آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --فرمانیه-چیذر توسط کوروش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد مثل همیشه بیست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزش رقص های آذربایجانی به عنوان بهترین ورزشی - رقص محله --فرمانیه-چیذر توسط نوری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من گروه رقص آذری اوتلار رو قبلا شنیده بودم. خیلی دنبال کلاساش بودم تو تهران. واقعا گروه حرفه ای و خوبی هستن. به دوستان پیشنهاد میدم دوره هاشونو شرکت کنین نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزش رقص های آذربایجانی
سلام دوستای عزیز. شروع ثبت نام کلاسهای تابستانی ازاده جون تو باشگاه شروع شده. قبل اینکه کلاسا پر بشه با باشگاه تماس بگیرین. راستی خبر داشتین ازاده جون سالهاست تاتوهای زیبا و با کیفیتی و روی بدن و صورت انجام میده ؟؟؟؟؟ 77893205- 09123166561
سلام دوستای گلم. یک خبر براتون دارم. به زودی آزاده جون کلاس رقص ترکی و برای صبح تشکیل میدن. منتظر خبرای جدید از این مربی با ذوق باشین.
اطلاعات این کلاس و از این شماره تلفن میتونین دریافت کنین 09335166561
سلام به همه گلا. یک خبر جدید دارم. آزاده جون اموزش رقص سنتی و زومبا رو تو باشگاهش شروع کرده اونم چه کلاسی. هم شاده هم بسیار حرکات زیباست
از من میشنوین از دست ندین تلفن و دوباره بهتون میگم 77893205
باشگاه ایشون تو شرق خاص بانوانه و سالهای زیادی هست که داره حرکات دست اول رقص رو ارائه میده
سلام روز همگی به خیر
یک آموزش زیبا و موثر از زومبا میخواین با این تلفن تماس بگیرین.
09335166561
با سلام خدمت همه عزیزان. یکی از خدمات باشگاه آران رو میخواستم خدمتتون معرفی کنم که شاید کمتر جایی با این موضوع مواجه شده باشین و اونهم لاغری موضعی هست.
اکثر خانمها به خاطر فرم زندگیهای فعلی با این مشکل مواجه هستن که ازچاقی ناحیه ای رنج میبرن. خصوصا در نواحی شکم و ران که کلا فرم بدن رو بهم میزنه. این باشگاه به
مدت 12 سال هست که تو این قسمت کارهای خیلی خوبی انجام د اده و با تنها یک دوره مراجعه برای لاغری موضعی قابل مشاهده هست کما اینکه قیمتها نسبت به عملهای جراحی
خیلی خیلی پایینرو مشکلاتی که به واسطه عمل عارض شخص میشه در این شکل از لاغری وجود نداره . توصیه میکنم حتما برای حذف سلولیتهای ناحیه ای بدنتون این باشگاه رو
امتحان کنین. تلفن 77893205
آكادمي و مدرسه فوتبال استقلال به عنوان بهترین باشگاه و اموزش فوتبال محله --فرمانیه-چیذر توسط شهریار محمدیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آكادمي و مدرسه فوتبال استقلال
بنظر بنده این منطقه باشگاه بدنسازی خوبی دارد و قهرمانی همانند علیرضارضوی دارد که زیبایی بدنشان در کل کشور زبانزد عام و خاص است که یکدوره هم قهرمان فیتنس و تناسب اندام کشور مالزی شهر کوآلالامپور شد و هم اکنون نیز علاوه بر اینکه ساکن کوالالامپور هستند در تهران باشگاههای سپنتا . قهرمانان پایتخت و فرمانیه مشغول ارائه خدمات ارزنده خود هستند .
در صورتی که مایل بودید عکسهای ایشان را ببینید از طریق گوگل اسم (علیرضارضوی بدنسازی )و یا به سایت : http://en.netlog.com/bodybuilders مراجعه نمائید تا با چهره این استوره زیبایی و تناسب اندام آشنا شوید
ورود عضویت