اندیشه نو(چهار ستاره) به عنوان بهترین مهد کودک و پیش دبستانی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط اعلایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ز تمامی پرسنل مهد کودک اندیشه نو تشکر میکنم که با دقت فراوان به کودکان نگاه میکنند و منجر به ارامش خاطر ما اولیا شدند نمایش مشخصات و آدرس مرکز اندیشه نو(چهار ستاره)
اندیشه نو(چهار ستاره) به عنوان بهترین مهد کودک و پیش دبستانی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط قادری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بخشپیش دبستانی این مرکز بچه ها رو خیلی خوب آماده برای رفتن به مدرسه میکنه و برای آزمونهای ورود به مدرسه واقعا هیچ مشکلی بچه ها نداشتن و به راحتی تست ها رو جواب دادن نمایش مشخصات و آدرس مرکز اندیشه نو(چهار ستاره)
من به عنوان یک مادر مهد مه سیما رو پیشنهاد میکنم... به نظر من از نظر آموزشی بهترینه... دخترِ من الان 3 سال و نیمه تو این مهده.. دخترِ مستقلی شده و نسبت به هم سنو سالاش خیلی چیزا میدونه که دوستای دیگش نمیدونن... آموزشای این مهدو خیلی دوست دارم امیدوارم همینطوری که هست پیش بره...
با سلام
آرتين عزيزم 2 سال و 3 ماهشه و بعد از اينكه يك سفر دو روزه به شمال داشتيم. به سختي به مهدش ميره. اين موضوع من و مادرش رو بسيار نگران كرده چه طور ميتونم پي به دليل مهد نرفتنش رو ببرم ؟ ازش ميپرسيم با صحبتي كه ميكنه راضي نيست ؟ خاله مهدش رو خيلي دوست داشت الان دوست نداره.يه مهد ميخوام در تهرانپارس كه در موارد ذيل شاخصهاي خوبي رو كسب كرده باشه.
مشخصات و آیتم های ارزیابی که به ذهن من رسید این ها هستند: 1 نام مهد 2 وضعیت بهداشت 3 وضعیت آموزش 4 آموزش زبان دوم 5 امکانات بازی 6 کافی بودن فضای آموزشی 7 کیفیت ناهار 8 نسبت تعداد بچه ها در کلاس به مربیان 9 سطح علمی مربیان 10 رفتار مربیان با کودکان 11 تعداد ستاره در درجه بندی بهزیستی 12 شهریه ماهانه برای یک روز کامل با ناهار 13 منطقه شهرداری 14 آدرس 15 شماره تلفن 16 سن پذیرفتن کودک در مهد
مهد کودک پریزاد تو این محل یکی از مهد های خوبه من که خیلی راضیم خ 126 غربی بین 105 و اتوبان باقری 77948942
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت