هرکس که دوس داره میتونه آموزشگاه زبان اورست 100 متربالاتر از میدان رسالت رو یه سر بزنه . سیستمشون رو مثل خیلی ها که تجاری فکر میکنن الکی تغییر ندادن به تاپ ناتچ یا امثال اون. کتاب interchange هست و شاید به پیروی از رسپیناتاک (بهترین موسسه مکالمه تهران) که کتابش رو از interchange به four corners کتاب جدید جک سی ریچارد تغییر داده اونا هم تغییر بدن. اما بهر حال توی این محل بهتر از اینا من نمیشناسم . مخصوصا که کتاب های passages 1 & 2 رو هم تدریس میکنند. کلاساشون هم خیلی خلوت یا شلوغ نیس .
من خودم کانون زبان گلبرگ که بر بزرگراه رسالته میرم. و خیلی راضی ام. البته اونجا هم معلم به معلم هستش. من از کلاسای خانم مرتضوی خیلی خیلی راضی ام. خیلی خوب و با انرژیه و آدمو علاقمند میکنه.
سلام من اها لی همین محله هستم روی آموزشگاه های این محله هم خیلی پرسوجو کردم اما خودم سه ساله که آموزشگاه شکوه نارمک میرم اصلا راضی نیستم چون هیچی یاد نگرفتم فقط پولمو ریختم دور فقط اسم در کرده اصلا خوب نیست
kanun
اموزشگاه زبان بهروش برای کودکان خیلی عالیه دختر من اونجا سیستم فونیکس میره من راضی هستم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت