لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

نظر یادت نره
يکشنبه 4 دي ماه 1390 بهترین مدرسه شهرک غرب و نظرات شما در مورد مدارس این محله
آسمان

تاریخ درج: يکشنبه 4 دي ماه 1390
بهترمدرسه راهنمايي دولتي دخترانه مدرسه راهيان فضيلت است واقع در ميدان كاج خيابان نهم

پاسخ شوکا شایان:

اره خوبه من همین امسال از اون مدرسه میرم که برم دبیرستان ... اما یه بدی داره اونم اینکه همش میگن مقنعه تو سرت کن در صورتی که توی مدرسه ی راهنمایی  معرفت میگن مقنعه رو در بیار و  با اینکه راهیان فضیلت خوبه اما بهترین مدرسه به نطر من  مدرسه راهنمایی معرفته نه راهیان فضیلت...

پاسخ نا شناس:

مدرسه ی قبلیمه نصفه سال هم اون جا نبودم شاید 1 یا 2 یا 3 ماه توش بئدم ولی دوستش داشتم .heart .

پاسخ nastaran:

راهیان فضیلت عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی هرکی الان داره اونجا درس میخونه قدرشو بدونه تازه وقتی میای دبیرستان میفهمی چقدر معلمات و سیستم آموزشی اونجا قوی بوده و اونایی که الان تو دبیرستان میگن معلم تو توضیح اضافی بت داده!!بچه های ولنگ و وار زیادن نه اونجا همه جا ولی هرکی بخواد درس بخونه موقعیت براش  فراهمه به خودت بستگی داره!wink

پاسخ فاطمه کیانی:

راهیان فضیلت خیلی خوبه از خیلی  گذشته

پاسخ گ.ر:

مدرسه راهیان فضیلت خوبه ولی بدجور سخت گیره معلماش عالی هستن ولی ناظم هاش یکم سخت گبرن

اگه زنگ تفریح تموم شد و ما دیر رفتیم سر کلاس مجبوریم آشغالای تو حیاط رو جمع کنیم این خیلی بده

و مقنعه باید برا خود مدرسه باشه بلند باشه و پاره نباشه

کفشامون اگر بندیه نباید 2رنگ باشه

فقط اینا آدم رو اذیت میکننangry

پاسخ ''''':

نه کی گفته من الان اونجا درس می خونم

پاسخ گ.ر:

خوبه منم الان دارم سوم رو میخونم ولی سخت گیره

پاسخ farimehr:

man madreseye rahiyane fazilato doooooost daram.khnoome yoosefiye gol khanoome fazeliniya va va va.hamashoono az tahe delem dooost daram.vali yekami bad akhlaghan haminsmiley

پاسخ ایران جعفری:

سلام من تازه اومدمراهیان فضیلت به نظرتون مدره ی خوبیه؟؟؟؟

پاسخ ؟؟؟:

معلمای مدرسه عالین خویلی خوبن سیستم قوی مدرسه داره اما اینقدر به آدم گیر الکی میدن آدم دلش می خواد از اون درسه فرار کنه هر روز صبح مدیر مدرسه دم در وایمیسه ببین کسی مغنه اش مشکل نداره یا مانتوش و شلوارش گشاده شلواراش مثل شلوار کردی می مونه تا زه خودشونم می دونن بعد اثلا درخاستی ازشون نکنی بهتر چون 1-خودت و کوچیک کردی  2-به هیچ عنوان توجهی نمی کنند.crying بعد مودام گیر میدن angryangryangry

پاسخ s.r:

مدرسه خیلی خوبیه سیستم اموزشیش عالیه.بچه های خوبیم داره اما بعضیاشون مشکلاتی دارن.ولی با این حال خوبه.ناظماشم همشون از دم گلن ولی بعضی اوقات خیلی گیر میدن.مدیرشم خیلی خوبه.معلماشم که همون طور گفتم عالین مخصوصا دبیر علوم و ریاضیش که پارسال برا ما خانم گواربند بود امسال خانم نعیمی ریاضیشم خانم ابراهیمی که عاشقشممممممممممممممممممم.

در کل مدرسه عالی هستشش اون جا به من بیشتر از خونه خوش میگذره. غذاهای خانم رضاییم که خیلی خوش مزس.اگر دنبال مدرسه خوب هستین راهیان فضیلت عالیههههههههههههه.yes

پاسخ m-gh:

madrese kheili khobie taze moalem riazish alie ke khanoom ebrahimi hast faght age maghnaat biofte kheili bet gir midanwink

پاسخ mana123:

واقعا متاسفم البته حق دارید توی مدرسه دولتی درس می خونید از دنیا بی خبرید ما فرزانگانی ها راهیان فضیلتو مدرسه حساب نمی کنیم

پاسخ 123123:

بد ترین مدرسه ی دنیا=راهیان فضیلت

پاسخ niush:

emsal kheyli sakhtgiran valli rahian kheiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii az farzanegan behtareyes

albate fek nakonin poz midam     khastam javabe oon oghdeiaro dade basham

پاسخ شما به این نظرات

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی

آخرین نظرات وارد شده
بهترین مدرسه یوسف آباد و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر siyamak : salam man ke dokhtaramo az 4 sal pish ta hala  gozashtam madreseye morva khyliyam raziyam vali ye pesar daram emsal mire kelase aval nemidonam koja bezaram lotfan mano rahnamaei konid mamnoon misham         مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه ازگل و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر بذذذر : دبیرستان رضوان 1 به عنوان بهترین مدارس و دبیرستان ها محله --ازگل توسط بذذذر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایلب نمایش مشخصات و آدرس مرکز دبیرستان رضوان 1        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه شهرک غرب و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ niush به نظر آسمان : emsal kheyli sakhtgiran valli rahian kheiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii az farzanegan behtare albate fek nakonin poz midam     khastam javabe oon oghdeiaro dade basham        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه عبدل آباد و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر mahya : be nazar man behtarin madrese to inja madrese fadak hastwsh        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه سازمان آب - فلکه اول صادقیه و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر کیمیا زارع : راه امیرکبیر(ابتدایی ) به عنوان بهترین مدارس و دبیرستان ها محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط کیمیا زارع به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز راه امیرکبیر(ابتدایی )        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر drshadfar : سلام .بنده دکتر شیدا شادفر هستم سال گذشته فرزندم را در مدرسه ای  ثبت نام کردم .پس از یکماه فرزندم دچار شب ادراری و استرس شدید شد مدت 2هفته به مدرسه نرفت پس از ان دست به دامان مدیر زمان دبستان خودم شدم و دخترم را در مدرسه مروا ثبت نام کردم و روحیه دخترم خیلی بهتر شد و اکنون هم مشغول بتحصیل میباشد و علاقه زیادی به مدرسه و معلمش دارد .امیدوارم شما دوستان هم دبستان مورد پسند خود را انتخاب و فرزندانتان ارامش لازم را داشته باشند .        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ 123123 به نظر آسمان : بد ترین مدرسه ی دنیا=راهیان فضیلت        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه افسریه - قصر فیروزه و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر samt123 : بهترین مدرسه بزرگسال  مرکز راه دور هانی  - بهترین دبیران مرکز راه دور هانی  - بهترین کادر مدرسه  مرکز  راه دور هانی -                                                          بهترین نوع آموزش مرکز راه دور هانی   فاطمه سعادت  کاردانش هانی        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ samt123 به نظر سیمین نظری : سلام  به نظر من اگر کسی بخواهد خوب درس بخواند بطوری که انگیزه اش برای تحصیلات بالاتر افزایش یابد بهترین جایی را که معرفی می کنم آموزش ازراه دور هانی است واقعا همه چیزش عالیه جقدر خوب دانش آموزرا راهنمایی می کنند وراه حل وروش درس خوندن را بهش یاد می دهند  . متشکرم از همه شون سهیلا تراکمی        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ samt123 به نظر سیمین نظری : مدرسه بسیار خوبی است چه ازنظر کارمندانش وچه از نظر دبیران پیشرفت من درسال گذشته خیلی عالی بود هیچوقت اینطوری نمی تونستم درس بخونم واقعا معلم های خوبی دارد وبه دانش آموزان خیلی روحیه می دهند .  فاطمه میوند دانش آموز انسانی        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه بلوار ابوذر-نبرد از جنوب و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر samt123 : سلام  من بهترین مدرسه برای بزرگسال را در منطقه 15 مدرسه راه دور هانی را پیشنهاد می کنم چون واقعا مدرسه خوبیه هم ازنظر کادر وهم ازنظر دبیرانش خیلی خوب درس میدهند وخیلی خوب هم برخورد می کنند برعکس مدرسه بزرگسال دولتی هستند در ضمن به نسبت این همه گرانی وتورم شهریه اش خیلی مناسبه .شا ید اگر هرمدرسه دیگری رفته بودم نه اینقدر خوب درس یاد می گرفتم ونه نمرات خوبی داشتم الان علاقه ام هم به درس بیشتر شده وقصد دارم تا دانشگاه ادامه دهم. متشکرم از همه شون دانش آموز مدرسه راه دور هانی - زهرا  نوری        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر parmida : سلام لطفا بهترين مدرسه ابتدايي در منطقه افسريه را معرفي نماييد باتشكر        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه پونک-سردارجنگل و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر رزیتا رحمانی : پیشگامان به عنوان بهترین مدارس و دبیرستان ها محله --پونک-سردارجنگل توسط رزیتا رحمانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز پیشگامان        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه دولت آباد و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ royaaa به نظر پونه ربیعی : صدری نخودی که اومده مدرسه ی حجابه ما.واقعاهرچی معلمه خوبه خودشون گرفتن دبیرایی دارن که تو خوبی وتدریس حدنداره.ولی افسوس که رشته ی انسانینداره من که پارسال اونجابودم وخودم ودوستام ازش راضی بودیم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه نیروهوایی و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر javaheri : سلام من برای ثبت نام دخترام  تو یک مدرسه خوب  نیروهوایی خیلی تحقیق کردم . اکثرا مدرسه طلوع را بهم معرفی کردند . که مجتمع هست و همه مقاطع را داره ( دبستان - راهنمایی -  دبیرستان )داره .حالا سه سالی هست که یکی از دخترام در دبستان طلوع و دیگری دبیرستان طلوع ثبت نام کردم . از این مدرسه خیلی راضیم . تو منطقه ما بهترین هستند. معلماشون خیلی خوبند. کادر دفترشون و امکانات مدرشون هم عالیه . خدا روشکر که انتخاب درستی انجام دادم و دوست داشتم به کسانی مثل اون روزای من ، برای انتخاب یک مدرسه خوب نگران هستند مدرسه طلوع  را معرفی کنم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر usef18 : بهترین دبستان منطقه نیروهوایی = دبستان هیات امنایی شهید چمران - بهترین مدرسه راهنمایی شهید دانشخواه - بهترین دبیرستان مهدیون        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ mana123 به نظر آسمان : واقعا متاسفم البته حق دارید توی مدرسه دولتی درس می خونید از دنیا بی خبرید ما فرزانگانی ها راهیان فضیلتو مدرسه حساب نمی کنیم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ amini به نظر مریم : اگر در منطقه 13 دنبال مدرارس  خیلی خوب هستید ، مدرسه پسرانه دبستان دولتی والعصر و غیردولتی ملاصدرا راهنمایی دولتی امامت و غیردولتی ادیب دبیرستان آذین امجد دخترانه دبستان دخترانه دولتی شیخ مرتضی انصاری . غیرانتفاعی طلوع راهنمایی دخترانه فاطمیه و دولتی طلوع دبیرستان هفت تیر و دبیرستان غیردولتی طلوع        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ mehdi384 به نظر پونه ربیعی : سلام به نظرمن بهترین مدرسه تزکیست         مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر mehdi384 : سلام فقط    تزکیه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سیمین نظری : موسسه آموزشی و فرهنگی علوم هانی به عنوان بهترین آموزشگاه فنی و حرفه ای،دوره های مهارتی سازمان فنی و حرفه ای وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی محله --افسریه-قصر فیروزه توسط سیمین نظری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین مدرسه بزرگسال برای خانم ها مرکز آموزش ازراه دور علوم هانی است وبهترن معلم هارا نیز دارد نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه آموزشی و فرهنگی علوم هانی    تعداد پاسخها(2)( samt123 - samt123)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مهسا سلیمیان : موسسه آموزشی و فرهنگی علوم هانی به عنوان بهترین آموزشگاه فنی و حرفه ای،دوره های مهارتی سازمان فنی و حرفه ای وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی محله --افسریه-قصر فیروزه توسط مهسا سلیمیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین مدرسه بزرگسال برای خانم ها مرکز آموزش ازراه دور علوم هانی است وبهترن معلم هارا نیز دارد نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه آموزشی و فرهنگی علوم هانی        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر Sujood : سلام من سال اول دبيرستان كه ميشه سال ٩٠'٩١ رو توي شريعت درس خوندم الان هم توي مدرسه ي ايت الله صدر ديوار بشتي شريعت درس ميخونم به نظر من اين مدرسه خيلي مدرسه ي خوبيه و در حد إمكانات خودش كار ميكنه شما از كجا ميدونين من مطمئنم كه اكه بوجه بيشتر داشتن بهترين امكانات رو براتون فراهم ميكردن و از نظر كادر اداري فكر كنم كه شما كسي رو ميخوايين كه شما رو توي مدرسه ازاد بزاره ولي اين مدرسه دارن به قوانين احترام بزارن و به اين روش كارشون ادامه ميدن تا يه لقمه نون حلال سر سفره براي بجه هاشون ببرن اكه توي مدرسه ي ما بوديد جي ميكفتين هر روز صبح توي سرما بأيد سر صف وايسيم در حاليكه توي شريعت ي راست ميرفتيم كلاس هر روز صبح بايد ي دستمال كاغذي داشته باشيم كه با همون دستمالهاي خودمون ببينن ارايش داريم يا ن با اين حال بازم زياد به شما گير نميدن تازه اكه كريبس داشته باشيم جلوي جش خودمون ميشكونن ميندازن دور و از نظر خانم مقيمي بيشتر از هفت ساله كه اونجا تدريس ميكنه حتي قبل از اين كه اين كادر إداري تشكيل بشه جون خواهر من هفت سال بيش سه سال دبيرستان رو توي شريعت خونده و خانم مقيمي معلمش بوده و سال بيش هم معلم خودم بود شما هم اول برين اطلاعاتتون رو كامل كنيد بعد بياين صحبت كنين بالاخره مدرسه ي شريعت از نظر كادر اداري و از نظر معلمين و اندازه ي بوجه ي خودش خييييييييلي مدرسه ي خوبي راستي براي كسي دعا نكنيد بميره جون همون دعا بر ميكرده به خودتون اكه قران خونده باشيد اعتقاد داشته باشين ميكه هر كار خوبي كني ده برابرش براي خودت بر ميكرده و اكر كار بد كنين ده برابرش براي خودتون بر ميكرده و دعاي مردن براي ديكران هم جزو كار هاي بده        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه پونک-سردارجنگل و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ saba_rad به نظر نگار : بهترین دبستان دولتی پسرانه منطقه . 13 آبان هست توی گلزار یکم. هم به لحاظ آموزشی و هم امکانات و اردوها و جشن ها.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه کارگر شمالی جلال تا حکیم و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ fatemeh92 به نظر ک . جمشیدی : البته در این شکی نیست که اگر و تنها اگر فرزند شما در کلاس خانم ها نظری ،قربانی ،صدیق ،آزادی باشد دنیا برای شما بهشت می شود.چون این اساتید وجدان کاری و سواد وکاردانی ودلی پر از شوق آموزش دارند در نهایت انسانهای نیکویی هستند که لیاقت عنوان معلم را دارند .در غیر این صورت اگر فرزندتان در کلاس های دیگر باشد جهنم را تجربه خواهید کرد و کو گوش شنوا؟ چون هم باید حرص فراوان بخورید هم معلم سر خانه برای جبران درسهای اشتباه وبا کم کاست دبیران باید باشید و سرانجام کلی هزینه ی معلم خصوصی را تقبل کنید و بد تر از همه وجه ی معلم را فقط بخاطر فرزندتان خراب نکنید و کارها او را توجیه هم کنید چون این نسل فهمیده و پرسشگر با نسل حرف گوش کن ما بسیار بسیار متفاوت است . امیدوارم در کلاس این اساتید که فقط 4 نفر در مقابل 8 است قرار بگیرید.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ parto به نظر مریم : سلام از بهترین مدارس نیروهوایی منطقه 13  مدارس غبرانتفاعی بهترین دبستان دخترانه طلوع توی  خ پنجم نیروهوایی/ دولتی اندیشه  بهترین دبستان غیرانتفاعی پسرانه ملاصدرا توی خ آشتیانی ./ بهترین راهنمایی طلوع و فاطمیه /پسرانه غیرانتفاعی ادیب ودولتی امامت دبیرستان شرافت و طلوع دخترانه / پسرانه غیزانتفاعی آذین امجد        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ RANA به نظر م.ا. : مدرسه  فوق العاده ایه  پس از سه سال تجربه و هر کسی ناراضیه ایراد از خودشه  اگه هم خیلی ناراضی هستید می توانید مدرسه  روخالی کنید        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه ونک و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ cat1889 به نظر نازنین احمداوغلی : البت سلام ونک no doubt        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه فلسطین - طالقانی - بلوار کشاورز و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ pakbar به نظر Ali Honarmand : ایمیل فراموش نشه مرسیpejman3@yahoo.com        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ pakbar به نظر Ali Honarmand : با حسین میرزاخانی و شهاب حسینی همکلاس بودم اسمم پژمان اکبر یاد اون پناه گاه بخیر راستی ثلث دوم بعد امتحانا می رفتیم دنبال دخترای نرجس راستی یاد باجه تلفن هم بخیر قرار دعوا ها اونجا بود دوست دارم یک ارتباطی داشته باشم ای ایمیل من pejman3@yahoo.com راستی پارک لاله هم قرار دعوا میگذاشتیم یکدفعه با شهاب رفتیم دعوا یادش بخیر معلم اجتماعی رفت جبهه تفلکی پاهاش قطع شد اومد خوشحال میشم ببینمتون من الان کارشناس نرم افزار و کارشناس ارشد mba هستم راستی یک دوستم داشتیم به نام علیرضا دوست یا مسابقات طناب کشی بخیر تو فیس بوک اکانتم pejman akbar  هستش خوشحال میشم ببینمتون        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ pakbar به نظر Ali Honarmand : سلام بچه ها من امروز اتفاقی این سایت و دیدم منم از 65 تا 68 یاسر بودم یادم کلاس 2        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه ستارخان و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ sina82 به نظر اناهیتا فرجامی : منم راضیم ولی احساس میکنم کمی تبعیض قایلند        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه ستارخان و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر sina82 : با سلام من چه زمانی میتونم سوالات امتحانی ترم اول کلاس چهارمی هارو توی سایت ببینم اصلا امکانش هست یا من اشتباه شنیدم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ zolghadr24 به نظر دکتر احمدی : سلام به همه مامان باباهای خوب ...من دختر کوچولویی دارم که میره مدرسه مروا ..توی منطقه 6 ...خیلی راضیم چون مدیر سابق خودم خانم مکی اونجارو اداره میکنه ..من خودم موفقیتمو مدیون ایشون هستم ...امیدوارم دخترای شما هم هر جا میرن موفق باشن ...        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه ولنجک و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر hasti55 : من مدارس زیادی رو رفتم و تحقیق کردمو پرس و جو کردم.تا اینکه مدرسه ایران زمین تو خ 19 رو پیدا کردم. واقعا از همه نظر عالیه.پسر کوچیکم رو هم میخوام بزارم همونجا.واقعا یه دونست.خیلی صادق و دلسوزند.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر saraad : فقط ساعی... من هم دبستان اونجا بودم هم راهنمایی کاشکی دبیرستان هم داشت البته دانشگاه داره ولی من نرفتم.... ساعی بهترین دوران زندگی من بود.... از مدیر تا معلم هاش... همه عالی بودن        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه جنت آباد شمالی-بالای همت و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر الهام احسانی : مهر ایلیا به عنوان بهترین پیش دبستان و دبستان غیر دولتی پسرانه محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط الهام احسانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مرکز مشاوره خانواده نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهر ایلیا        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ sheyda به نظر پونه ربیعی : سلام من دانش اموز این مدرسه ام بیشتر دبیرا خوبن به جز چنتاشون که واقعا دارن میپیچونن همه چیو امکانات مدرسه خوب  نیس و ظاهر خوبی هم نداره،البته کلاسای هوشمند داره و خودم دانش اموز همون کلاسا هستم اما در مقایسه با مدارس نمونه دولتی دیگه،بهتر از این می بایستی بود.الانم که سال اول نمونه شدنشه هنوز خوب رو غلطک نیافتاده.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه منیریه - امیریه و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ زینب به نظر یاسمن حسینی : غزل جان منم حجاب درس میخونم و مدرسه ی واقعا عالی و کاملا با نظرت مخالفم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر ANAHITA2 : سلام بچه ها.میشه بگید بهترین دبیرستان دخترانه ی منطقه ی 6و10 چیه؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه شهرری و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ haniye به نظر ندا دیندار : بهترین مدرسه در شهرری فقط این مدرسه است..پیشنهاد میکنم حتما به این مدرسه بیاین وثبت نام کنین.          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه هلال احمر - میدان قزوین و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر bardia : مدرسه امام حسين در محله هلال احمر بدترين مدرسه بابدترين مديريت          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ m-gh به نظر آسمان : madrese kheili khobie taze moalem riazish alie ke khanoom ebrahimi hast faght age maghnaat biofte kheili bet gir midan        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ امیر حسین به نظر سحر حاج نصیری : امتحان ورودیش در چه سطحیه خیلی سخته؟          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ s.r به نظر آسمان : مدرسه خیلی خوبیه سیستم اموزشیش عالیه.بچه های خوبیم داره اما بعضیاشون مشکلاتی دارن.ولی با این حال خوبه.ناظماشم همشون از دم گلن ولی بعضی اوقات خیلی گیر میدن.مدیرشم خیلی خوبه.معلماشم که همون طور گفتم عالین مخصوصا دبیر علوم و ریاضیش که پارسال برا ما خانم گواربند بود امسال خانم نعیمی ریاضیشم خانم ابراهیمی که عاشقشممممممممممممممممممم. در کل مدرسه عالی هستشش اون جا به من بیشتر از خونه خوش میگذره. غذاهای خانم رضاییم که خیلی خوش مزس.اگر دنبال مدرسه خوب هستین راهیان فضیلت عالیههههههههههههه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر زهرااكبري : مدرسه ي خوبيه ولي هرهفته 2تاامتحان بايدبديم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ رویا علیپور به نظر دکتر احمدی : سلام : واقعا " مدیری  لا یق  وبسیار توانا دارد. من که راضیم.....        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ سینا به نظر ؟؟؟ :شما وضعیت املات خیلی بده هاااااا... یکم به جای مانتو شلوار و مقنعه به درس هم دل بدی بد نیس        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر neda kiani :   sallam mikhastam bedoonam behtarin dabirestan tooie tehranpars va narmak chie???????? lotfan behem begid          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ؟؟؟ به نظر آسمان : معلمای مدرسه عالین خویلی خوبن سیستم قوی مدرسه داره اما اینقدر به آدم گیر الکی میدن آدم دلش می خواد از اون درسه فرار کنه هر روز صبح مدیر مدرسه دم در وایمیسه ببین کسی مغنه اش مشکل نداره یا مانتوش و شلوارش گشاده شلواراش مثل شلوار کردی می مونه تا زه خودشونم می دونن بعد اثلا درخاستی ازشون نکنی بهتر چون 1-خودت و کوچیک کردی  2-به هیچ عنوان توجهی نمی کنند. بعد مودام گیر میدن     تعداد پاسخها(1)( سینا)     مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بهترین مدارس تهران از نظر ساکنین محله های تهران

12345678910...آخری
چهارشنبه 1 خرداد ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه فرمانیه-چیذر و نظرات شما در مورد مدارس این محله
nafas_a

تاریخ درج: چهارشنبه 1 خرداد ماه 1392

مجتمع دو زبانه دخترانه شوكا نه تنها بهتريت مدرسه دخترانه منطقه است بلكه به نظر من از بهترين مدارس تهران است.من سال پيش با تحقيق و بررسي بيش از ده مدرسه دخترانه دبستان شوكا را براي دخترم انتخاب كردم و پس از گذشت يك سال واقعا از اين انتخاب بسيار راضيم.محيطي بسيار گرم وشاد و صميمي ودر عين حال از نظر آموزشي بسيار جدي و به روزدارد.به تمامي والديني كه در پايان اين سال تحصيلي به دنبال يك مدرسه عالي براي تعويض مدرسه فرزند خود هستند يا خانواده هايي كه از ابتدا مي خواهند با يك سيستم صحيح دوزبانه بچه ها آموزش هم زمان فارسي وانگليسي را باهم شروع كنند اين مدرسه را توصيه مي كنم.

ادرس:فرمانيه ثروتي پلاك 5 -تلفن26123901

www.shookasch.ir

تعداد پاسخها(0)

سه شنبه 24 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه یوسف آباد و نظرات شما در مورد مدارس این محله
siyamak

تاریخ درج: سه شنبه 24 ارديبهشت ماه 1392

salam man ke dokhtaramo az 4 sal pish ta hala  gozashtam madreseye morva khyliyam raziyam vali ye pesar daram emsal mire kelase aval nemidonam koja bezaram lotfan mano rahnamaei konid mamnoon misham 

تعداد پاسخها(0)

جمعه 20 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه ازگل و نظرات شما در مورد مدارس این محله
بذذذر

تاریخ درج: جمعه 20 ارديبهشت ماه 1392

دبیرستان رضوان 1 به عنوان بهترین مدارس و دبیرستان ها محله --ازگل توسط بذذذر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

ایلب
نمایش مشخصات و آدرس مرکز دبیرستان رضوان 1

تعداد پاسخها(0)

دوشنبه 9 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه عبدل آباد و نظرات شما در مورد مدارس این محله
mahya

تاریخ درج: دوشنبه 9 ارديبهشت ماه 1392

be nazar man behtarin madrese to inja madrese fadak hastwsh

تعداد پاسخها(0)

پنجشنبه 5 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه سازمان آب - فلکه اول صادقیه و نظرات شما در مورد مدارس این محله
کیمیا زارع

تاریخ درج: پنجشنبه 5 ارديبهشت ماه 1392

راه امیرکبیر(ابتدایی ) به عنوان بهترین مدارس و دبیرستان ها محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط کیمیا زارع به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

نمایش مشخصات و آدرس مرکز راه امیرکبیر(ابتدایی )

تعداد پاسخها(0)

يکشنبه 1 ارديبهشت ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه یوسف آباد و نظرات شما در مورد مدارس این محله
drshadfar

تاریخ درج: يکشنبه 1 ارديبهشت ماه 1392

سلام .بنده دکتر شیدا شادفر هستم سال گذشته فرزندم را در مدرسه ای  ثبت نام کردم .پس از یکماه فرزندم دچار شب ادراری و استرس شدید شد مدت 2هفته به مدرسه نرفت پس از ان دست به دامان مدیر زمان دبستان خودم شدم و دخترم را در مدرسه مروا ثبت نام کردم و روحیه دخترم خیلی بهتر شد و اکنون هم مشغول بتحصیل میباشد و علاقه زیادی به مدرسه و معلمش دارد .امیدوارم شما دوستان هم دبستان مورد پسند خود را انتخاب و فرزندانتان ارامش لازم را داشته باشند .

تعداد پاسخها(0)

جمعه 23 فروردين ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه افسریه - قصر فیروزه و نظرات شما در مورد مدارس این محله
samt123

تاریخ درج: جمعه 23 فروردين ماه 1392

بهترین مدرسه بزرگسال  مرکز راه دور هانی  - بهترین دبیران مرکز راه دور هانی  - بهترین کادر مدرسه  مرکز  راه دور هانی -    

بهترین نوع آموزش مرکز راه دور هانی

فاطمه سعادت  کاردانش هانی

تعداد پاسخها(0)

جمعه 23 فروردين ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه بلوار ابوذر-نبرد از جنوب و نظرات شما در مورد مدارس این محله
samt123

تاریخ درج: جمعه 23 فروردين ماه 1392

سلام  من بهترین مدرسه برای بزرگسال را در منطقه 15 مدرسه راه دور هانی را پیشنهاد می کنم چون واقعا مدرسه خوبیه هم ازنظر کادر وهم ازنظر دبیرانش خیلی خوب درس میدهند وخیلی خوب هم برخورد می کنند برعکس مدرسه بزرگسال دولتی هستند در ضمن به نسبت این همه گرانی وتورم شهریه اش خیلی مناسبه .شا ید اگر هرمدرسه دیگری رفته بودم نه اینقدر خوب درس یاد می گرفتم ونه نمرات خوبی داشتم الان علاقه ام هم به درس بیشتر شده وقصد دارم تا دانشگاه ادامه دهم. متشکرم از همه شون

دانش آموز مدرسه راه دور هانی - زهرا  نوری

تعداد پاسخها(0)

چهارشنبه 21 فروردين ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه افسریه - قصر فیروزه و نظرات شما در مورد مدارس این محله
parmida

تاریخ درج: چهارشنبه 21 فروردين ماه 1392

سلام

لطفا بهترين مدرسه ابتدايي در منطقه افسريه را معرفي نماييد

باتشكر

تعداد پاسخها(0)

جمعه 16 فروردين ماه 1392 نظر ثبت شده در مورد بهترین مدرسه پونک-سردارجنگل و نظرات شما در مورد مدارس این محله
رزیتا رحمانی

تاریخ درج: جمعه 16 فروردين ماه 1392

پیشگامان به عنوان بهترین مدارس و دبیرستان ها محله --پونک-سردارجنگل توسط رزیتا رحمانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

نمایش مشخصات و آدرس مرکز پیشگامان

تعداد پاسخها(0)

12345678910...آخری

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
نظر شما در مورد بهترین مدارس تهران ثبت خواهد شد

* نام محله :

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

ورود/عضویت

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4229, نوشته ها: 11194, کاربران: 2982
به جدید ترین عضو انجمن, 0000 خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک