لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

نظر یادت نره

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی

آخرین نظرات وارد شده
بهترین رستوران شهرک غرب و نظرات شما در مورد رستوران های این محله
. پاسخ مهسا به نظر مریم مهرزاد : رستوران فقط تماشا...        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ رضا حسنلو به نظر مریم مهرزاد : موافقم بچه های شاد خوبه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر رضا حسنلو : آره بچه های شاد غذاش خیلی خوبه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مریم مهرزاد : رستوران بچه های شاد در شهرک غرب عالی است    تعداد پاسخها(2)( رضا حسنلو - مهسا)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مریم مهرزاد : پینت بال به عنوان بهترین ورزشی محله --شهرک غرب توسط مریم مهرزاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز پینت بال        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سامان بهراد : پایریکا به عنوان بهترین رستوران محله --شهرک غرب توسط سامان بهراد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز پایریکا        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر محمد : پایریکا به عنوان بهترین رستوران محله --شهرک غرب توسط محمد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالی ،خوش طعم نمایش مشخصات و آدرس مرکز پایریکا        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه شهرک غرب و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ niush به نظر آسمان : emsal kheyli sakhtgiran valli rahian kheiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii az farzanegan behtare albate fek nakonin poz midam     khastam javabe oon oghdeiaro dade basham        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه زنانه شهرک غرب و نظرات شما در مورد آرایشگاه های زنانه این محله
. نظر saaaara : kare hani to shahrake gharb aliye kare aroosesh harf nadare gheymatesham monasebe nesbat be kari k anjam mide albom dare kilipam dare harki mikhad bere bebine arooso 600 migire inam shomarash 09371896868        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر ماندانا ادب : خدمات کاشت ناخن و تتوی مانی به عنوان بهترین کاشت ناخن .خدمات ناخن .آموزش کاشت ناخن .طراحی ناخن.دیزاین ناخن.تتو محله --شهرک غرب توسط ماندانا ادب به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین خدمات بهترین کیفیت با خدمات کاشت ناخن و تتوی مانی نمایش مشخصات و آدرس مرکز خدمات کاشت ناخن و تتوی مانی        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ shivadel به نظر shaneli : سلامممممممممم ...من 2تا عروس از گیوا دیدممممممممم  شعبه شهرک غرب2تا عروس از شعبه  مرزداران.....در کل عروسها خوب بودن میکاپهاشون تقریبا تو یه سبک بود.مخصوصا ارایش چشمها خیلی قشنگ بود..........حالا موندم کدومممم شعبشون برمممم ..ککککککککککممممممکک.خودم فکر می کنم کار شقایق تو مرزداران و کار سارا تو شهرک از بقیشون بهتر باشه..اگه کسی می دونه لطفا راهنماییم کنه...        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ arafati به نظر rebeka : خانم ربکا ...عزیزم شما چرا ناراحتی و حرص می خوری ما یعنی من و دوستام از طرفدارای سالن گیواییم کارای سالن گیوا عالللللللی این و همه می دونند شما ناراحت نباش و حرص نزن من خودم عروس چند وقت دیگه سارام . ولی با حرف های شما ته دلم خالی نمی شه چون کم کم 7 تا عروس و از نزدیک دیدم و اصلا استرس ندارم خواهشن سعی نکن که ته دل عروسارو خالی کنی.....            مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ 123123 به نظر آسمان : بد ترین مدرسه ی دنیا=راهیان فضیلت        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ninaei به نظر ranaei : سلام عروسای سالن گیوا.......بلاخره عروسی من به خیرو خوشی تموم شد.....و اگه تعریف از خود نباشه خیلی خوشکل شده بودم.... کلی روز عروسیم ذوق مرگ شده بودم چون هر کی میرسید کلی ازم تعریف می کرد ...خلاصه گفتم بیام اینجا تا اونای که استرس دارن و اروم کنم.......در ضمن دختر عموی من عروس 11اردیبهشتشون  اسمشم زهراست  دوست داشتید برید اون و از نزدیک ببینید...         مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک شهرک غرب و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ shailin به نظر ناظری : ولی از نظر من مهد مهستان بی نهایت ضعف دارد واصلآ با تیام قابل مقایسه نیست اصلآ در حد تیام نیست        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ mana123 به نظر آسمان : واقعا متاسفم البته حق دارید توی مدرسه دولتی درس می خونید از دنیا بی خبرید ما فرزانگانی ها راهیان فضیلتو مدرسه حساب نمی کنیم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر rebeka : سالن گیوا فقط عکسای خوب داره و مدل های عالی وعکاس حرفه ای اینجوری که میگن خوب نیست بخدا الکی گندش کردن .فکر میکنن زیا د پول بدن خوشگلتر میشن اگه توجه کنید میفهمید      تعداد پاسخها(1)( arafati)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر mahshid66 : سلام من مامان آریا هستم  راستش پسر من  4 سالشه و 1 سال و 2 ماه هست که به مهد دلوان میره و من واقعا راضیم . من تو انتخاب مهد خیلی حساسیت داشتم ولی از این انتخابم خوشحالم آریا هر روز با عشق و علاقه به مهد میره و واقعا مربی هاش شکوفه جون و میس تارا رو خیلی خیلی دوست داره همینطور عمو مهرداد عمو امین و عمو شهاب.... پیشرفت زبان آیا عالیه و خیلی علاقه منده ...حالا نمیدونم دوستای گلم چه چیزایی از این مهد دیدن که اینارو نوشتن من خیلی ناراحت شدم درسته جابه جایی مهد خیلی سخت بود برای ما و بچه ها هم سخت بود ولی الان دیگه رونق گرفته مثل سابق...باید به مامانا دوستای خوبم بگم هیچ وقت همه چیز اون طور که آدم می خواد نیست ولی خوب باید سبک سنگین کرد من چون پسرم اونجارو خیلی دوست داره من هم دوستش دارم در مورد شهریه هم خانم عربی با کسایی که باهاش صحبت کنند به قولی راه میان...برای شما  و کوچولوهاتون بهترین هارو آرزومندم          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ harire به نظر مریم : متاسفانه مدير اين مهد(خانم عربي) فوق العاده ضعيف عمل مي كند. مربي ها خوب هستند ولي مدير 2 بار در سال شهريه را افزايش ميدهد. و فكر هم ميكند خيلي زرنگ است. عيدها هم يك پاكت ميدهد كه عيدي پرسنل را در اين بگذاريد و به مربي ها هيچي نميده...متاسفم و من احتمالا بچه ام را از اينجا ميبرم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ faranakk به نظر سمانه : سلام بچه ها من میخوام برا نوروز موها مو هایلات کنم ولی نمیدونم کجا برم کاره کی خوبه کمکم کنید؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ RANA به نظر م.ا. : مدرسه  فوق العاده ایه  پس از سه سال تجربه و هر کسی ناراضیه ایراد از خودشه  اگه هم خیلی ناراضی هستید می توانید مدرسه  روخالی کنید        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ yayaa به نظر eli : khanome hossein zade kodom arayeshgahe?        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین منطقه جهت سکونت شهرک غرب و نظرات شما در مورد مناطق مسکونی این محله
. پاسخ behshid به نظر پارمیدا : خب راست میگه دیگه پرچم بالاست از کل تهران آخر هفته همه میان شهرک و سعادت آباد.فقط 1 نکته ای دوستان.میدونم جای با کلاس دیدید ذوق زده شدید اما لطفا خودتونو کنترل کنید و محل رو به گند نکشید نا سلامتی  اینجا خانواده زندگی میکنه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ mikaeili به نظر ستاره : ارایشگاه خوب می خواید گیوا.....گیوا واقعا کاراشون خوب و عالیه من که برای عروسیم اونجا رو انتخاب کردم......        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ yasgol به نظر shaneli :  فقط  فقط سالن گیوا......من به جرات می گم برید کارای عروسشون و ببینید خودم و خواهرم و زن برادرم عروسای سارا بودیم واقعا از کارمون راضی بودیم منم توصیه می کنم برید پیش سارا برای ارایش ....وبرای موها تون لیلا....        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ goleyas به نظر نرجس :  سلام سلام.... به دوستان خوبم .....من با نظرای شما موافقم .....بعد از کلی گشتن توسالن های مختلف از جمله سیترین_لی لی هما _  گل بانو و........ به این نتیجه رسیدم که گیوا ازهمه اونا بهتره و با شرایط من جور تره.....چون علاوه بر اینکه کارشون خوبه رفتار پرسنلشونم  خوب بود ...از خود سارا هم خیلی خوشم اومد چون کلی وقت گذاشت و برام همه چی رو تو ضیح داد.....        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر ranaei : سلام  دوستان من با لا خره بعد از تحقیقات فراوان سالن گیوا رو برای عروسیم انتخاب کردم .... با سارا شعبه شهرک ثبت نام کردم...البته بعد از سه ماه گشتن.....به همتون توصیه می کنم برید کاراشون و از نزدیک ببینید.....چون تو این همه ارایشگاهای که دیدم کارشون از همه تمیزتربود وقیمتشون مناسب تر....در ضمن از 24 بهمن عروسا شون شروع می شه که هر روز  کم کم 4_5 عروس و دارن.....برید از نزدیک عروساشون و ببینید...    تعداد پاسخها(1)( ninaei)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ nazilaarab به نظر نرجس : منم باهات موافقم شانلی جان من عروس 2 ما ه پیش سارا (  سالن گیوا )  بودم خیلی خیلی خوب شده بودم از همه چیم راضی بودم ارایشم تا 3 نصف شب تکون نخورد  هر کس من و می دید کلی  ازم تعریف می کرد مو ها مم خیلی خوب شده بود که با میترا بود.... من خیلی خوش حالم که گل بانو رو کنسل کردم رفتم گیوااا....        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ shaneli به نظر eli : عزیزم سالن گیوا کار کوپشونم خوب مخصوصا اذر         مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ shaneli به نظر نرجس : دوستا ی گلم کلا کا ر سالن گیوا حرف نداره کارای عرو سشون عالللللللللللیه   2 تا شعبه دارن که کار سارا شهرک از همشون بهتره......    تعداد پاسخها(2)( yasgol - shivadel)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین باشگاه ورزشی شهرک غرب و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
. نظر parham : salam,,kasani k tamayol darand,dar class haye 12 jalaseiie eyrobic baraye banovan,dar academy tandorosti naseri k dar site takhfifan takhfif khorde va az 45 toman b 15 toman recde sherkat konand,,,, b site: www.takhfifan.com  rafte va anra kharidari konand,vaght ziadi nadariiiiiidddd...ajale konid lotfan.... ba tashakor az shomaaa..        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ pedram به نظر مریم : من به عنوان کسی که برام جالب بوده وارده این سایت شدم.از خاله زنک بازیه شما خانمای بیکار واقعا خندم میگیره.همینکارارو میکنید که به هیچ جا نمیرسید دیگه.این مهد خوبه اون مهد بده.خیلی ادعا دارید خودتون بچه هاتونو بزرگ کنید.بخش مهد کودکا افتاده دست خانما به جای اینکه هوای همو داشته باشید تا پیشرفت کنید زیرابه همو میزنید.واقعا خجالت داره.هرجا خانما قاطی میشن دردسر میشه بعدش.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ m-gh به نظر آسمان : madrese kheili khobie taze moalem riazish alie ke khanoom ebrahimi hast faght age maghnaat biofte kheili bet gir midan        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر ستاره : من دیروز واسه رنگ مو رفتم فرخنده تو ستارخان عالیییییییییییییییی بود< رفتارپرسنلشم خیلی خوب بود فکرنمی کردم اینطوری باشه .ممنونم ازتون که شمارشو تو سایت گذاشته بودید    تعداد پاسخها(1)( mikaeili)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مرکزدرمانی شهرک غرب و نظرات شما در مورد مراکز درمانی این محله
. نظر هاله رضوی : سلام من پس از باردااری کاملا چاق شده بودم به کلینیک دکتر شیرالی مراجعه کردم و به تناسب اندام فوق العاده ای رسیدم این کلینک را به همه پیشنهاد میدم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ s.r به نظر آسمان : مدرسه خیلی خوبیه سیستم اموزشیش عالیه.بچه های خوبیم داره اما بعضیاشون مشکلاتی دارن.ولی با این حال خوبه.ناظماشم همشون از دم گلن ولی بعضی اوقات خیلی گیر میدن.مدیرشم خیلی خوبه.معلماشم که همون طور گفتم عالین مخصوصا دبیر علوم و ریاضیش که پارسال برا ما خانم گواربند بود امسال خانم نعیمی ریاضیشم خانم ابراهیمی که عاشقشممممممممممممممممممم. در کل مدرسه عالی هستشش اون جا به من بیشتر از خونه خوش میگذره. غذاهای خانم رضاییم که خیلی خوش مزس.اگر دنبال مدرسه خوب هستین راهیان فضیلت عالیههههههههههههه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ بیتا زاهدی به نظر سپیده : درسته کار ارایشگاه گیوا حرف نداره        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ tina به نظر نسترن شادابی : age mahde khobi bod hazine mikardo jasho bozorg mikard taze az koja midoni on to che khabare pore sossssk...........vaaaaaaaaaaaay        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر زهرااكبري : مدرسه ي خوبيه ولي هرهفته 2تاامتحان بايدبديم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر پارمیدا : کلا همیشه پرچم بچه های شهرک بالاس هم خودشون هم محلشون    تعداد پاسخها(1)( behshid)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه دکوراسیون داخلی در غرب تهران(برچسبها و آینه های دکوراتیو شکل دار!)
. نظر ساناز جلیلی : شیرینی فروشی و آجیل ضیافت به عنوان بهترین شیرینی فروشی محله --شهرک غرب توسط ساناز جلیلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز شیرینی فروشی و آجیل ضیافت        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ کوثر به نظر مریم : دوستان سلام. من یه دختر 2 ساله دارم توی شهرک تحقیق کردم همه میگن دلوان خوبه ولی هنوز تصمیم نهایی نگرفتم. به نطر شما هم خوبه؟ اگر نه چه مهدهای دیگه ای خوبن؟ خواهشا راهنماییم کنید        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ نیکو به نظر مریم : از مهد دلوان واقعا راضی هستم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ سارا به نظر مهشید : دلوان خیلی مهد خوبیه. ای کاش زودتر اشنا میشدم با کادر مدیریتش. حتما سال دیگه اون بچم رو هم میارم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ سینا به نظر ؟؟؟ :شما وضعیت املات خیلی بده هاااااا... یکم به جای مانتو شلوار و مقنعه به درس هم دل بدی بد نیس        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ؟؟؟ به نظر آسمان : معلمای مدرسه عالین خویلی خوبن سیستم قوی مدرسه داره اما اینقدر به آدم گیر الکی میدن آدم دلش می خواد از اون درسه فرار کنه هر روز صبح مدیر مدرسه دم در وایمیسه ببین کسی مغنه اش مشکل نداره یا مانتوش و شلوارش گشاده شلواراش مثل شلوار کردی می مونه تا زه خودشونم می دونن بعد اثلا درخاستی ازشون نکنی بهتر چون 1-خودت و کوچیک کردی  2-به هیچ عنوان توجهی نمی کنند. بعد مودام گیر میدن     تعداد پاسخها(1)( سینا)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) شهرک غرب و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
. نظر محمد غفاری : چسب کاشی سرامیک به عنوان بهترین واردکننده چسب کاشی و سرامیک خارجی محله --شهرک غرب توسط محمد غفاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز چسب کاشی سرامیک        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ عسل بیاتی به نظر م.ا. : من خودم بچه ی سال اولی دبیرستانشم خیلی هم مدرسه ی خوبیه هر کی هم راه نمی ده اونایی که میگن بده بچه ایی هستند که درس نمی خونند ربانی و معلماش مخصوصا خود خانم ربانی بهترین کادر مدرسه ای هستند که من تا حالا دیدم اونایی که میگن خوب نیست تا حالا مدرسه ی بد ندیدن خواهشا الکی در مورد یکی از بهترین مدرسه های تهران حرف نزنید کسی هم که دوست نئاره بهتره از این مدرسه بره          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ طرفدار منطقی مجتمع ربانی به نظر م.ا. :   من به عنوان یکی از دانش آموزان مدرسه ی ربانی،  اجازه نمی دم که انقدر سطحی در مورد محیط آرام و دوست داشتنی مجتمع ، دبیران و معاونان و خصوصا مدیر این مجتمع قضاوت کنید. کجای تهران محیط به این با نشاطی همراه با فعایت های پژوهشی در سطح دانشگاه پیدا می کنید؟؟؟   کدوم مدیر انقدر ارزش برای بچه هاش قائل میشه؟ واقعا برای این حرفای بچه گانه متاسفم!!! ربانی و استرس؟!!!!          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ایران جعفری به نظر آسمان : سلام من تازه اومدمراهیان فضیلت به نظرتون مدره ی خوبیه؟؟؟؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بازدید از سایت محله شهرک غرب           بهترین رستوران های تهران؟

صفحه اصلی تالار شهرک غرب بهترین رستوران شهرک غرب و نظرات شما در مورد رستوران های این محله
دوشنبه 15 خرداد ماه 1391
رضا حسنلو

تاریخ درج: دوشنبه 15 خرداد ماه 1391

آره بچه های شاد غذاش خیلی خوبه

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
چهارشنبه 10 خرداد ماه 1391
مریم مهرزاد

تاریخ درج: چهارشنبه 10 خرداد ماه 1391

رستوران بچه های شاد در شهرک غرب عالی است

تعداد پاسخها(2)

بالای صفحه
چهارشنبه 10 خرداد ماه 1391
مریم مهرزاد

تاریخ درج: چهارشنبه 10 خرداد ماه 1391

پینت بال به عنوان بهترین ورزشی محله --شهرک غرب توسط مریم مهرزاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

نمایش مشخصات و آدرس مرکز پینت بال

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
دوشنبه 19 دي ماه 1390
سامان بهراد

تاریخ درج: دوشنبه 19 دي ماه 1390

پایریکا به عنوان بهترین رستوران محله --شهرک غرب توسط سامان بهراد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

نمایش مشخصات و آدرس مرکز پایریکا

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
دوشنبه 21 شهريور ماه 1390
محمد

تاریخ درج: دوشنبه 21 شهريور ماه 1390

پایریکا به عنوان بهترین رستوران محله --شهرک غرب توسط محمد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

عالی ،خوش طعم
نمایش مشخصات و آدرس مرکز پایریکا

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
* در این قسمت میتوانید نظرات خود را نسبت به مطالب موجود ارسال کنید.

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

بازدید از سایت محله شهرک غرب

موضوعآخرین نوشتهپاسخ هابازدید
بهترین آرایشگاه مردانه شهرک غرب و نظرات شما در مورد آرایشگاه های مردانه این محله
goodfriend
دوشنبه 19 تیر سال 1391
بوسیله مصطفی
1 1529
goodfriend
شنبه 28 اردیبهشت سال 1392
بوسیله darabi
37 18797
اطلاعات-اخبار و نظرات ساکنین شهرک غرب در مورد تاریخچه و رویدادهای محله های تهران(هرچه در مورد محله تون دوست دارید بنویسید...)
goodfriend
تاکنون پاسخی داده نشده است
0 701
بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) شهرک غرب و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
goodfriend
شنبه 29 مهر سال 1391
بوسیله محمد غفاری
12 5329
بهترین عکاسی شهرک غرب و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
goodfriend
0 1202
بهترین مرکزدرمانی شهرک غرب و نظرات شما در مورد مراکز درمانی این محله
goodfriend
دوشنبه 15 آبان سال 1391
بوسیله هاله رضوی
3 1872
بهترین شیرینی فروشی و قنادی شهرک غرب و نظرات شما در مورد شیرینی فروشی وقنادی های این محله
goodfriend
یکشنبه 25 تیر سال 1391
بوسیله مرضیه صادقی
19 5781
بهترین خواروبارفروشی شهرک غرب و نظرات شما در مورد خواروبارفروشی های این محله
goodfriend
0 483
بهترین تره بار شهرک غرب و نظرات شما در مورد تره بارهای این محله
goodfriend
0 542
بهترین پارک شهرک غرب و نظرات شما در مورد پارک های این محله
goodfriend
پنجشنبه 29 دی سال 1390
بوسیله kariboo
1 1560
بهترین تاکسی سرویس شهرک غرب و نظرات شما در مورد تاکسی سرویس های این محله
goodfriend
یکشنبه 12 تیر سال 1390
بوسیله ذوالفقارزاده
1 1258
goodfriend
دوشنبه 20 شهریور سال 1391
بوسیله مهسا
7 4274
بهترین تالار شهرک غرب و نظرات شما در مورد تالارهای این محله
goodfriend
دوشنبه 23 مرداد سال 1391
بوسیله س
4 1668
بهترین کافی شاپ شهرک غرب و نظرات شما در مورد کافی شاپ های این محله
goodfriend
سه شنبه 20 اردیبهشت سال 1390
بوسیله فتانه
2 3296
بهترین قهوه خانه شهرک غرب و نظرات شما در مورد قهوه خانه های این محله
goodfriend
0 983
بهترین سفره خانه سنتی شهرک غرب و نظرات شما در مورد سفره خانه های سنتی این محله
goodfriend
0 1785
بهترین سینمای شهرک غرب و نظرات شما در مورد سینماهای این محله
goodfriend
دوشنبه 4 مهر سال 1390
بوسیله الناز
3 1706
بهترین استخر،سونا،جکوزی شهرک غرب و نظرات شما در مورد استخر،سونا،جکوزی های این محله
goodfriend
شنبه 6 اسفند سال 1390
بوسیله سميرا شهبازي
3 2953
goodfriend
چهار شنبه 18 اردیبهشت سال 1392
بوسیله niush
54 14706
بهترین مرکز خرید شهرک غرب و نظرات شما در مورد مراکز خرید این محله
goodfriend
دوشنبه 1 خرداد سال 1391
بوسیله paris.r
4 3299
بهترین مشاور املاک شهرک غرب و نظرات شما در مورد مشاورین املاک این محله
goodfriend
0 1377
بهترین آموزشگاه کامپیوتر شهرک غرب و نظرات شما در مورد آموزشگاه های کامپیوتر این محله
goodfriend
سه شنبه 1 آذر سال 1390
بوسیله ماهدخت هوشيار
1 2522
بهترین آموزشگاه زبان شهرک غرب و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
goodfriend
چهار شنبه 19 مهر سال 1391
بوسیله محمد
6 4796
بهترین آموزشگاه موسیقی شهرک غرب و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
goodfriend
چهار شنبه 4 مرداد سال 1391
بوسیله رومینا
2 3326
بهترین کلاس آموزشی کنکور شهرک غرب و نظرات شما در مورد کلاس های آموزشی کنکور این محله
goodfriend
پنجشنبه 8 دی سال 1390
بوسیله مراد
2 1695
goodfriend
پنجشنبه 15 فرودرین سال 1392
بوسیله shailin
42 20891
بهترین باشگاه ورزشی شهرک غرب و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
goodfriend
سه شنبه 30 آبان سال 1391
بوسیله parham
12 7702
بهترین فست فود شهرک غرب و نظرات شما در مورد فست فود های این محله
goodfriend
دوشنبه 9 آبان سال 1390
بوسیله ابراهیمی
4 4279
goodfriend
یکشنبه 24 دی سال 1391
بوسیله behshid
8 5333
دلیل نامگذاری فرحزاد
ali
0 449
چرا به این محله شهرک غرب میگن تهران؟
saeed
یکشنبه 24 اردیبهشت سال 1391
بوسیله کیارش خان
6 2937
بهترین فروشگاه دکوراسیون داخلی در غرب تهران(برچسبها و آینه های دکوراتیو شکل دار!)
yassbanoo
دوشنبه 8 آبان سال 1391
بوسیله ساناز جلیلی
1 1912
ارائه سرویس اینترنت ADSL & Wireless در تمام استان تهران www.parsian-nt.net
kiany
0 16

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

ورود/عضویت

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4229, نوشته ها: 11179, کاربران: 2968
به جدید ترین عضو انجمن, behi777 خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک