من وخواهرم جهت اصلاح ابروهايمان كه تتوداشت بابهترين طراح ابرو وتتوكار حرفه اي خانم رضايي آشناشديم شماره تماس 09195570700
تالار بزرگ آبگینه به عنوان بهترین تالار پذیرایی و همایش محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط ندا سلمانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز تالار بزرگ آبگینه
آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان به عنوان بهترین آموزش و آرایش محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط سمیرا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ارایشگاه بانو گنجیان در زمینه کوپ و رنگ مش عالیه حرف نداره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان
ارایشگاه فرخنده کار عروسش بی نظیر بچه ها.من دو هفته قبل عروس سارا بودم . اون قبلا گل بانو بوده و تمام مواد کار عروسش رو از خارج از کشور تو مسافرتهاش میگیره. من خیلی خیلی از کارش راضی بودم . راستش قبلا هم تعریفش رو تو سایت دیده بودم ولی باور نکردم .رفتم ارایشگاه فرخنده کارهاش رو دیدم بی نظیر بود حتما برای عروس برید کارهای سارا واقعا زیباست. 66554287 فرخنده
سلام دوستان کی میدونه کار ابروی خانم شفیعی تو فردوس چطوره؟من تعریف ارایشگاهشو زیاد شنیدم ولی اونجا دو نفر کار ابرو میکنن خانم شفیعی با یکی دیگه
خدمات تخصصی ابرو - قرینه سازی - فرم دهی ابرو متناسب با چهره - مشاوره جهت رفع نقایض ابرو و معرفی بهترین مواد تقویتی جهت کاهش ریزش ابرو
سالن آرایش روناس کار عروس و رنگ و مشش حرف نداره
من که از وقتی ÷یشش رفتم دیگه کار هیچکیو قبول ندارم.number one!
آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان به عنوان بهترین آموزش و آرایش محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط ساغر رضوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از سایت دابی ارایشگاه بانو گنجیان رو شناختم و برای میکاپ رفتم خیلی راضی بودم از دابی ممنونم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان
آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان به عنوان بهترین آموزش و آرایش محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط شيما كاظمي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اين مركز افتضاح است هم از نظر كار و هم از نظر قيمت نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان
بانو گنجیان به عنوان بهترین آرایشگاه و سالن زیبایی بانوان محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط نسیم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است رنگ و مش خانم گنجیان واقعا محشره. نمایش مشخصات و آدرس مرکز بانو گنجیان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت