لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

نظر یادت نره
دوشنبه 16 خرداد ماه 1390 بهترین مهد کودک گیشا-کوی نصر و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
پیام

تاریخ درج: دوشنبه 16 خرداد ماه 1390
مهد کودک پویندگان خانم فرهودی عزیز- خیابان 28

پاسخ مهتاب نادری:

سلام

خوب هستید مهدکودش بد نیست

پاسخ اتوسا احدی:

من دقیا در انجا بزرگ شدم و از سه سلگی اونجا می رفتم الان هم سوم راهنمایی و از همینجا خانم فرهودیهاcheeky  را مبوسم 

پاسخ شما به این نظرات

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی

آخرین نظرات وارد شده
بهترین مهد کودک ظفر -میر داماد-ولیعصر و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر Honya : ماماناي عزيز اگه بچه تون مهد ستارگان جردن مي ره لطفا منو راهنمايي كنيد.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک مرزداران و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ leilfekrii به نظر سمیه موسوی : نظر خانم سمیه کاملا درسته این مهد و مدیرش(مدیراصلی، نه مدیر داخلیکه برخورد بهتری داره) واقعا غیر قابل قبولن اما سمیه جون نمی دونن که علاوه بر مواردمنفی گفته شده باید به مسائلی مثل: اینکه هر کسی که از هر جا پا میشه میاد میشه مربی  این مهدو جالب اینجاست که تا بچه ها میان به همین آدم عادت کننراشو میکشه میره و یکی دیگه میاد ؛ چه خانه دار چه دانشجو،  آموزش ندیده و نا آشنا به برخورد با بچه .......... واینکه مربی ها حق ندارن لحظه ای با مادرا صحبت کنن و جاسوس بازی مربی ها و مدیر با مادرا . .... اشاره کرد.و خانم مدیر چنان این مسائل را توجیه می کنن که انگار بلا نسبت شما،  مردم نمیفهمند.  متاسفم که بچه های معصوم را به این جور آدما باید سپرد به خصوص بچه هایی که هنوز زبون ندارن و نمی تونن ناراحتی خودشون رو به زبون بیارن و متاسفم که این چنین جاهایی در این شهر هست که به دلیل داشتن مربی زبان انگلیسی، کلاس موسیقی و رقص .....   به عنوان مهد خوب  معرفی میشن واقعا در این چنین مهد هایی را باید بست . اینها و البته بهزیستی مسئول آسیب هایین که بچه ها توی این جور جاها می بینن.  متاسفانه این آسیب ها بعدا خودش رو به شکل عصبی بودن بچه، از دست دادن اعتماد به نفس, ترس از همه مردم و ..... نشون میده.  از مادرها خواهش می کنم تمنا دارم که درانتخاب مهد مخصوصا برای بچه های کوچکترشون دقت کافی را بکنن.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک آذربایجان - رودکی - خوش و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ sohela به نظر سارا یزدانی : اگه حوالي ميدان جمهوري دنبال مهد خوب ميگرديد به هيچ عنوان سراغ مهد حامي نرويد بچه من 2 ماه داخل اين مهد بود وبا وجود داشتن به ظاهر مدير زن ما با آقاي .... طرف حساب بوديم ومهد داراي ساختمان فوق ا لعاده قديمي است وتعداد بچه ها هم زياد است وهمه بچه ها با رده سني مختلف داخل يك اطاق نگهداري مي شوند بچه من مدام زخمي ميشود ومن از مربي خودشان كه از آنجا بيرون آمده بود فهميدم و واقعا تاسف خوردم .        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک سعادت آباد و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ Baharehzk به نظر Fatane : پسر من الان مهد آیشین میره شعبه دوم مهدکودک ثمره زندگی هستش ولی مثل ثمره شلوغ نیست و  سیستم آموزشی و برنامه ریزیش همون رواله. من که خیلی راضی هستم پسرم هم خیلی اونجا رو دوست داره همه چیز در حد عالیه خانم محمدزاده هم مدیریت بسیار خوبی دارن اونجا.          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک گیشا-کوی نصر و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ 1356 به نظر رها : سواد مربیان کانون ققنوس در حد دیپلم است وهیچ تحصیلاتی در ارتباط با فعالیت مربوطه ندارند.هر چه می دانند فقط تجربه های سال  های گذشته است.در ضمن خانم یمینی از هر طریقی جهت کسب در آمد استفاده می نماید.عکاسی و نمایشگاه کتاب و.... .با در آمد حاصل از این کانون هیچ هزینه ای برای کانون انجام نمی دهد.کانون ققنوس حتی دوربین مدار بسته هم ندارد.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک یوسف آباد و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر sghafouri : سلام من دخترم را مهد مهر مام  خیابان 19 جهان آرا گذاشته بودم 3 سال اونجا رفت حالا که رفته مدرسه تازه می فهمم که  خیلی عالی بوده دخترم از همه بچه ها جلوتره خیلی خوب با هاش کار کردن .          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک جردن - پارک وی و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر aida : سلام. من هم مثل شما تو انتخاب مهد مناسب برای پسرم دچار سردرگمی شدم.مهد شاپرک رو هم بازدید کردم  حرف های گفته شده همه زیبا است ولی ایا عمل؟         مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک شهرک غرب و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ shailin به نظر ناظری : ولی از نظر من مهد مهستان بی نهایت ضعف دارد واصلآ با تیام قابل مقایسه نیست اصلآ در حد تیام نیست        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر mahshid66 : سلام من مامان آریا هستم  راستش پسر من  4 سالشه و 1 سال و 2 ماه هست که به مهد دلوان میره و من واقعا راضیم . من تو انتخاب مهد خیلی حساسیت داشتم ولی از این انتخابم خوشحالم آریا هر روز با عشق و علاقه به مهد میره و واقعا مربی هاش شکوفه جون و میس تارا رو خیلی خیلی دوست داره همینطور عمو مهرداد عمو امین و عمو شهاب.... پیشرفت زبان آیا عالیه و خیلی علاقه منده ...حالا نمیدونم دوستای گلم چه چیزایی از این مهد دیدن که اینارو نوشتن من خیلی ناراحت شدم درسته جابه جایی مهد خیلی سخت بود برای ما و بچه ها هم سخت بود ولی الان دیگه رونق گرفته مثل سابق...باید به مامانا دوستای خوبم بگم هیچ وقت همه چیز اون طور که آدم می خواد نیست ولی خوب باید سبک سنگین کرد من چون پسرم اونجارو خیلی دوست داره من هم دوستش دارم در مورد شهریه هم خانم عربی با کسایی که باهاش صحبت کنند به قولی راه میان...برای شما  و کوچولوهاتون بهترین هارو آرزومندم          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک ونک و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر Farhadzh : با سلام،  چه خصومتي با مهد ياسمن يا خانم شيباني و خانم قضاوي دارين؟ من بايد به سهم خودم ازشون دفاع كنم. همه در مهد ياسمن عاشقانه براي بچه هاي ما زحمت ميكشند. محبتهاي عاشقانه و زحمتهاي مادرانه ي خانم قضاوي و مربيان واقعا قابل تقدير. فكر نميكنم مهد كودكي به با اين كيفيت اموزش و به اين تميزي در شهر تهران باشد. مديريت خانم شيباني حرف نداره. من خيلي دوستشون دارم. پولي كه ميگيرن، نوش جونشون. با تشكر        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ soleimani به نظر بهار مالک : آنجا بین بچه ها فرق می گذارند و اگر از بچه ای خوششان نیاید آن را بیرون در می گذارند واقعا فاجعه است دخترم همیشه گریه میکرد و میترسید من یکبار بی خبر وارد شدم و دخترم رو دیدم که خانم قضا وی سرش داد میزد و با من هم بد صحبت کرد من دخترم رو  مهر بیرون آوردم الان مهد صوفیا میره و خیلی راضیم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ soleimani به نظر بهار مالک : معلوم نیست مدیر کیست اونجا هرکس هر کاری می خواهد انجام میدهد شاید خانم شیبانی خوب باشد ااما من هر بار رفتم یکی دیگه جواب میداد با تندی عکاس درست حسابیم که ندارن فقط پول میگیرن لباس نامناسب موهای آشفته خودش خیلی زشته واسه پرسنل          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ soleimani به نظر بهار مالک : سلام من نمی دونم تا حالا مهد خوب ندیدین که به یاسمن میگین خوب پرسنل آشفته و عصبی آنجا بهتر است اول مشکلات خودشان را حل کنند.ادب هم ندارند فقط ظاهر سازی می کنند همیشه در حال تعمیرات مهد هستند          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک ستارخان و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ evan65 به نظر ریحانه سمدی : با سلام من مهد ماه من رو کمی آشنایی دارم اما مهد شایان رو کامل.که فقط مادروپدر طبقه پایین مینشینند و بالا چه شلوغی و بی نظمی بپاست. اکثر مربیان بی تفاوت اند نسبت به غذا خوردن و با خشونت برخورد میکنند.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ evan65 به نظر ساناز كريمي : باسلام من هم با نظر ساناز خانوم موافقم که این مهد هیچ گونه کیفیتی نداره شما یک روز اگر که داخل کلاس ها باشید متوجه عدم نظم و شلوغی غیر استاندارد بودن کلاس ها کثیف بودن و درمورد مدیریت باید بگم که ایشون فقط و فقط جنبه مادی مهدکودک براون مهمه و در ظاهر دوستدار کودکان هستند حتی در یک مورد هم یکی از کودکان پرسنل رو سیلی زدن به طوری که خون از بینی اون کدک جاری شده.و با تبلیغات به اینجا رسیده این مهد. درمورد اون خانوم باید گم که شاید پسر شما تغییراتی داشته اما یک مهد خوب رسیدگی هایی داره نسبت به کودکان که در اینجا به هیچ عنوان وجود نداره.حتی برنامه های آموزشی هم که ارائه میشه عملی نمیشه خیلی از کودکان سر کلاسه های فوق نمیرند. من خودم فرزندم رو بمدت 1سال به اون مهد میبردم و اینقدر پرده پوشی میشد نسبت به اتفاقات مهد که حد نداشت.بطور مرتب مربیان عوض میشدن بدلیل شلوغی بیش از حد و ظرفیت بالا ی کلاس ها مربیان قادر نبودند به همه ی کودکان رسیدگی کنند.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ rezza به نظر بهار مالک : با سلام من فرزندم  را 2 سال است که در مهد یاسمن میبرم و واقعا راضی هستم. نمی دونم این چیزایی که بد نوشتن چی؟ اگر بده چرا بچه هاتون را اونجا ثبت نام کردین؟ این مهد مدیریت بی نظیری دارد. مربیان مهربان و دلسوز و با سابقه. خانم شیبانی  با انتخاب بی نظیرشون در انتخاب کادر آموزشی مهد به خصوص در انتخاب  خانم قضاوی مدیر آ موزشی باعث پیشرفت کودکان شده اند. از اینکه دخترم را در این مهد ثبت نام کردم خیلی خوشحالم  ...        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ harire به نظر مریم : متاسفانه مدير اين مهد(خانم عربي) فوق العاده ضعيف عمل مي كند. مربي ها خوب هستند ولي مدير 2 بار در سال شهريه را افزايش ميدهد. و فكر هم ميكند خيلي زرنگ است. عيدها هم يك پاكت ميدهد كه عيدي پرسنل را در اين بگذاريد و به مربي ها هيچي نميده...متاسفم و من احتمالا بچه ام را از اينجا ميبرم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ maryam63 به نظر ساناز كريمي : سلام مهدکودک فرنیا مهدکودک خیلی خیلی بدیه گول تبلیغاتش و صحبت های مدیرش خانم شاکری رو نخورید برید اتاق های بچه ها رو ببینید خیلی کثیفه وسایل بازی خوبی نداره فقط میخوان با بهانه های مختلف پول بگیرند اموزش خوب نمیدن بچه های مریض هم قبول میکنند واقعا اگر سلامت و تربیت خوب برای بچه هاتون میخواید فرنیا نبریدشون فقط تبلیغ بیخوده        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک اقدسیه و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ ghazalak به نظر مهدیه عرفاتی : مهد كودك نرگس بعد از آجودانيه نرسيده به سه راه اقدسيه و مهد كودك طليعه ابتداي پاسداران نزديك ترين مهد كودك ها هستند.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک مرزداران و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ sinabina12 به نظر سمیه موسوی : سرکار خانمی که مي گوييد مهد رها بهترين مهد است، برای شما  چهار حالت وجود دارد: يکی از مسئولين مهد هستيد و قصد داريد برايش تبليغ کنيد. مهد مدرن نديده ايد. کجای اين مهد مدرن است؟ شايد چون پول زياد مي گيرد مدرن شده است.   مادری هستيد که صابون مدير داخلی مهد به دامنتان نخورده است. احتمالا دکتر هستيد و خانم ها تا زانو جلويتان خم می شوند.آموزش ها  را هم که پولشان را مي گيرند. هر جا پول بدهيد به فرزند نازنين تان بهترين آموزش را می دهند. اين نظر آن موقع اتان و تا کنون به نتايج ديگری رسيده ايد. اميدوارم هر کجا که هستيد موفق و مويد باشيد.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک پاستور - جمهوری - آزادی و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ farhan به نظر شادی حسن ولی : در محدوده پاستور مهدکودک خوب وجود ندارد . درمورد مهدکودک آهنگ همین بس که درب ورود و خروج آن روبروی پمپ بنزین باز می شود و بچه ها علاوه بر بوی بد و تعفن برانگیز بنزین باید دود وسایط نقلیه که برای سوختگیری به این پمپ بنزین می آیند تحمل کنند و همچنین راجع به این مهد من تا حالا خوب نشنیدم . در مورد مهد کودک مهرک قبلا یک کمی از مهدکودکهای اطراف بهتر بود ولی از وقتی جای آن عوض شده از نظر کیفیت خیلی پایین آمده و از نظر کمیت بالا رفته .مخصوصا از نظر محل قرار گیری که صبحها شلوغ و پر از ترافیک ماشین و موتور می باشد و محل سابق این مهد خیابان آرام و خلوتی بود        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ gity به نظر لاله : salam azizam,man ye pesare 3 sale daram ke pesaram too hich mahdi nemimund ta inke ye mahdi ke taze baz shode sare   kucheye 27 ro peyda kardam,in mahd vaghean aliie ,madarha ham har zamani ke bekhan mitoonan bedune hamahangi dakhel shan va bachashuno bebinan vaghean in mahd kheilii khube man kheili razeam        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ azadehnum به نظر مریم : سلام من با توجه به میزان شهریه ی مناسب در مهد رولان شاهد یک افتخار بودم دخترم از رستم و پروین اعتصامی میگوید از انواع لب تاپ و آزمایشگاه و از نجوم و......میگوید از آشپزی وغیره چه بگویم من که راضیم از این مهد                 از اینجا میگم مرسی واقعا شهریه و................ شرط نیست        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر saraad : فقط ساعی... من خواهرم اونجاست... عالیه ... روش هایی که استفاده میکنن عالیه... خواهرم خیلی رفتارش عوض شده..اصلا اجتمااعی شده... مدیرش خیلی مهربونه و عاشق بچه هاست... من خودم دبستان و راهنمایی هم ساعی بودم... فقط ساعی        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک فلسطین - طالقانی - بلوار کشاورز و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر paridokht : مهدکودک کلبه ابی خیلی مهد خوبیه .من واقعا ازش راضیم        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک الهیه - تجریش و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر naderi123 : سلام سوال من این است که اگر مادری خانه دار است لازم است فرزندش برای تربیت بهتر و اجتماعی شدن به مهد برود؟ نظر شما چیست؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ arezoo به نظر Fatane : سلام به مادرای خوب . دو کوچه بالاتر از میدان کاج توی خیابان دهم  کنی فرد یه مهد کودک به اسم آیشین باز شده که خیلی شیک و بزرگ و تمیز هستش با امکانات خوب .من پسندیدم          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ arezoo به نظر Fatane : سلام.عصر بخیر .مهد آیشین تازه افتتاح شده .من رفتم بازدید و خیلی از محیط و بهداشت آن و مدیریتش خوشم اومد .پیشنهاد میکنم جهت بررسی یه سر بزنید          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ arezoo به نظر رونیا : با سلام .متاسفانه کاملا واضح و آشکاره که شما صد در صد یا صاحب مهد کودک امید فردا هستین یا از سهامداران مهد چون شما در حال بازاریابی این مهدکودک هستین و سعی در القای نطر خودتون برای کسب درآمد هستین        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ pedram به نظر مریم : من به عنوان کسی که برام جالب بوده وارده این سایت شدم.از خاله زنک بازیه شما خانمای بیکار واقعا خندم میگیره.همینکارارو میکنید که به هیچ جا نمیرسید دیگه.این مهد خوبه اون مهد بده.خیلی ادعا دارید خودتون بچه هاتونو بزرگ کنید.بخش مهد کودکا افتاده دست خانما به جای اینکه هوای همو داشته باشید تا پیشرفت کنید زیرابه همو میزنید.واقعا خجالت داره.هرجا خانما قاطی میشن دردسر میشه بعدش.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ kifcharmi به نظر محمدی : وای وای وای صدای جیغهای مریم جونو نشنیدین ÷س بیچاره بچه هایی که اونجا هستن        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک نعمت آباد و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر نريمان باهوش : کلینیک توانبخشی کودکان و نوزادان نوبنیاد به عنوان بهترین توانبخشی محله --نعمت آباد توسط نريمان باهوش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مراكز آموزشي تست هوش وكسلر در اسلام شهر نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک توانبخشی کودکان و نوزادان نوبنیاد        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر مریم : مهد کودک عروسکها خیلی عالی بود ولی چند وقته ادرسش تغییر کرده و ما هیچ اطلاعی نداریم لطفا اطلاع رسانی شود          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک ستارخان و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ سارا به نظر سوگند : پسر من 3 ساله ش تا حا لا تو همین محله 3 تا مهد عوض کرده اول مروارید که خود ساختمان مهد باسازی لازم بود و ی عالمه مورچه داشت و بعدی باع ستاره ها که وسایل بچه گم می شد و یا بچه زخمی بود و مدام به هر بهونه پول می گرفتن و حالا ماه من که فعلا مشکلی با اون ندارم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ tina به نظر نسترن شادابی : age mahde khobi bod hazine mikardo jasho bozorg mikard taze az koja midoni on to che khabare pore sossssk...........vaaaaaaaaaaaay        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک حسین آباد - هروی و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ آيدا خانمحمدي به نظر سمیه تفضلی : سلام "مهد قران" تو خ.شعبانلو خ.نسترن خوبه از نظر:مربي آرامش بهداشت آموزش شهريه ؛خيليها راضيند.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مامانی به نظر مامان الینا : به نظر من پویندگان فقط اسم در کرده.مدیریت پولکی وکیفیت ضعیفاموزش و غذا        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ کوثر به نظر مریم : دوستان سلام. من یه دختر 2 ساله دارم توی شهرک تحقیق کردم همه میگن دلوان خوبه ولی هنوز تصمیم نهایی نگرفتم. به نطر شما هم خوبه؟ اگر نه چه مهدهای دیگه ای خوبن؟ خواهشا راهنماییم کنید        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ نیکو به نظر مریم : از مهد دلوان واقعا راضی هستم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ سارا به نظر مهشید : دلوان خیلی مهد خوبیه. ای کاش زودتر اشنا میشدم با کادر مدیریتش. حتما سال دیگه اون بچم رو هم میارم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ سارا به نظر بهار مالک : اتفاقا بر عکس نظر اقای علی غذای بد مهد یکی از دیگر نکات منفیشه  پسر من الویه مهد رو دوست نداشت ولی در منزل که تهیه میکردیم با میل میخورد وقتی ازش پرسیدم چرا گفت من سیب زمینی دوست ندارم فهمیدم که قسمت اعظم الویرو سیب زمینی میریختن و هر هفته پسرم نون خالی موقعی که الویه داشتن میخورد و حتی من به مدیر داخلیشون گفتم که اگه مشکلیه من روزایی که الویه دارن براش غذا بفرستم  در جواب گفتن ما نمیتونیم برای بچه شما غذا گرم کنیم اینجا در ضمن بچه باید یاد بگیره هر غذایی جلوش گذاشتن بخوره!!! وقتی به کیفیت الویه اعتراض کردم گفتن نه بهترین غذارو ما میدیمو و....!!! خلاصه اعتراضا به الویه خیلی زیاد شد و در نهایت پس از دو سه ماه کلنجار رفتن با اولیا از برنامه غذایی حذف شد! این بود داستان الویه...که البته یکی از داستانهای غذایی اونجا بود!!        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ علی به نظر بهار مالک : با سلام. این همه که شلوغ کردین همش راست و درست نیست. آموزش زبان با تلفظ صحیح کلمات، غذای خوب و مطلوب کودکان و آموزش مطالب بسیارعالی. هر چند روز در میان هم ما خانم شیبانی رو تو محوطه مبینیم. جوابگو به مشکلات. مدیر داخلی قبلی بهتر بود، هزینه های کلاس ها و عکس و غیره بالاست        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک تهران نو و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر ستاره : بهترین مهد کودک  شرق تهران ::مهدکودک دنیای حنانه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک ضرابخانه-گلستان و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ عاطفه -ص به نظر کامران نریمان : منم با اینکه پسرم امسال رفته مدرسه ولی هنوز میگه منو ببر طاووس.دلم تنگ شده.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ الهام سرمدی به نظر کامران نریمان : بعضی ها برای خراب کردن یه جای خوب از چه حرفهای صد من یه غازی استفاده میکنند.آخه مادر عزیز اگه بچه رو دستشویی نبرن و بچه کارخرابی کنه که کار خودشون بیشتر میشه،یا مگه میشه به بچه تشنه آب نداد،اونکه اگه تشنه باشه وبیقراری کنه کار مربیش سخت تر میشه. من فقط اینو میدونم که بچه های من عاشق اونجان،بیاین منصفانه وقتی یه مجموعه داره کارشودرست انجام میده ،خرابش نکنیم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ نیلوفر انوری به نظر کامران نریمان : من دخملمو یک ماه مهد طاووس گذاشتم.اما اصلا راضی نبودم.دخملم میگفت  اب خواستم اما بهم ندادند.من به مربیش گفته بودم حتما دستشویی ببرتش اما نمیبردنش.و ...... دیگه دخملیمو نذاشتم اون مهد.وقتی هم مدیرش فهمید نمیخوام دخملمو بذارم اون مهد رفتارشون خیلی تغییر کرد و غیر محترمانه شد.          مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر آزاده رستگار : پاسخ به مريم خ: عزيزم من ديروز مهد رهگشا رفته بودم تا پسرم رو ثبت نام كنم،موقع ديدن محيط متوجه شدم كه بچه ها إز توالت فرنگي استفاده ميكنند        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ سهیلا اشرافی به نظر Fatane : خانم سمیه شرخانی میشه لطف کنید آدرس و شماره تلفن مهد کودک کودکان خلاق رو بنویسید ممنون می شم چون آدرس و تلفن اون رو توی لیست مهد کودک ها پیدا نکردم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک شهرک ولیعصر و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر مریم حیدری : بهترن مهد کودک  مهد شهیددوالفقاری است که داخل ساختمان بهزیستی است وکادر بسیار قوی و امزشهای عالی داره  خیابان تختی کوچه رشوانلوپور        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک پاتریس - شهرآرا و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر سحر : سلام منم تعریف زیاد از مهد شایان شنیدم و بچه خواهرم هم اونجا رفته و خیلی راضی بوده فکر کنم نسبت به مهد های اطراف بهتر باشه اصلا همین که میتونی مربی بچتو ببینی و باهاش حرف بزنی خودش خیلی خوبه ،         مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بهترین مهد کودک های تهران از نظر ساکنین محله های تهران

12345678910...آخری
شنبه 14 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک ظفر -میر داماد-ولیعصر و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
Honya

تاریخ درج: شنبه 14 ارديبهشت ماه 1392

ماماناي عزيز اگه بچه تون مهد ستارگان جردن مي ره لطفا منو راهنمايي كنيد.

تعداد پاسخها(0)

سه شنبه 20 فروردين ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک یوسف آباد و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
sghafouri

تاریخ درج: سه شنبه 20 فروردين ماه 1392

سلام من دخترم را مهد مهر مام  خیابان 19 جهان آرا گذاشته بودم 3 سال اونجا رفت حالا که رفته مدرسه تازه می فهمم که  خیلی عالی بوده دخترم از همه بچه ها جلوتره خیلی خوب با هاش کار کردن .

تعداد پاسخها(0)

يکشنبه 18 فروردين ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک جردن - پارک وی و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
aida

تاریخ درج: يکشنبه 18 فروردين ماه 1392

سلام. من هم مثل شما تو انتخاب مهد مناسب برای پسرم دچار سردرگمی شدم.مهد شاپرک رو هم بازدید کردم  حرف های گفته شده همه زیبا است ولی ایا عمل؟ 

تعداد پاسخها(0)

شنبه 19 اسفند ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک شهرک غرب و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
mahshid66

تاریخ درج: شنبه 19 اسفند ماه 1391

سلام من مامان آریا هستم 

راستش پسر من  4 سالشه و 1 سال و 2 ماه هست که به مهد دلوان میره و من واقعا راضیم . من تو انتخاب مهد خیلی حساسیت داشتم ولی از این انتخابم خوشحالم آریا هر روز با عشق و علاقه به مهد میره و واقعا مربی هاش شکوفه جون و میس تارا رو خیلی خیلی دوست داره همینطور عمو مهرداد عمو امین و عمو شهاب.... پیشرفت زبان آیا عالیه و خیلی علاقه منده ...حالا نمیدونم دوستای گلم چه چیزایی از این مهد دیدن که اینارو نوشتن من خیلی ناراحت شدم درسته جابه جایی مهد خیلی سخت بود برای ما و بچه ها هم سخت بود ولی الان دیگه رونق گرفته مثل سابق...باید به مامانا دوستای خوبم بگم هیچ وقت همه چیز اون طور که آدم می خواد نیست ولی خوب باید سبک سنگین کرد من چون پسرم اونجارو خیلی دوست داره من هم دوستش دارم در مورد شهریه هم خانم عربی با کسایی که باهاش صحبت کنند به قولی راه میان...برای شما  و کوچولوهاتون بهترین هارو آرزومندم

تعداد پاسخها(0)

چهارشنبه 16 اسفند ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک ونک و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
Farhadzh

تاریخ درج: چهارشنبه 16 اسفند ماه 1391

با سلام،  چه خصومتي با مهد ياسمن يا خانم شيباني و خانم قضاوي دارين؟ من بايد به سهم خودم ازشون دفاع كنم. همه در مهد ياسمن عاشقانه براي بچه هاي ما زحمت ميكشند. محبتهاي عاشقانه و زحمتهاي مادرانه ي خانم قضاوي و مربيان واقعا قابل تقدير. فكر نميكنم مهد كودكي به با اين كيفيت اموزش و به اين تميزي در شهر تهران باشد. مديريت خانم شيباني حرف نداره. من خيلي دوستشون دارم. پولي كه ميگيرن، نوش جونشون. با تشكر

تعداد پاسخها(0)

پنجشنبه 7 دي ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک یوسف آباد و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
saraad

تاریخ درج: پنجشنبه 7 دي ماه 1391

فقط ساعی... من خواهرم اونجاست... عالیه ... روش هایی که استفاده میکنن عالیه... خواهرم خیلی رفتارش عوض شده..اصلا اجتمااعی شده... مدیرش خیلی مهربونه و عاشق بچه هاست... من خودم دبستان و راهنمایی هم ساعی بودم... فقط ساعی

تعداد پاسخها(0)

پنجشنبه 7 دي ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک فلسطین - طالقانی - بلوار کشاورز و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
paridokht

تاریخ درج: پنجشنبه 7 دي ماه 1391

مهدکودک کلبه ابی خیلی مهد خوبیه .من واقعا ازش راضیم

تعداد پاسخها(0)

دوشنبه 27 آذر ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک الهیه - تجریش و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
naderi123

تاریخ درج: دوشنبه 27 آذر ماه 1391

سلام

سوال من این است که اگر مادری خانه دار است لازم است فرزندش برای تربیت بهتر و اجتماعی شدن به مهد برود؟ نظر شما چیست؟

تعداد پاسخها(0)

دوشنبه 15 آبان ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک نعمت آباد و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
نريمان باهوش

تاریخ درج: دوشنبه 15 آبان ماه 1391

کلینیک توانبخشی کودکان و نوزادان نوبنیاد به عنوان بهترین توانبخشی محله --نعمت آباد توسط نريمان باهوش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

مراكز آموزشي تست هوش وكسلر در اسلام شهر
نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک توانبخشی کودکان و نوزادان نوبنیاد

تعداد پاسخها(0)

يکشنبه 14 آبان ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین مهد کودک فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
مریم

تاریخ درج: يکشنبه 14 آبان ماه 1391

مهد کودک عروسکها خیلی عالی بود ولی چند وقته ادرسش تغییر کرده و ما هیچ اطلاعی نداریم لطفا اطلاع رسانی شود

تعداد پاسخها(0)

12345678910...آخری

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
نظر شما در مورد بهترین مهد کودک های تهران ثبت خواهد شد

* نام محله :

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

ورود/عضویت

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4229, نوشته ها: 11179, کاربران: 2968
به جدید ترین عضو انجمن, behi777 خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک