لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

نظر یادت نره

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی

املاک فروشی این محله املاک رهن و اجاره ای این محله

آخرین نظرات وارد شده
بهترین آموزشگاه زبان رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر مددیان : هرکس که دوس داره میتونه آموزشگاه زبان اورست 100 متربالاتر از میدان رسالت رو یه سر بزنه . سیستمشون رو مثل خیلی ها که تجاری فکر میکنن الکی تغییر ندادن به تاپ ناتچ یا امثال اون. کتاب interchange هست و شاید به پیروی از رسپیناتاک (بهترین موسسه مکالمه تهران) که کتابش رو از interchange به four corners کتاب جدید جک سی ریچارد تغییر داده اونا هم تغییر بدن. اما بهر حال توی این محل بهتر از اینا من نمیشناسم . مخصوصا که کتاب های passages 1 & 2  رو هم تدریس میکنند. کلاساشون هم خیلی خلوت یا شلوغ نیس .        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر بهاره حق جو : من خودم کانون زبان گلبرگ که بر بزرگراه رسالته میرم. و خیلی راضی ام. البته  اونجا هم معلم به معلم هستش. من از کلاسای خانم مرتضوی خیلی خیلی راضی ام. خیلی خوب و با انرژیه و آدمو علاقمند میکنه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سارینا : سلام من اها لی همین محله هستم روی آموزشگاه های این محله هم خیلی پرسوجو کردم اما خودم سه ساله که آموزشگاه شکوه نارمک میرم اصلا راضی نیستم چون هیچی یاد نگرفتم فقط پولمو ریختم دور فقط اسم در کرده اصلا خوب نیست        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر nafas : kanun        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر بهار : اموزشگاه زبان بهروش برای کودکان خیلی عالیه دختر من اونجا سیستم فونیکس میره من راضی هستم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر reza rostami : systeme amouzeshi asatid va modiriate ali(DANESHMAND ENGLISH INSTITUT)        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
. نظر محمدرضابیگی : آکواریوم جم به عنوان بهترین طراحی و ساخت آکواریوم های آب شور و شیرین و فروش ماهی محله --رسالت-نارمک توسط محمدرضابیگی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است فروشنده بسیار خوب نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکواریوم جم        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مرکزدرمانی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مراکز درمانی این محله
. نظر ریتابقائی : 501 ارتش به عنوان بهترین بیمارستان محله --رسالت-نارمک توسط ریتابقائی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است متخصص ارتودنسی نمایش مشخصات و آدرس مرکز 501 ارتش        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مدرسه رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. پاسخ امیر حسین به نظر سحر حاج نصیری : امتحان ورودیش در چه سطحیه خیلی سخته؟          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین سفره خانه سنتی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد سفره خانه های سنتی این محله
. پاسخ shokoufeh به نظر نفس : azizam mishe begi daghighan kojast??????????????        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. نظر مهدی شاه عباسی : گروه هنری و خدماتی آتلیه عکس و فیلم اندیشه نو به عنوان بهترین آتلیه عکاسی و فیلمبرداری گروه هنری و خدماتی و تشریفات مجالس اندیشه نو محله --رسالت-نارمک توسط مهدی شاه عباسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از سرویس های فوق العاده و رفتار خوب گروه حرفه ای آتلیه اندیشه نو هر چی بگم کم گفتم پیشنهاد میکنم حتمی از سرویس ها این دفتر استفاده کنید نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه هنری و خدماتی آتلیه عکس و فیلم اندیشه نو        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین سفره خانه سنتی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد سفره خانه های سنتی این محله
. نظر م- ب : سفره خانه سنتی چهلستون  - بنظرم عالیه با فضای عالی و دیزاین زیبا -   و غذاهای خوشمزززززززززززه-   وای حرف غذاهاشو زدم ، دهنم آب افتاد سمت رسالت- تقاطع دلاوران و تکاوران        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ مامان رهام به نظر م.صابری : باسلام وخسته نباشي  مهدكودك انديشه نوواقع درنارمك كوچه بوستاني بسيارمهدخوب باكادري دلسوز ومديريت  توانا مي باشد وباتشكرازهمه اين عزيزان        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر شقایق :            سوته دلان حرررررررررررررررررررررررررررررف نداره .عالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.                                                 آدرس.هفت حوض        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مرکز خرید رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مراکز خرید این محله
. نظر مریم : به نظر من بهتره به جای این که هی راهی بازار شویم که خیلی سخته برویم پا ساژ امیر هم شهر بازی داره هم فست فود هم اونقدر شلوغ نیست که  کلافه شوید به یکبار رفتن می ارزه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
. نظر ابراهیمی : پاک فن گستر پاسارگاد به عنوان بهترین فناوری های نوین،نانوتکنولوژی محله --رسالت-نارمک توسط ابراهیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز پاک فن گستر پاسارگاد        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین تاکسی سرویس رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد تاکسی سرویس های این محله
. نظر مهتاب : به نظرم هم  از لحاظ قیمت و هم راننده آژانس فاطمیون خیلی عالیه.من چند سالیه از سرویسش استفاده می کنم. 77911999 گلبرگ غربی - بین سامان و خیابان سمنگان هست        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر علی ناظری : ایران - صباغی - کد 4126 به عنوان بهترین نمایندگی بیمه محله --رسالت-نارمک توسط علی ناظری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز ایران - صباغی - کد 4126        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر عماد : اموزشگاه سونار که بهترین اساتید رو داره از جمله استاد امیر ابراهیم ٬جندقی،زرکار و........        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ سحر حاج نصیری به نظر عاطفه.ر : کی از بهترین مدارس این منطقه دبیرستان نمونه دانشمنده(پسرانه)امار قبولیهای کنکورشم خوبه ولی امتحان ورودی داره    تعداد پاسخها(1)( امیر حسین)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سارا : مهد کودک های شادزی ودنیای حنانه جزء مهد های خوب نارمک هستند.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ حمیده به نظر م.صابری : با سلام بله مهد کودک اندیشه نو در فرجام کوچه بوستانی واقعا مهد خوبیه .     با تشکر از زحمات کادر این مهد        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر روژان امينى : دوستان عزيز زشته که بخاطر تبليغات با اسم افراد ديگه مطب ميزاريد .کار خودتونو انجام بديد.هرگروهى کار خودشو انجام ميده.اين کار تبليغ سو براى آموزشگاهتون داره.من سونار ميرم خيابان رودبارى77902533 و هرکسى با تحقيق درست ميتونه آموزشگاهشو انتخاب کنه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین تره بار رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد تره بارهای این محله
. نظر مونا : goodfriendخواهشا دروغ نگو 1 دفعه  به تره محبوبت رفتم آشغالخونه بود غرفه  پروتئین رفتم مرغای چرب و چیلی داد من حلالشون نمیکنم تو این گرونی..        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین استخر،سونا،جکوزی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد استخر،سونا،جکوزی های این محله
. نظر مونا : تاحالا نرفتم  واقعا خوبه یکی بگه ؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین شیرینی فروشی و قنادی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد شیرینی فروشی وقنادی های این محله
. پاسخ مهدی به نظر باران : نه نه!.....        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین شیرینی فروشی و قنادی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد شیرینی فروشی وقنادی های این محله
. پاسخ سینا رفیعی به نظر ویرگول : منم موافقم.کیک های شکلاتیش عالیه!        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر عاطفه.ر : با سلام و درود پسر من3ساله دبستان غیر انتفاعی آرمان گستر میره. هم کادر خوب و دلسوزی داره هم منظمن .شنیدم امسال دارن میرن میدان 55.من به همه پیشنهادش میکنم فعلا    تعداد پاسخها(1)( سحر حاج نصیری)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ زهرا کریمی به نظر زهرا کریمی : دوست عزیز لطفا با اسم من به مردم اطلاعات دروغ ندهید.ما نه اسبا ب کشی کردیم ونه مشکل دیگه داشتیم همچنان هم به آموزشگاه سونار میروم با نوشتن مطالب دروغ از زبان دیگران وجه آموزشگاهی که می روی بیشتر ازاین خراب نکن.بهتر برای تبلیغات دروغت از اسامی دیگران به دروغ استفاده نکنی وبه جای من نظر ندی حالا تو یا هر جایی که میر ی بهترین هستن سعی کن از قول دیگران مطالب دروغ ننویسی.از آموزشگاه یا هر جایی که میخوای تشکر کنی با اسم خودت تشکر کن .ووجه این سایت را حداقل نگه دار.چون با این بازی بچه گانه که شروع هم وجه خودت را نشان دادی هم جایی که میری.همه خوبند. وکار خودشون را می کنندسعی کنیم با احترامی که به دیگران میگذاریم وجه اون مکان را حفظ کنیم.با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مهدی به نظر یاسمن : سلام بچه ها. واقعا فکر نمی کردم کسی خودش را به جای یکی دیگه جا بزنه و نظر هم بده.از ته دل متاسفم برای هر کسی که بوده.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر زهرا کریمی : دوستان سلام،عذرخواهی من رو بپذیرید. من بیشتر از یک ساله که کلاس نرفتم( نه به دلیل بد بودن آموزشگاه و ....به خاطر اینکه بعد از اسباب کشی راه دور و مشکلات شغلی این امکان رو نداشتم) یه روز تو این سایت بودم و خواستم تشکری از استاد و کادر آموزشگاه داشته باشم که متوجه شدم که این دوستان همه در آموزشگاه سی ساز هستند.بنده سه شنبه 30/3/91 اونجا بودم و الان مطمئنم که آموزشگاه مورد نظر من آموزشگاه موسیقی سی ساز بوده و این آموزشگاه از بی نظیرترین آموزشگاه های تهران است.  77929293    تعداد پاسخها(1)( زهرا کریمی)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ زهرا کریمی به نظر یاسمن : می خوام بدونم اون کدوم آدم باکمالاتی که خودش رو به جای من جا زده و اظهار نظر می کنه، من آدمی نیستم که از روی ظاهر جایی  رو به دیگران معرفی کنم، خصوصا که خودم خیلی وقته که کلاس نرفتم؟؟؟؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ زهرا کریمی به نظر یاسمن : بازم بهترین آموزشگاه در نارمک خیابا ن شهید رودباری سونار77902533و 77909079          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مشاور املاک رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مشاورین املاک این محله
. نظر ناشناس : املاک پایتخت خوبه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین کلاس آموزشی کنکور رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد کلاس های آموزشی کنکور این محله
. پاسخ b.j به نظر شیوا : yani vaghan vase ye danesh amuz ba moadele 18  khube?!?!?  baese oft nemishe?!?! vase sabte nam hamash b man zang mizanam nemidunam chikar konam!!!!!!!!!!        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ هلیا ایرجی به نظر زهرا کریمی : زهرا جون خواهش می کنم یه چیزی بگو که آدم گمراه نشه، شما توجیه شدید که قراره بهتربن آموزشگاه را به دیگران معرفی کنیم؟؟؟؟؟؟؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مریم : سلام فقط آموزشگاه موسیقی سی ساز، به پیشنهاد من نیاز به تحقیق برای جای دیگه نیست 77929293        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ س الف به نظر هم محلی : بن بن چمن        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ روژان امینی به نظر یاسمن : بچه ها سلام  منم حالا که به آموزشگاه سی ساز رفتم و از نزدیک با کادر اونجا آشنا شدم حرف شما رو تائید میکنم  منو ببخشید من قبلا اشتباه کرده بودم الان منم میگم فقط سی ساز        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ زهرا کریمی به نظر زهرا کریمی : خانم مهسا لطفا به مردم اطلاعات درست بدهید.آموزشگاه سونار همچنان در آدرس قبلی باقی است .آموزشگاه سی ساز هم آموزشگاه سی ساز است.اگر شما می گوئید منتقل شده پس چرا اسم آموزشگاه تغییر نکرده است .دوست عزیز به مردم اطلاعات نادرست ندهید هرچند همه آگاهی لازم را دارند.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مهدی به نظر مهدی : دوست عزیز میشه بپرسم شما جای دیگه ای سر زدید یا نه؟ واقعا می پرسم می خوام ببینم معیار انتخاب شما چی بوده؟؟؟          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ آزاده به نظر روزبه : بجه ها من نمیدونم چکار کنم،تنها مساله ای که وجود داره اینه که واقعا یه استاد خوب رو جطور میشه شناخت؟ فقط مدیر آموزشگاه بگه کافیه؟ خود استاد؟یا این که خودت تجربه کنی؟ من بعد از چند تا آموزشگاه رفتن سی ساز رو انتخاب کردم، گذشته از همه عمر و هزینه ای که از دست دادم          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ پریسا به نظر یاسمن : چه اعتماد به نفسی باید داشته باشیم که فکر کنیم همه دارن از ما سو استفاده می کنند!!!!!!!!!!        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ کیمیا به نظر یاسمن : دوستان  من با نظر حامد و یاسمن کاملا موافقم، من کسی هستم که هر دو آموزشگاه رو تست کردم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مهسا به نظر روزبه : یه سوالی که پیش اومده اینه که اساتید عالی رو چطور میشه شناخت؟؟؟؟          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ عاطفه عبادی به نظر یاسمن : سی ساز نه تنها امکانات خوبی داره،بلکه چند تا اساتید فوق لیسانس و با تجربه ای هم داره  فکر نمی کنم جای دیگه ای همه این خوبی رو با هم داشته باشه، تازه با استاد بزرگ (خانم ناصحی) که درجه 1 هنری دارن  هم همکاری دارن        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ حامد به نظر یاسمن : روژان جون مطمئنی سرکار نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟ آموزشگاهی که شما میگید فقط یه ......بیشتر نیست        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین کلاس آموزشی کنکور رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد کلاس های آموزشی کنکور این محله
. پاسخ ناشناس به نظر شیوا : سلام.اصلا آموزشگاه خوبی نیست.با این استاداشون اه اه.خیلی مزخرفه.فضاش کوچیکه آدم به زور نفس میکشه حتی حیاط هم نداره.ازمن به شما نصیحت نرید        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه کامپیوتر رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد آموزشگاه های کامپیوتر این محله
. نظر محمدی : بهترین آموزشگاه تو منطقه رسالت به نظر من تدبیرگران .هم قیمتاش خیلی خوب ه هم خدمات و سطح آموزشی.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ روژان امينى به نظر یاسمن : اشتباه نکنيد.بهترين آموزشگاه رو بايد از سطح اساتيدش و تجربه آموزشگاه و مديريتش شناخت.که تمام اين مواردو يکجا فقط ميشه در آموزشگاه سونار در خيابان مهر ديد.در ضمن سونار هيچ شعبه ديگرى نداره و همچنان خيابان مهر هست و هيچکس هم نميتونه از نامش سو استفاده کرد.        مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بازدید از سایت محله رسالت-نارمک           بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟

صفحه اصلی تالار رسالت-نارمک بهترین آموزشگاه زبان رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
يکشنبه 1 مرداد ماه 1391
مددیان

تاریخ درج: يکشنبه 1 مرداد ماه 1391

هرکس که دوس داره میتونه آموزشگاه زبان اورست 100 متربالاتر از میدان رسالت رو یه سر بزنه . سیستمشون رو مثل خیلی ها که تجاری فکر میکنن الکی تغییر ندادن به تاپ ناتچ یا امثال اون. کتاب interchange هست و شاید به پیروی از رسپیناتاک (بهترین موسسه مکالمه تهران) که کتابش رو از interchange به four corners کتاب جدید جک سی ریچارد تغییر داده اونا هم تغییر بدن. اما بهر حال توی این محل بهتر از اینا من نمیشناسم . مخصوصا که کتاب های passages 1 & 2  رو هم تدریس میکنند. کلاساشون هم خیلی خلوت یا شلوغ نیس .

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
پنجشنبه 14 ارديبهشت ماه 1391
بهاره حق جو

تاریخ درج: پنجشنبه 14 ارديبهشت ماه 1391

من خودم کانون زبان گلبرگ که بر بزرگراه رسالته میرم. و خیلی راضی ام. البته  اونجا هم معلم به معلم هستش. من از کلاسای خانم مرتضوی خیلی خیلی راضی ام. خیلی خوب و با انرژیه و آدمو علاقمند میکنه.

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
دوشنبه 7 فروردين ماه 1391
سارینا

تاریخ درج: دوشنبه 7 فروردين ماه 1391

سلام من اها لی همین محله هستم روی آموزشگاه های این محله هم خیلی پرسوجو کردم اما خودم سه ساله که آموزشگاه شکوه نارمک میرم اصلا راضی نیستم چون هیچی یاد نگرفتم فقط پولمو ریختم دور فقط اسم در کرده اصلا خوب نیست

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
يکشنبه 15 آبان ماه 1390
nafas

تاریخ درج: يکشنبه 15 آبان ماه 1390

kanun

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
شنبه 23 مهر ماه 1390
بهار

تاریخ درج: شنبه 23 مهر ماه 1390

اموزشگاه زبان بهروش برای کودکان خیلی عالیه دختر من اونجا سیستم فونیکس میره من راضی هستم

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
جمعه 23 ارديبهشت ماه 1390
reza rostami

تاریخ درج: جمعه 23 ارديبهشت ماه 1390

systeme amouzeshi asatid va modiriate ali(DANESHMAND ENGLISH INSTITUT)
تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
* در این قسمت میتوانید نظرات خود را نسبت به مطالب موجود ارسال کنید.

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

بازدید از سایت محله رسالت-نارمک

موضوعآخرین نوشتهپاسخ هابازدید
بهترین آرایشگاه مردانه رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد آرایشگاه های مردانه این محله
goodfriend
دوشنبه 28 فرودرین سال 1391
بوسیله مهران
1 1028
بهترین آرایشگاه زنانه رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد آرایشگاه های زنانه این محله
goodfriend
دوشنبه 28 فرودرین سال 1391
بوسیله الی
7 4701
اطلاعات-اخبار و نظرات ساکنین رسالت-نارمک در مورد تاریخچه و رویدادهای محله های تهران(هرچه در مورد محله تون دوست دارید بنویسید...)
goodfriend
جمعه 24 تیر سال 1390
بوسیله حسین
1 1377
goodfriend
دوشنبه 30 بهمن سال 1391
بوسیله محمدرضابیگی
11 4621
بهترین عکاسی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
goodfriend
دوشنبه 8 آبان سال 1391
بوسیله مهدی شاه عباسی
7 3830
بهترین مرکزدرمانی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مراکز درمانی این محله
goodfriend
پنجشنبه 7 دی سال 1391
بوسیله ریتابقائی
7 5825
goodfriend
شنبه 10 تیر سال 1391
بوسیله مهدی
19 7226
بهترین خواروبارفروشی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد خواروبارفروشی های این محله
goodfriend
تاکنون پاسخی داده نشده است
0 475
بهترین تره بار رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد تره بارهای این محله
goodfriend
یکشنبه 11 تیر سال 1391
بوسیله مونا
2 1587
بهترین پارک رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد پارک های این محله
goodfriend
پنجشنبه 24 شهریور سال 1390
بوسیله سوزان
2 1812
بهترین تاکسی سرویس رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد تاکسی سرویس های این محله
goodfriend
دوشنبه 13 شهریور سال 1391
بوسیله مهتاب
3 1790
بهترین رستوران رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد رستوران های این محله
goodfriend
یکشنبه 27 فرودرین سال 1391
بوسیله هم محلی
10 3926
بهترین تالار رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد تالارهای این محله
goodfriend
0 713
بهترین کافی شاپ رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد کافی شاپ های این محله
goodfriend
شنبه 3 دی سال 1390
بوسیله صدف محسنی
3 2621
بهترین قهوه خانه رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد قهوه خانه های این محله
goodfriend
0 554
goodfriend
شنبه 13 آبان سال 1391
بوسیله shokoufeh
6 2873
بهترین سینمای رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد سینماهای این محله
goodfriend
0 690
بهترین استخر،سونا،جکوزی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد استخر،سونا،جکوزی های این محله
goodfriend
یکشنبه 11 تیر سال 1391
بوسیله مونا
2 2537
goodfriend
دوشنبه 15 آبان سال 1391
بوسیله امیر حسین
9 4229
بهترین مرکز خرید رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مراکز خرید این محله
goodfriend
دوشنبه 20 شهریور سال 1391
بوسیله مریم
8 4196
بهترین مشاور املاک رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مشاورین املاک این محله
goodfriend
جمعه 26 خرداد سال 1391
بوسیله ناشناس
5 3278
بهترین آموزشگاه کامپیوتر رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد آموزشگاه های کامپیوتر این محله
goodfriend
چهار شنبه 17 خرداد سال 1391
بوسیله محمدی
1 1396
goodfriend
یکشنبه 1 مرداد سال 1391
بوسیله مددیان
6 4272
goodfriend
چهار شنبه 18 مرداد سال 1391
بوسیله عماد
31 8351
goodfriend
پنجشنبه 25 خرداد سال 1391
بوسیله b.j
9 1889
goodfriend
یکشنبه 2 مهر سال 1391
بوسیله مامان رهام
6 4333
بهترین باشگاه ورزشی رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
goodfriend
سه شنبه 12 اردیبهشت سال 1391
بوسیله ندا زهرابي
4 3474
بهترین فست فود رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد فست فود های این محله
goodfriend
جمعه 15 اردیبهشت سال 1391
بوسیله هراند پیتزا
8 3830
بهترین منطقه جهت سکونت رسالت-نارمک و نظرات شما در مورد مناطق مسکونی این محله
goodfriend
دوشنبه 25 اردیبهشت سال 1391
بوسیله emily
10 5354
شوی نوروزی لباسهای زنانه و بچه گانه در قنات کوثر
mini25
0 350
ارائه سرویس اینترنت ADSL & Wireless در تمام استان تهران www.parsian-nt.net
kiany
0 14

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

ورود/عضویت

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4229, نوشته ها: 11177, کاربران: 2967
به جدید ترین عضو انجمن, fateme83 خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک