لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

نظر یادت نره
پنجشنبه 21 ارديبهشت ماه 1391 بهترین عکاسی نیاوران - منظریه و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
ali

تاریخ درج: پنجشنبه 21 ارديبهشت ماه 1391
سلام من هم به آتلیه پرنسس رفتم  خیلی خوب بود عکسهاش با همه فرقداره آدرسش تو نیاوران هستش

مدیرش هم آقای روضاتی

عکسهاش از شبکه فشن هم پخش میشه

پاسخ شما به این نظرات

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی

آخرین نظرات وارد شده
بهترین عکاسی پاسداران و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر فرهادیان : آتلیه آمی تیس به عنوان بهترین آتلیه آمی تیس محله --پاسداران توسط فرهادیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه آمی تیس        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی کارگر شمالی-انقلاب تا جلال آل احمد و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر alba :  فرانسوا بالاتر از تقاطع فاطمی         مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی جنت آباد شمالی-بالای همت و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ samyarjan به نظر سیما : به نظر من بهترین عکاسی تو این منطقه عکاسی سایه است جنت آباد -35 متری گلستان  16متری دوم شمالی بالاتر از میدان پلاک 57 . کارشون حرف نداره . عکس های پرسنلی اش عالیه . آتلیه مجهزی داره عکس های اسپرتشم خیلی هنریه . مهم تر از همه زمان تحویلشون خیلی زوده با کیفیت عالی .تازه از نی نی هام عکس می گیرن .        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی میرداماد-محسنی و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر neda3344 : من از عکس و فیلم عروسیمون خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی راضی هستم و از آتلیه آلیس تشکر میکنم .توی روز عروسی همه چی عالی بود کلیپمون هم فوق العاده بود        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ marjan00 به نظر lilinaz : منم برای عروسیمون با آلیس قرار داد بستم  و از کارهاشون خیلی خیلی راضی هستم توی این مدت هم خیلی خوش اخلاق و با حوصله با ما برخورد میکردن و خیلی خوش قول بودن توی تحویل کارها . رضایت مشتری براشون خیلی مهم هست و فکر میکنم این رمز موفقیتشون باشه . تیم عکس و فیلمشون هم خیلی جوان و خلاق هستن . ما از همه چی راضی بودیم و چیزی که برام جالبه این هست که اینقد کیفیت کارشون براشون مهم هست و به روز هستن که توی این 6.7 ماه که از عروسیمون میگذره کل نمونه کار عکس و فیلمشون و سبک کارشون عوض شده و هر سری میرفتیم یه کار جدید داشتن . تنوع لوکیشن هاشون هم عالیه بطوری که چند وقت دیگه عروسی برادرم هست که با آلیس قرار داد داره و قطعا اصلا کارشون شبیه ما نمیشه . مرسی آلیس        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر 59marjan : من براي عروسيم رفتم آتليه آليس ، با توجه به اين كه همسرم خيلي حساس هست و عكاسي ميدونه ولي خدا رو شكر از عكس ها خيلي راضي بود و كلي از خانم پيريايي تعريف ميكنه هم بابت مديريت و كارهاي قشنگشون و هم بابت اخلاقشون كه به ما كلي انرژي و آرامش دادن .        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی خانی آباد نو و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ macbeth به نظر علی اکبر : قابل توجه کاربران گرامی: باتوجه به درخواست شما مبنی بر درج مشخصات آتلیه و لابراتوار ترانه که دارای:  آتلیه کودک، اسپرت ، هنری و صنعتی، سایت تخصصی مونتا‍ژ فیلم، طراحی عکس و  آلبوم های دیجیتال و چاپ عکس که کلیه مراحل توسط بانوان انجام میگیرد، می باشد آدرس و آتلیه عکاسی ترانه بامدیریت جناب آقای محمد جلالی (دارای سابقه22 ساله) : تهران/ منطقه19/ خانی آباد نو/ ابتدای میعاد شمالی/ نبش کوجه2 (عبدی)/ پلاک1 تلفن: 02155505171- 02155507830- 02155523001 همراه: 09125505171 Email: studiotaraneh@yahoo.com        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر lilinaz : سلام . من برای عروسیم رفتم آتلیه آلیس که مدیریتش به عهده خانم پیریایی هست و از همین جا از تیم حرفه ای آلیس نهایت تشکر رو دارم و از عملکردشون و اخلاقشون خیلی خیلی راضی هستم . ممنونم میرداماد . میدان محسنی . پاساؤ مریم . طبقه  دوم اداری . واحد 1 22274848 . 22278247 . 09122191262    تعداد پاسخها(1)( marjan00)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سینا ع : آتلیه آمی تیس به عنوان بهترین آتلیه آمی تیس محله --پاسداران توسط سینا ع به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه آمی تیس        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی باغ فیض و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر elinaz : عکاسی بهشت بهترین عکاسیه . تو برج ذوالفقاره.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ elinaz به نظر matt : با نظر matt موافقم. بهترین عکاسی این محل تو برج ذوالفقاره. هم از نظر قیمت هم کیفیت. برخوردشون با مشتری عالیه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر matt : عکاسی بهشت تو برج مهر (ذوالفقار) بهترین کارای عکاسی و فیلمبرداری رو انجام میده. قیمتشم از همه جای منطقه5 مناسب تره.عکاس خانوم داره و مدیریتش عالیه.واقعا من که مشتری همیشگیشونم راضیم.    تعداد پاسخها(1)( elinaz)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی اقدسیه و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر vesta : کجا هست براید؟خب کاش ادرس دقیقشم بگی        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر rahazad25 : بهترین عکاسی نگار شهریار.فوق العاده عالیه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی فاطمی - گلها و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ papastudio به نظر Shabnam : استودیو پاپا با بهره گیری از تجربیات چندین ساله پرسنل و هنرمندان خود، با فراهم کردن محیطی مختص عکاسی کودک آماده ارائه خدمات به خانواده های گرامی است.  دکور ها و نماهای استفاده شده در عکس های استودیو پاپا کاملا طبیعی و بدون استفاده از ابزار آلات طراحی گرافیکی هستنید که این موضوع موجب بوجود آمدن فضای طبیعی در عکس ها می شود . دکور های استودیو پاپا به صورت هفتگی و ماهانه تجدید می شوند تا همواره بتوانیم پاسخگوی خواسته مشتریانمان باشیم. پروسه تهیه دکور در استودیو پاپا عموما از مرحله ایده پردازی تا تهیه و ساخت توسط خود استودیو انجام میشود تا بتوانیم دکورها و نماهایی خاص و متفاوت تهیه کنیم. هرچند که عکاسی با دکور بخشی از عکاسی کودک به شمار می آید و به اعتقاد ما در اصل زیبایی کودکان است که عکس ها را زینت میبخشد و عکاسان ما تمرکز خاصی بر عکس های پرتره نمای بسته کودک دارند.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی سعادت آباد و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ papastudio به نظر مهرناز کیهانی : استودیو پاپا با بهره گیری از تجربیات چندین ساله پرسنل و هنرمندان خود، با فراهم کردن محیطی مختص عکاسی کودک آماده ارائه خدمات به خانواده های گرامی است.  دکور ها و نماهای استفاده شده در عکس های استودیو پاپا کاملا طبیعی و بدون استفاده از ابزار آلات طراحی گرافیکی هستنید که این موضوع موجب بوجود آمدن فضای طبیعی در عکس ها می شود . دکور های استودیو پاپا به صورت هفتگی و ماهانه تجدید می شوند تا همواره بتوانیم پاسخگوی خواسته مشتریانمان باشیم. پروسه تهیه دکور در استودیو پاپا عموما از مرحله ایده پردازی تا تهیه و ساخت توسط خود استودیو انجام میشود تا بتوانیم دکورها و نماهایی خاص و متفاوت تهیه کنیم. هرچند که عکاسی با دکور بخشی از عکاسی کودک به شمار می آید و به اعتقاد ما در اصل زیبایی کودکان است که عکس ها را زینت میبخشد و عکاسان ما تمرکز خاصی بر عکس های پرتره نمای بسته کودک دارند.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی حسین آباد - هروی و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ papastudio به نظر آيدا خانمحمدي : استودیو پاپا با بهره گیری از تجربیات چندین ساله پرسنل و هنرمندان خود، با فراهم کردن محیطی مختص عکاسی کودک آماده ارائه خدمات به خانواده های گرامی است.  دکور ها و نماهای استفاده شده در عکس های استودیو پاپا کاملا طبیعی و بدون استفاده از ابزار آلات طراحی گرافیکی هستنید که این موضوع موجب بوجود آمدن فضای طبیعی در عکس ها می شود . دکور های استودیو پاپا به صورت هفتگی و ماهانه تجدید می شوند تا همواره بتوانیم پاسخگوی خواسته مشتریانمان باشیم. پروسه تهیه دکور در استودیو پاپا عموما از مرحله ایده پردازی تا تهیه و ساخت توسط خود استودیو انجام میشود تا بتوانیم دکورها و نماهایی خاص و متفاوت تهیه کنیم. هرچند که عکاسی با دکور بخشی از عکاسی کودک به شمار می آید و به اعتقاد ما در اصل زیبایی کودکان است که عکس ها را زینت میبخشد و عکاسان ما تمرکز خاصی بر عکس های پرتره نمای بسته کودک دارند.    www.papastudio.ir        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ papastudio به نظر آيدا خانمحمدي : آتلیه عکاسی کودک پاپا تمامی ابزار آلات خود از جمله فلاش ها را به نحوی تهیه کرده که برای کودکان کاملا بدون ضرر باشند و هیچ نور مضری در محیط استودیو تولید نمیشود.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر : آتلیه عکس اکـســــیر به عنوان بهترین عکاسی و فیلمبرداری محله --سعادت آباد توسط به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه عکس اکـســــیر        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی پیروزی-پرستار-بلوار ابوذر شمالی و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ elena به نظر سارا : سلان دوستان من با نظر شما 100% موافقم کارشون بی نظیر  ومتفاوت هست واقعا کادری تحصیل کرده هستند شمارشون 77152245 سایت www.photo minusa.com        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر آيدا خانمحمدي : شراره ثابت تو وفامنش    تعداد پاسخها(2)( papastudio - papastudio)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر مهدی شاه عباسی : گروه هنری و خدماتی آتلیه عکس و فیلم اندیشه نو به عنوان بهترین آتلیه عکاسی و فیلمبرداری گروه هنری و خدماتی و تشریفات مجالس اندیشه نو محله --رسالت-نارمک توسط مهدی شاه عباسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از سرویس های فوق العاده و رفتار خوب گروه حرفه ای آتلیه اندیشه نو هر چی بگم کم گفتم پیشنهاد میکنم حتمی از سرویس ها این دفتر استفاده کنید نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه هنری و خدماتی آتلیه عکس و فیلم اندیشه نو        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی آیت الله کاشانی و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ خادم به نظر majid_emperor : من خادم هستم و از آرمان فيلم راضي ام  ////// شايد شما خودت تو اين منطقه عكاسي داري و ميخواهي همكارت رو خراب كني ولي اين راهش نيست كمي منصف باش .        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ Maryam به نظر Shabnam : یادم رفت بگم مدیریتش آقای تلند و همسرشون خیلی خوش اخلاقند  شمارشون برای کسایی که میخان  12 14  199  0912        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ Maryam به نظر Shabnam : آره راست میگه منم فیلم و عکس عروسیمو پیش آتلیه 24  انجام دادم کاراشون متفاوته  . . .        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی سهروردی - آپادانا و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر احمد محمدی : گالری دایان منم خواستم  یک  آتلیه خوب و حرفه ای که به نظر من کارش هم خوب بود و هم  حرفه ای و قیمتش هم مناسب بود و بهتون معرفی کنم اسمش آتلیه دایان هست من و همسرم که از کارشون خیلی راضی هستیم واقا با کیفیت  فیلممون همدر نوع خودش سبکش جدید بود پیشنهاد میکنم شما هم برید اونجا مجوز اتحادیه هم داره آدرس سایت هم داره   www.photodayan.com شمارش هم 09122007377 و دفترش 88530518 آدرسش هم سهروردی شمالی خیابان خوشنودی خیابان صحاف زاده پلاک 36 واحد 11 هست موفق  باشید        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی پیروزی-پرستار-بلوار ابوذر شمالی و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ ترانه به نظر سارا : به نظر من استودیو مینوسا بهترین عکاسی شرق است چون به صورت کاملا علمی این هنر را انجام میدن من که از کارشون خیلی راضی بودم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ کاملیا به نظر مهرناز کیهانی : http://www.studiomood.com/ http://www.moodphotography.com/ دوست عزیز این دوتا سایت رسمی آتلیه مود هست. شماره های تماس تو سایت نوشته شده. mobile : +98 912 700 70 70 tell : +98 21 22 058 211  e-mail : info@moodphotography.com        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی شهرری و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر الف الف : من وهمسرم از کار فتوسان خیلی راضی هستیم کادر مجرب و قابل احترامی دارن خیلی مهربونن قیمتشم خیلی مناسب تر از جاهای دیگه بود آلبوم ما حرقه ای از کار در اومده کاراشو نبینین از دستتون رفته ها من گفته باشم  آدرسشم تو خیابون ابن بابویه  نبش گلستان سوم        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی شهرک ولیعصر و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر narges : بهترین عکاسی کلاسیک خیابان یاران هست.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی یوسف آباد و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر مهرنوش : ۲ماه پیش من عروسیم بود، بد از پرسوجو با همسرم از طرف یکی‌ از دوستام معرفی‌ شدیم به آتلیه اسدالهی....خیلی‌ از نمونه کاراشون خوشمون اومد.دلو زدیم به دریا و باهاشون قرارداد بستیم.خداییش دستشون درد نکنه.هم خیلی‌ خوش برخورد بودن هم خیلی‌ حرفه‌‌ای کار میکردن.ما که خیلی‌ راضی‌ بودیم گفتم معرفی‌ کنم اگه کسی‌ دوست داشت بره پیششون. اینم شمار‌شون : 09122638647        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر Shabnam : بچه ها کار استودیو 24 عالیه من و چند تا از دوستام کار عکس و فیلم عروسیمون رو اونا انجام دادند هم کادر خانم دارند وهم خیلی خوش اخلاقند ایده هاشون هم خیلی عالیه ا09121991412    تعداد پاسخها(3)( papastudio - Maryam - Maryam)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ شهرام به نظر سارا : با نظر سارا کاملا موافقم کادری تحصیل کرده در رشته عکاسی دارد        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ سارا طهماسبی به نظر فرزانه هاشم پور : با نظر خانم فرزانه موافقم کارکنان آبرنگ بسیار بی ادب هستند وچون متاسفانه به قول معروف اسم در کرده اند ومشتری عروس و داماد فراوان دارند سواستفاده کرده اند و با مردم آنچه شایسته خودشان هست رفتار می کنند .        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی دولت آباد و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ جوجو به نظر bahsin : بزمان فلكه ىوم كارش عالي        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مرجان به نظر علی اکبر واحدی : فقط نوتاش        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ندا پیروزفر به نظر مهرناز کیهانی : سلام بهترین آتلیه به نظر من استودیو عکس آوان هست با سبکی متفاوت و عالی برای دیدن نمونه کاراشون میتونید به سایتشون سر بزنید. www.Avanphotostudio.com        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ غراله به نظر الی و مملی : پس تا حالا عکس باحال ننداختی که اونحارو میگی خوبه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر غزاله : عکاسی سفید تو24متری به نظر من خیلی کارش خوبه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی پونک-سردارجنگل و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر رها راد : به نظرم آتليه نگاه سوم كارش خوبه من خودم 7 ساله كه اونجا عكس ميگيرم..هم خوش اخلاقند . هم كارشون حرفه اي آدرسشونم: پونك..ميرزابابايي . نبش چهارراه عدل ساختمان مسكن سازان ط 2  واحد 4 44439907 09121443927: فكر كنم اسم مديرشم آقاي خدابخش        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر نگار تجريشي : آتلیه عکس اکـســــیر به عنوان بهترین عکاسی و فیلمبرداری محله --پاسداران توسط نگار تجريشي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترين عكاسي منطقه پاسداران نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه عکس اکـســــیر        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ حدیث به نظر مهرناز کیهانی : عکاسی به این خوبی با این همه تعریف کاشکی شمارش هم بود.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی بهارستان - مخبرالدوله-چراغ برق و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر ع.چ : بهترین عکاسی عکاسی بهارستان پایین تر از متروز بهارستان است که در طبقه 2 یک ساختمان قدیمی واقع شده است. سرعت و دقت عملش خیلی خوبه قیمتاشم که مثل بقیه جاهاست...        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی نیروهوایی و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ نیلوفر به نظر ````` : ببخشید اقا مجید یعنی چون شما از دوران کودکی عکساتو پیش اقای شریف می انداختی بهترین عکاس ایشونه امیدوارم  عکاسی متین رو امتحان کنی چون سبک عکس گرفتن اقا شریف  قدیمی شده......ای مردم عزیز به انتها ی5 نیروی هوایی بروید         مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی شهران - کن - شهرزیبا و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر محمد :   عکاسیه ثمر        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی نیاوران - منظریه و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر مسی : من بهتون آتلیه روزبه رو معرفی میکنم کارش عالی ، البته برای عروس دامادای که کار شیک دوست دارن کادرش هم خانم هستش ضرر نمیکنی اگه بری ببینی 09121360939*        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مهدی : خوب بود ولی کامل نبود        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی عبدل آباد و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ زهرا به نظر نگین : عکاسی آرمان خیلی خوبه تو شکوفه، عکاسی مناسب و باکیفیتیه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی عبدل آباد و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر نگین : کلا عبدل اباد عکاسی مداره ولی نادر وزعفر توشریعتی خوب اند    تعداد پاسخها(1)( زهرا)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی تهران پارس منطقه 4 و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر mahnaz movafaq : عکاسی آرش به سمت فلکه اول بالاتر از چهارراه تیرانداز یکی از عکاسی های خوبه تهرانپارس        مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بهترین عکاسی های تهران از نظر ساکنین محله های تهران

12345678910...آخری
چهارشنبه 18 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی پاسداران و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
فرهادیان

تاریخ درج: چهارشنبه 18 ارديبهشت ماه 1392

آتلیه آمی تیس به عنوان بهترین آتلیه آمی تیس محله --پاسداران توسط فرهادیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه آمی تیس

تعداد پاسخها(0)

چهارشنبه 18 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی کارگر شمالی-انقلاب تا جلال آل احمد و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
alba

تاریخ درج: چهارشنبه 18 ارديبهشت ماه 1392

فرانسوا بالاتر از تقاطع فاطمی 

تعداد پاسخها(0)

يکشنبه 15 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی میرداماد-محسنی و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
neda3344

تاریخ درج: يکشنبه 15 ارديبهشت ماه 1392

من از عکس و فیلم عروسیمون خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی راضی هستم و از آتلیه آلیس تشکر میکنم .توی روز عروسی همه چی عالی بود کلیپمون هم فوق العاده بود

تعداد پاسخها(0)

يکشنبه 25 فروردين ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی میرداماد-محسنی و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
59marjan

تاریخ درج: يکشنبه 25 فروردين ماه 1392

من براي عروسيم رفتم آتليه آليس ، با توجه به اين كه همسرم خيلي حساس هست و عكاسي ميدونه ولي خدا رو شكر از عكس ها خيلي راضي بود و كلي از خانم پيريايي تعريف ميكنه هم بابت مديريت و كارهاي قشنگشون و هم بابت اخلاقشون كه به ما كلي انرژي و آرامش دادن .

تعداد پاسخها(0)

چهارشنبه 7 فروردين ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی میرداماد-محسنی و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
lilinaz

تاریخ درج: چهارشنبه 7 فروردين ماه 1392

سلام . من برای عروسیم رفتم آتلیه آلیس که مدیریتش به عهده خانم پیریایی هست و از همین جا از تیم حرفه ای آلیس نهایت تشکر رو دارم و از عملکردشون و اخلاقشون خیلی خیلی راضی هستم . ممنونم

میرداماد . میدان محسنی . پاساؤ مریم . طبقه  دوم اداری . واحد 1

22274848 . 22278247 . 09122191262

تعداد پاسخها(1)

دوشنبه 28 اسفند ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی پاسداران و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
سینا ع

تاریخ درج: دوشنبه 28 اسفند ماه 1391

آتلیه آمی تیس به عنوان بهترین آتلیه آمی تیس محله --پاسداران توسط سینا ع به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه آمی تیس

تعداد پاسخها(0)

سه شنبه 19 دي ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی باغ فیض و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
elinaz

تاریخ درج: سه شنبه 19 دي ماه 1391

عکاسی بهشت بهترین عکاسیه . تو برج ذوالفقاره.

تعداد پاسخها(0)

سه شنبه 19 دي ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی باغ فیض و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
matt

تاریخ درج: سه شنبه 19 دي ماه 1391

عکاسی بهشت تو برج مهر (ذوالفقار) بهترین کارای عکاسی و فیلمبرداری رو انجام میده. قیمتشم از همه جای منطقه5 مناسب تره.عکاس خانوم داره و مدیریتش عالیه.واقعا من که مشتری همیشگیشونم راضیم.

تعداد پاسخها(1)

جمعه 8 دي ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی اقدسیه و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
vesta

تاریخ درج: جمعه 8 دي ماه 1391

کجا هست براید؟خب کاش ادرس دقیقشم بگی

تعداد پاسخها(0)

سه شنبه 5 دي ماه 1391 نظر ثبت شده در مورد بهترین عکاسی خانی آباد نو و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
rahazad25

تاریخ درج: سه شنبه 5 دي ماه 1391

بهترین عکاسی نگار شهریار.فوق العاده عالیه

تعداد پاسخها(0)

12345678910...آخری

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
نظر شما در مورد بهترین عکاسی های تهران ثبت خواهد شد

* نام محله :

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

ورود/عضویت

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4229, نوشته ها: 11177, کاربران: 2966
به جدید ترین عضو انجمن, darabi خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک