سلام من هم به آتلیه پرنسس رفتم خیلی خوب بود عکسهاش با همه فرقداره آدرسش تو نیاوران هستش
مدیرش هم آقای روضاتی
عکسهاش از شبکه فشن هم پخش میشه
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آتلیه آمی تیس به عنوان بهترین آتلیه آمی تیس محله --پاسداران توسط فرهادیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه آمی تیس
فرانسوا بالاتر از تقاطع فاطمی
من براي عروسيم رفتم آتليه آليس ، با توجه به اين كه همسرم خيلي حساس هست و عكاسي ميدونه ولي خدا رو شكر از عكس ها خيلي راضي بود و كلي از خانم پيريايي تعريف ميكنه هم بابت مديريت و كارهاي قشنگشون و هم بابت اخلاقشون كه به ما كلي انرژي و آرامش دادن .
سلام . من برای عروسیم رفتم آتلیه آلیس که مدیریتش به عهده خانم پیریایی هست و از همین جا از تیم حرفه ای آلیس نهایت تشکر رو دارم و از عملکردشون و اخلاقشون خیلی خیلی راضی هستم . ممنونم
میرداماد . میدان محسنی . پاساؤ مریم . طبقه دوم اداری . واحد 1
22274848 . 22278247 . 09122191262
آتلیه آمی تیس به عنوان بهترین آتلیه آمی تیس محله --پاسداران توسط سینا ع به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه آمی تیس
عکاسی بهشت بهترین عکاسیه . تو برج ذوالفقاره.
عکاسی بهشت تو برج مهر (ذوالفقار) بهترین کارای عکاسی و فیلمبرداری رو انجام میده. قیمتشم از همه جای منطقه5 مناسب تره.عکاس خانوم داره و مدیریتش عالیه.واقعا من که مشتری همیشگیشونم راضیم.
کجا هست براید؟خب کاش ادرس دقیقشم بگی
بهترین عکاسی نگار شهریار.فوق العاده عالیه
ورود عضویت