مهد کودک پویندگان خانم فرهودی عزیز- خیابان 28
سلام
خوب هستید مهدکودش بد نیست
من دقیا در انجا بزرگ شدم و از سه سلگی اونجا می رفتم الان هم سوم راهنمایی و از همینجا خانم فرهودیها را مبوسم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ققنوس بد نیست
من یک پدر هستم و زیاد با تربیت بچه ها سروکار ندارم ولی از وقتیکه پسرم به کانون ققنوس میره تغییرات زیادی را در رفتار پسرم احساس میکنم . و فکر میکنم کانون ققنوس از هر لحاظ در شرایط فعلی مناسب باشه . چون با پسرم دارن کار علمی میکنند و آموزش تربیتی مناسبی را میدن . فکر میکنم توی این مهد به غیر از نگهداری از گلهای زندگی ما برنامه آموزشی منسجمی وجود داره . من در کل راضی هستم .
من فکر میکنم کانون ققنوس تا الان کارش خوب بوده من از عملکردشون راضی هستم . پسرم خیلی جیزها یاد گرفته و دیگه وقت خوابش تنظیم شده دیگه کمتر تلوزیون میبینه . و با من و همسرم بازیهای فکری انجام میده .و صبحا زودتر از من بیدار میشه به عشق کانون . منکه هم راضی هستم و خوشال . امیدوارم از این جور مراکز بیشتر بشه .
سلام به همه مادران
به نظر من کانون کودک و نوجوان ققنوس که حدود 2 سال که به گیشا اومده فعالیتش خیلی علمی میباشد . توی کانون به همراه نگهداری ، آموزش هم میدن . دختر من که 3 سالشه از وقتی که رفته کانون ققنوس هم خورد و خوراکش خوب شده هم با ادب تر شده . اصلا باورم نمیشد دخترم این همه استعداد داشته باشه . من از همه مسئولین کانون ققنوس تشکر میکنم . مخصوصا خانم یمینی . گیشا - خیابان پیروزی غربی - پلاک 61 - 88240978 و 88240979
فکر می کنم کانون ققنوس محل خوبی باشه من تابحال راضی بودم
مهد کودک پویندگان با مدیریت خانم فرهودی وپرسنل بسیار مسئول و زحمتکش این مهد
به نظر من بهترين مهد كودك در گيشا بدون شك مهد فرنياست با مديريت خانم شاكري.من پسرم الان بيش از دوسال است كه در فرنياست من تابحال نتوانستم با توجه به سخت گيري ها وحساسيتهام ايرادي پيدا كنم.واقعا از خانم شلكري و پرسنل خوبش سپاسگذارم
منم موافقم
تو گيشا مهدكودك زياد داره اما وقتي دخترم كوچيك بود من خيلي گشتم و گشتم تا بهترينشون رو انتخاب كنم اونم مهد كودك پويندگان هستش توي خ 28
دخترم شش سال اونجا بود و من راضي بودم
ورود عضویت