سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --قیطریه - شریعتی توسط نجمعه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آرایشگاه آندو تو اختیاریه کاره عروسش و رنگش حرف نداره ، من 3 ساله مشتری ثابتشون شدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی فاطیما محسنی به عنوان بهترین سالن زیبایی،عروس سرا،کاشت ناخن محله --قیطریه - شریعتی توسط سارا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای موهام رفتم سالن فاطیما جون خیلی از کارشون راضی بودم و بعدش 2 تا از دوستام که خیلی دوست داشتن رنگ موهام و معرفی کردم و اونام خیلی راضی بودن شماره تماسشون و میزارم و پیشنهاد میکنم به ضما هم که اگه کار با کیفیت میخواید حتما کارای خانم محسنی و ببینید به نظر من این خیلی مهمه که ایشون کاملا به نظر مشتری احترام میزاره و بهترینا رو پیشنهاد میده به مشتری26458703 و 09194507709 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی فاطیما محسنی
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --قیطریه - شریعتی توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
مجموعه زیبایی وسمه به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --قیطریه - شریعتی توسط عصمت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اایشگاه آندو تو هروی من عقدم اونجا بودم عروسیم هم میرم پیش همون کارش عالیه عکاس عقدم خیلی دوست داشت کارشو لنز و اینها هم نمیذاره اگه خودت بخوای میزاره خیلی طبیعی درست میکنه.البته کلا این چیزا خیلی سلیقه ایه سالنش هم بزرگه و قدیمی و خاصه حیاطش برای عکاسی خیلی خوبه دنبال مزون خوب میگردم کسی جایی سراغ داره نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجموعه زیبایی وسمه
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --قیطریه - شریعتی توسط گودرزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من رفتم پیش مریم جون کارش خوب بود اولین بار که رنگ کردم خیلیییی خوشم اومد ولی بارد دوم و سوم به نظرم با تکرار رنگ خیلی خاص و شیکتر شد کار ناخنم اینجا انجام میدم و کلا به نظر من کلیه خدماتشون خوبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --قیطریه - شریعتی توسط شهابی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای فرمژه پیش مینا جون رفتم و هم چنین کار ناخن و کوتاهی خیلی راضیم قیمتاشم خوبه اینم شمارشون 26322050 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --قیطریه - شریعتی توسط شفیع زاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بچه ها کمک اینجا تا حالا کسی ارایشگاه آندو که توی هروی نرفته برای کار رنگ و مش تعریف رنگ کار مریم شنیدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
خورشيد جون ؛ كارشون عاليه آدرسشون اندرزگو بين كاوه و قيطريه موبايلشون ٠٩٣٥٦٣٩٨١١٠ من براي آمبره رفتم پيششون موهاتونو مثل مدل هاي اروپايي در مياره البته دوستامم پيششون ميرن خيلي راضين همه كارشون عاليه رنگ و مش كراتين اكستنشن بافت شينيون براشينگ وكس موخوره رو با دستگاه از بين ميبرن
سلام به همه دوستان من اکثرا ارایشگاههای معروف تهرانو سرزدم ولی نپسندیدم واسه کار تاتو و کوتاهی برید فقط پیش خانم حسین زاده آرایشگاه شفق طلایی تمام دوستام وفامیلمون رفتن پیش ایشون کارشون حرف نداره خیلی مهربونن و کاردان هم شمال تهران هستن هم غرب الان نمیدونم کدوم سالن روادرس بدم شمارشون رومیذارم قبلش هماهنگ کنین تابتونیدباخودشون صحبت کنیدموفق باشین
شمارشون 09121974720
44666524
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت