صحبت نمی کنه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی نیروهوایی و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر .... : بهترین آموزشگاه موسیقی (ویولون) تو محله نیروهوایی کجاست؟          مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مریم امیری : سلام دوستان. برای آموزش پیانو من به همگی خانم مدائن را معرفی میکنم. ایشان خانم جوانی بسیار صبور و مهربان و مهمتر از همه دارای وجدان کاری و احساس مسئولیت هستند.من حدود 1سال است که با ایشان کلاس دارم و در طول این 1 سال از مرحله صفر به درجه ای رسیدم که کتابهای پاییز طلایی رو میزنم. اگر خواستید به من ایمیل بزنید تا شمارشون رو بهتون بدم که اگر شانس با شما یاری کند ساعت خالی داشته و براتون کلاس بذارن. ایشونو به خصوص برای کودکانتان توصیه میکنم(بخاطر اخلاق عالی و صبر خاصشون)    تعداد پاسخها(2)( وفا - مریم امیری)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مریم امیری : سلام دوستان. برای آموزش پیانو من به همگی خانم مدائن را معرفی میکنم. ایشان خانم جوانی بسیار صبور و مهربان و مهمتر از همه دارای وجدان کاری و احساس مسئولیت هستند.من حدود 1سال است که با ایشان کلاس دارم و در طول این 1 سال از مرحله صفر به درجه ای رسیدم که کتابهای پاییز طلایی رو میزنم. اگر خواستید به من ایمیل بزنید تا شمارشون رو بهتون بدم که اگر شانس با شما یاری کند ساعت خالی داشته و براتون کلاس بذارن. ایشونو به خصوص برای کودکانتان توصیه میکنم(بخاطر اخلاق عالی و صبر خاصشون)    تعداد پاسخها(3)( sara - سارا فرابی - مریم امیری)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی پاسداران و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر شیوا غفاری : بستگی داره که آموزش موسیقی برای کودک باشه یا بزرگسال. کلا" در منطقه یک آموزشگاه نواک بسیار آموزشگاه با اصولیه و اکثر اساتیدش زیر نظر آموزشگاه پارس آموزش دیده اند ولی تو کل تهران آموزشگاه موسیقی ودا زیر نظر خانم سودابه سالم بی نظیره و باید بگم این آموزشگاه که اکثرا" هنرمندان خانواده کامکار در آن فعالیت دارند در کل ایران تکه. دختر من سه سالش بود اونجا میرفت و در سن چهار سالگی در تالار وحدت در کنسرت شرکت کرد. بی نظیر بود.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ شيرين محمدي به نظر پريا قاسمي : شيدايي عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااليه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر پريا قاسمي : sheydai شيدايي    تعداد پاسخها(1)( شيرين محمدي)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر پريا قاسمي : شيدايي تو خيابان رشيد آموزشگاه خوبيه و كادر خيلي قوي داره.      شماره تماسش:77868268        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی شمیران نو - سراج و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر شيرين محمدي : معلومه كه عااااااااااليه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی حسین آباد - هروی و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ شيرين محمدي به نظر نسیم : منم موافقم نسيم جام.آموزشگاه خوبيه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سپيده گنجي : آموزشگاه شيدايي با اساتيد خوبي كه داره و شهريه مناسب به نظر من بهترين آموزشگاهه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مهران به نظر درسا : ماهانه 45000 و ترمي 120000 البته به روز و استادشم بستگي داره دوست عزيز        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر محمود محمدي : حتما به آموزشگاه موسيقي شيدايي سر بزنيد،بهترين اساتيد و مديريت رو داره شهريه هاشم خيلي مناسبه و آموزش تمامي سازها و آوازها رو داره شماره تماس:   77868268        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی گیشا-کوی نصر و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. پاسخ mahsa ebrahimi به نظر امیر : هر چی بگم کم گفتم          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ایرج گلی به نظر دیبا سرمدی : موسسه موسیقی آوای مهر به آدرس گیشا جنب خیابان یکم ، آرزوی موفقیت شمارا دارد.        مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران از نظر ساکنین محله های تهران

12345678910...آخری
سه شنبه 24 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه موسیقی سهروردی - آپادانا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
سحر سنتی

تاریخ درج: سه شنبه 24 ارديبهشت ماه 1392

آموزشگاه موسیقی سیاوش ظهیرالدینی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط سحر سنتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

به نظر من که بهترینه، اساتیدش خیلی تخصصی و حرفه ای هستند. محیطشم خیلی خوبه. من خودم اینجا کلاس ویلنسل میرم، آموزشگاههای زیادی قبلا رفتم ولی اینجا از همه نظر عالیه...
نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی سیاوش ظهیرالدینی

تعداد پاسخها(0)

سه شنبه 24 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه موسیقی سهروردی - آپادانا و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
music11

ارف و کروهنوازی و اینا هم داره .     تلفن: 88171230

تعداد پاسخها(0)

music11

آموزشگاه موسیقی سیاوش ظهیرالدینی بهترینه... من که خیلی راضیم. البته خیلی تخصصیه . اگه بخواین  به صورت جدی موسیقی رو ادامه  بدین خیلی جای خوبیه ... استاداش درجه یکن و برا همینم همه کلاساش پره و شاگرد جدید سخت می پذیره . محیطشم هم خوبه و هم خونوادگیه.WWWWDWEFKRJWTKERHERKFJNMS;DKLA                                 ئتیخهنشتبخش   

تعداد پاسخها(0)

دوشنبه 9 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه موسیقی عبدل آباد و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
mahya

تاریخ درج: دوشنبه 9 ارديبهشت ماه 1392

اره خیلی عالی میشه

تعداد پاسخها(0)

شنبه 7 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه موسیقی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
xxxxxx

تاریخ درج: شنبه 7 ارديبهشت ماه 1392

آموزشگاه موسیقی شیدایی به عنوان بهترین آموزش کلیه سازها،کلیه آواز و موسیقی کودک و تنظیم و آهنگ سازی با نرم افزار،میکس و مسترینگ محله --تهران پارس منطقه 4 توسط xxxxxx به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

اونایی که میگن نوین کادر حرفه ای داره بهتره برن یه سر به آموزشگاه شیدایی بزنن و رزومه اساتیدشونو بخونن و کارشونو از نزذیک ببینن تا متوجه بشن آموزشگاه قوی کادر قوی مثل شیدایی داره.اینم شماره آموزشگاه شیدایی 77868268
نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدایی

تعداد پاسخها(0)

پنجشنبه 29 فروردين ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه موسیقی فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
malek

تاریخ درج: پنجشنبه 29 فروردين ماه 1392

آموزشگاه موسیقی نوین ، تو فلکه اوله ، روبروی پیتزا بلوط

تعداد پاسخها(0)

دوشنبه 21 اسفند ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه موسیقی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
مهران

تاریخ درج: دوشنبه 21 اسفند ماه 1391

آموزشگاه موسیقی شیدایی به عنوان بهترین آموزش کلیه سازها،کلیه آواز و موسیقی کودک و تنظیم و آهنگ سازی با نرم افزار،میکس و مسترینگ محله --تهران پارس منطقه 4 توسط مهران به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

بابا این آموزشگاه خیلی خوبه،من خیلی پیشرفت کردم،قبلا آموزشگاه دیگه ای میرفتم تو تهرانپارس ولی شیدایی استاداش یه دونه ان
نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی شیدایی

تعداد پاسخها(0)

شنبه 14 بهمن ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه موسیقی فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
malek

تاریخ درج: شنبه 14 بهمن ماه 1391

آموزشگاه موسیقی نوین ................کادر حرفه ای و مسلط

تعداد پاسخها(1)

شنبه 14 بهمن ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه موسیقی فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
malek

تاریخ درج: شنبه 14 بهمن ماه 1391

نوین همه استاداش  استادای دانشگاه صدا سیما هستند . شهریه هم که واقعا مناسبه همشونم حرفه ای هستند. آدرسشم سر راسته .دیگه چی می خواین؟!؟!؟ من حتی دیدم شاگرداشون به عنوان استاد  تو آموزشگاههای دیگه درس میدن. دوره مستر کلاس اکثر سازا هم دارند

تعداد پاسخها(0)

پنجشنبه 12 بهمن ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین آموزشگاه موسیقی فاطمی - گلها و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
mehr1388

تاریخ درج: پنجشنبه 12 بهمن ماه 1391

آموزشگاه موسیقی مهرورزان

تعداد پاسخها(0)

12345678910...آخری

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
نظر شما در مورد بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران ثبت خواهد شد

* نام محله :

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

ورود/عضویت

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4229, نوشته ها: 11188, کاربران: 2974
به جدید ترین عضو انجمن, mansur خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک