مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --خلیج-کوی سینا توسط شيدا نوروزي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اين آموزشگاه از جديدترين متد ها براي يادگيري استفاده ميكنه و من و خانوادم كلاس ميريم و خيلي راضي هستيم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --خلیج-کوی سینا توسط حامد علوي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است زبان سوئدي آموزشگاه خيلي استاداي خو نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --خلیج-کوی سینا توسط ترانه عباسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من یکی از زبان آموزای گات هستم چن وقت پیش یه مشکلی برای کلاس ما پیش اومد و من ب راحتی تونستم ب مدیریت وصل شم ومشکلم حل شد،راسش اصلا فک نمیکردم مشکلم پیگیری بشه بعضی وقتا این ک واقعا حتی مشکل و نارضایتی یک زبان آموزو سریع پیگیری کنن وحلش کنن خیلی حسه خوبیه واقعا برای من رضایت بخش بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
ورود عضویت