لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

نظر یادت نره
يکشنبه 1 خرداد ماه 1390 بهترین مدرسه شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مدارس این محله
ارزو

تاریخ درج: يکشنبه 1 خرداد ماه 1390
ادیب فرزانه به عنوان بهترین دبیرستان دخترانه محله قیطریه - شریعتی توسط ارزو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

نمایش مشخصات و آدرس مرکز ادیب فرزانه

پاسخ شما به این نظرات
با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی

املاک فروشی این محله املاک رهن و اجاره ای این محله

آخرین نظرات وارد شده
بهترین مدرسه شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مدارس این محله
. نظر امیدیان زاده : از نظر من  بهترین  مدرسه راهنمایی تهران  مدرسه راهنمایی  فرزانگان 2 (البته تیزهوشان)  هستش که کادر آموزشی  خوبی  داره.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر آیدا توپال : برای هنرستان دخترونه من حتما آزادگان رو معرفی میکنم فضای بزرگ کادر قوی رسیدگی خوب من که ازش راضی بودم آدرس: شریعتی . بعد از صدر.جنب دنر کباب بهاران.کوچه ی کارامیان.انتهای کوچه سمت چپ          مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر فراز : مهرایین        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر ریحانه : فرزانگان 2 (شهید افشار)        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر ارزو : ادیب فرزانه به عنوان بهترین دبیرستان دخترانه محله قیطریه - شریعتی توسط ارزو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز ادیب فرزانه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه زنانه شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد آرایشگاه های زنانه این محله
. پاسخ shirin به نظر میترا اریان فر : نسرین خانم از اونجا رفته  شما میدونید آدرس جدیدشونو؟ شماره تلفنی ازشون دارید؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه مردانه شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد آرایشگاه های مردانه این محله
. پاسخ narenjii به نظر سینا : khosro joooon karesh biste biste.pirayesh mikone dar hade bondesliga.faghat kafie 1bar emtehan koni.kheyliam khosh barkhorde.omidvaram hamishe movafagh bashio barghararo paydar.ghorbaneto:narenjii         مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه مردانه شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد آرایشگاه های مردانه این محله
. پاسخ narenjii به نظر سینا : salam khosro jooooooon.karat ham mese khodet harf nadare.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر kiyarash : سالن زیبایی نیوفیس کارش واقعا حرف نداره حیف که مشتری جدید نمیگیره مگه اینکه الکی بگید از طرف فلانی معرفی شدیم تلفنشم  : 22546947          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین باشگاه ورزشی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
. نظر زیباحاجی پور : سالن لاغری الهه شرقی به عنوان بهترین رژیم لاغری.لاغری موضعی.سالن لاغری.جلبک دریایی محله --قیطریه - شریعتی توسط زیباحاجی پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است قیمتش مناسب بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن لاغری الهه شرقی        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین باشگاه ورزشی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
. پاسخ mehran به نظر samaneh : az ie nazar bade hame esm bashga shomararo goftan adres nagoftan        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر reza : فوق العاده اموزشگه مضخرفیه چون من الان ترم 6 هستم ولی هنوز حروف الفبا رو یاد نگرفتم اصلا خوب درس نمیدن و فقط باید نقاشی بکشی خیلی بده        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه زنانه شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد آرایشگاه های زنانه این محله
. نظر raha : سلام به نظرمن کل تهران را بگردیم ارایشکاه به خوبی صدف پیدا نمیشه.معرکه کار میکنه تو هر سبک و سلیقه ای        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین شیرینی فروشی و قنادی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد شیرینی فروشی وقنادی های این محله
. پاسخ ب ک به نظر ناشناس : اصلاً شیرینی فاطیما رو توصیه نمیکنم. فقط نخلک تو خیابان دولت        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین شیرینی فروشی و قنادی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد شیرینی فروشی وقنادی های این محله
. نظر sahar : بهترین درمانگاه این منطقه  درمانگاه ندا  م چیذر         مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ soniamoghtader به نظر میترا اریان فر : kare nasrin jun fogholadas,,,ham kotahish ham,,,,kare rangesh,,,ama,khode dadfar hichi balad nist ,,,faghat kar konashan ke aliyan,,,makhsusan kare arayeshe arusesh,,zire sefre          مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر samaneh : بهترین باشگاه ورزشی شهید چمران یا همون بولینگ عبدو هست که توی این مجموعه همه ی کلاس های ورزشی وجود داره    تعداد پاسخها(2)( mehran - behi777)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فست فود شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد فست فود های این محله
. پاسخ حسین به نظر بهرامي : به نظر من هم هیوا یکی از بهترین ها توی تجریش هست که من با اون خاطره های تلخ و شیرین زیادی دارم و به واسطه این که دانشگاهم اونجا بود با دوستان فقط اونجا میرفتیم و تقریبا تمام غذا هاشو تست کردم و مشتری پرو پا قرص استریپسش بودم + پیتزای مرغش معرکه هست جدای از فضا جالب و اسپرتش میتونم بگم غذایی که اونجا میخوری از سلامت کامل برخورداره و مطمئنی که از بهترین مواد  وتازه ترین مواد استفاده شده.طبقه دوم اونجا هم که دیگه معرکه هست و نوشیدنی های سرد و گرم متفاوت و کیک های خوشمزه ای مستونی انتخاب کنی که من باچای و قهوه همیشه موافقم :)        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر آزاده مسعودی : بهترین آموزشگاه موسیقی این محله بی تردید آموزشگاه موسیقی قاصدک هستش در میدان چیذر        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه زبان شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
. نظر titi : فوق العاده قاتی پاتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
. نظر رضا كمالي : تاسیسات سپید به عنوان بهترین تاسیسات فني ساختمان محله --قیطریه - شریعتی توسط رضا كمالي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اين مركز با كليه امكانات فعال وتوانا درامور بازسازي و تعمييرات ساختمان است ماكه راضي هستيم نمایش مشخصات و آدرس مرکز تاسیسات سپید        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر Mirzaie : ajesl به عنوان بهترین استاندارد آموزش حرفه ای زبان انگلیسی فوری AJESL پاسخنامه IELTS9 , TOEFL 120 محله --قیطریه - شریعتی توسط Mirzaie به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز ajesl        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
. نظر حمید اعتمادی : بهترین و ارزان ترین تعمیرکار موبایل منصف و پاک در قیطریه مرتضی کیائی  کوچه حمید مهر محمدی با لاتر از مسجد مفتخر ( مجتمع فرهنگی شهید فهمیده ) است شماره تماسش هم اگر اشتباه نکنم  22231939 است          مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر محمد باعفت : شستی آسانسور ارس فراز به عنوان بهترین فروش شستی و کابین و سایر قطعات و تجهیزات آسانسور محله --قیطریه - شریعتی توسط محمد باعفت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من نصاب اسانسور هستم تقريبا دو سالي هست كه از اين شركت خريد مي كنم و در اين دو سال فقط يك مورد از بوش باتن ها خراب شد و انهم شامل كارانتي شد در بقيه موارد مشكلي نبود توصيه ميكنم براي يك بار اين شستي ها را امتحان كنيد مطمئنا رضايت شما و كارفرمايتان جلب مي شود نمایش مشخصات و آدرس مرکز شستی آسانسور ارس فراز        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر فرشيد يزدي : تاسیسات سپید به عنوان بهترین تاسیسات فني ساختمان محله --قیطریه - شریعتی توسط فرشيد يزدي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اين مركز داراي كادري مجرب و توانا در زمينه تعمييرات ساختمان است نمایش مشخصات و آدرس مرکز تاسیسات سپید        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مونا به نظر اتوسا : سلام آتوسا جان مي خواستم بدونم اينجايي كه مي گي ابرو رو باريك نمي كنه كه چون من ابروي كلفت دوست دارم.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین عکاسی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
. پاسخ پروشات به نظر سیمین : آتلیه عکس بهرام تقاطع کریمی و موسیوند با کادر جدیدیش عکس های شاهکاری از من گرفت هم از کارش راضی بودم هم از قیمتش از همه بهتر که عکاس هم خانم بود        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر امیر مومنی : خسرو تو تهران لنگه نداره    من واسه پیدا کردن شماره تلفنش اومدم سرچ کنم خوردم به اینجا..... چون 118 که نیم ساعته اشغاله منم بعد 2 سال (سربازی بودم لول)  میخوام برم  قبلا هم راژان بوده   شماره تلفنشم میذاشتی     اقا تو کانتکتم پیدا شد      A.S.P dash khosro       save karde budam looooooollllz dash khosro :D 22008238 برین حالشو ببرین          مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر اتوسا : سلام به همه دوستای خوبم به نظر من ارایشگاه نیکا توی قیطریه بلوار صبا کارش حرف نداره مخصوصا کار رنگ وابروش خانوم نیکا مدیر سالن واقعا هنرمنده مدرکم از فرانسه گرفته خودش دقیقا میدونه کهبه هرتون چی میادو باید چی کار کنید حتما یه بار امتحان کنید من خودم اتفاقی از طریق یکی از دوستام اشنا شدم باهاش ادرسم قیطریه بلوار صبا روبروی فرش نوروزی    تعداد پاسخها(1)( مونا )     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر میترا اریان فر : اگه واسه رنگ وهای لایت می خواهید  ارایشگاه خانم مژگان دادفر برید توشریعتی هم لعیاجون  کارش خوبه هم نسرین خانم.من خودم ازاصفهان همیشه میرم پیششون    تعداد پاسخها(3)( soniamoghtader - shirin - niloufar)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مشاور املاک شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مشاورین املاک این محله
. نظر حسام امیری : مشاور املا ک خانه شما        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر : موسسه فرهنگی هنری قلقلک به عنوان بهترین خدمات مجالس محله --قیطریه - شریعتی توسط به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری قلقلک        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سينا جوادزاده : دارالترجمه پرند الکترونیک کیوي به عنوان بهترین دارالترجمه محله --قیطریه - شریعتی توسط سينا جوادزاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز دارالترجمه پرند الکترونیک کیوي        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ فرشته پاشا به نظر علی حسینی : لطفا كاتالوگ جديد كاراتونو برام ايميل كنيد        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین منطقه جهت سکونت شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مناطق مسکونی این محله
. نظر قاسم : به نظر من بهترین مکان توی تهران خیابان میرزاپوره        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر ز.مقدس :   بهترین مکان برای نگهداری کودک شما تا 11 شب  از 1 ساعت تا بیشتر با امکان تدریس خصوصی .کنترل تکالیف فرزندتان توسط مدرس دبستان و مهندس کامپیوتر09138175725        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مشتري : شرکت فنی و خدمات کپی کار به عنوان بهترین پرینتر،فکس،دستگاههای چند کاره،دستگاه فتوکپی و خدمات محله --قیطریه - شریعتی توسط مشتري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترين مركز خدمات پرينتر نمایش مشخصات و آدرس مرکز شرکت فنی و خدمات کپی کار        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مرکز خرید شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مراکز خرید این محله
. نظر مشتري : شرکت فنی و خدمات کپی کار به عنوان بهترین پرینتر،فکس،دستگاههای چند کاره،دستگاه فتوکپی و خدمات محله --قیطریه - شریعتی توسط مشتري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترين مركز خدمات پرينتر و فتوكپي نمایش مشخصات و آدرس مرکز شرکت فنی و خدمات کپی کار        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین منطقه جهت سکونت شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مناطق مسکونی این محله
. نظر حسن حسنی : فروشگاه اشل به عنوان بهترین لوازم التحریر - ماکت سازی - نقاشی و گرافیک محله --قیطریه - شریعتی توسط حسن حسنی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام.آقا من کاغذ ابریشمی نازک(شبیه کالکه)لازم دارم.دارین یا نه؟ نمایش مشخصات و آدرس مرکز فروشگاه اشل        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سینا : آرایشگاه داماد asp خیابان شریعتی - بالاتر از یخچال ساختمان آ اس پ همکف با مدیریت آقای خسرو قاسمی کار دامادش حرف نداره      تعداد پاسخها(2)( narenjii - narenjii)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سیمین : آتلیه عکاسی شوپه خیلی کارش عالیه شریعتی روبروی متروی قلهک ساختمان آ اس پ همکف 22007220    تعداد پاسخها(1)( پروشات)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مرکزدرمانی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مراکز درمانی این محله
. نظر رویا شمس : دکتر آرش محمدی توفیق به عنوان بهترین جراحی عروق- جراحی سرطان- جراحی دستگاه گوارش محله --قیطریه - شریعتی توسط رویا شمس به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر آرش محمدی توفیق        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ليلا به نظر بهرامي : با تشكر از شما هيوا پيتزاي خوبي نداره        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین رستوران شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد رستوران های این محله
. نظر بيتا علوي : ساندويچ نيك واقع در شريعتي -قلهك بسيار خوشمزه -تمييز-خوش برخورد        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر reyhane : pitza khatooun.motmen bashid ba 1bar emtehan baraye hamishe moshtarish mishid.kh.shariati ruberuye hoseynie ershad        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر علی حسینی : فروشگاه برگهف به عنوان بهترین لوازم آشپزخانه محله --قیطریه - شریعتی توسط علی حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برخورد خوب مدیریت فروشگاه نمایش مشخصات و آدرس مرکز فروشگاه برگهف    تعداد پاسخها(1)( فرشته پاشا)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مریم خطیب زاده به نظر مريم بيدگلي : تنوع محصول بالا قیمت مناسب        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مريم بيدگلي : فروشگاه برگهف به عنوان بهترین لوازم آشپزخانه محله --قیطریه - شریعتی توسط مريم بيدگلي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سرويس قابلمه عالي وقيمت مناسب نمایش مشخصات و آدرس مرکز فروشگاه برگهف    تعداد پاسخها(1)( مریم خطیب زاده)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مریم علی محمدی : آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان به عنوان بهترین آموزش و آرایش محله --قیطریه - شریعتی توسط مریم علی محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه و آرایشگاه بانوگنجیان        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر عبدالحميدفخر : نمایندگی رادو (گالری احمدیان) به عنوان بهترین ساعت محله --قیطریه - شریعتی توسط عبدالحميدفخر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز نمایندگی رادو (گالری احمدیان)        مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بازدید از سایت محله شریعتی - قیطریه           بهترین مدارس تهران؟

صفحه اصلی تالار شریعتی - قیطریه بهترین مدرسه شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مدارس این محله
چهارشنبه 1 شهريور ماه 1391
امیدیان زاده

تاریخ درج: چهارشنبه 1 شهريور ماه 1391

از نظر من  بهترین  مدرسه راهنمایی تهران  مدرسه راهنمایی  فرزانگان 2 (البته تیزهوشان)  هستش که کادر آموزشی  خوبی  داره.

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
دوشنبه 4 مهر ماه 1390
آیدا توپال

تاریخ درج: دوشنبه 4 مهر ماه 1390

برای هنرستان دخترونه من حتما آزادگان رو معرفی میکنم

فضای بزرگ

کادر قوی

رسیدگی خوب

من که ازش راضی بودم

آدرس: شریعتی . بعد از صدر.جنب دنر کباب بهاران.کوچه ی کارامیان.انتهای کوچه سمت چپ

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
دوشنبه 7 شهريور ماه 1390
فراز

تاریخ درج: دوشنبه 7 شهريور ماه 1390

مهرایین

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
يکشنبه 23 مرداد ماه 1390
ریحانه

تاریخ درج: يکشنبه 23 مرداد ماه 1390

فرزانگان 2 (شهید افشار)

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه
يکشنبه 1 خرداد ماه 1390
ارزو

تاریخ درج: يکشنبه 1 خرداد ماه 1390

ادیب فرزانه به عنوان بهترین دبیرستان دخترانه محله قیطریه - شریعتی توسط ارزو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است

نمایش مشخصات و آدرس مرکز ادیب فرزانه

تعداد پاسخها(0)

بالای صفحه

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
* در این قسمت میتوانید نظرات خود را نسبت به مطالب موجود ارسال کنید.

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

بازدید از سایت محله شریعتی - قیطریه

موضوعآخرین نوشتهپاسخ هابازدید
goodfriend
چهار شنبه 18 بهمن سال 1391
بوسیله narenjii
5 2639
goodfriend
یکشنبه 29 اردیبهشت سال 1392
بوسیله niloufar
8 4661
اطلاعات-اخبار و نظرات ساکنین شریعتی - قیطریه در مورد تاریخچه و رویدادهای محله های تهران(هرچه در مورد محله تون دوست دارید بنویسید...)
goodfriend
تاکنون پاسخی داده نشده است
0 715
goodfriend
جمعه 29 اردیبهشت سال 1391
بوسیله رضا كمالي
12 6085
goodfriend
یکشنبه 27 فرودرین سال 1391
بوسیله پروشات
2 1961
بهترین مرکزدرمانی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مراکز درمانی این محله
goodfriend
چهار شنبه 20 مهر سال 1390
بوسیله رویا شمس
3 2776
goodfriend
شنبه 24 تیر سال 1391
بوسیله ب ک
3 3080
بهترین خواروبارفروشی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد خواروبارفروشی های این محله
goodfriend
0 464
بهترین تره بار شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد تره بارهای این محله
goodfriend
0 480
بهترین پارک شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد پارک های این محله
goodfriend
0 649
بهترین تاکسی سرویس شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد تاکسی سرویس های این محله
goodfriend
0 617
goodfriend
شنبه 19 شهریور سال 1390
بوسیله بيتا علوي
2 2514
بهترین تالار شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد تالارهای این محله
goodfriend
0 598
بهترین کافی شاپ شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد کافی شاپ های این محله
goodfriend
0 1134
بهترین قهوه خانه شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد قهوه خانه های این محله
goodfriend
0 541
بهترین سفره خانه سنتی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد سفره خانه های سنتی این محله
goodfriend
پنجشنبه 29 اردیبهشت سال 1390
بوسیله آرمین
2 2896
بهترین سینمای شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد سینماهای این محله
goodfriend
پنجشنبه 29 اردیبهشت سال 1390
بوسیله آرمین
2 1641
بهترین استخر،سونا،جکوزی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد استخر،سونا،جکوزی های این محله
goodfriend
0 698
goodfriend
چهار شنبه 1 شهریور سال 1391
بوسیله امیدیان زاده
5 5142
بهترین مرکز خرید شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مراکز خرید این محله
goodfriend
پنجشنبه 3 آذر سال 1390
بوسیله مشتري
2 2125
بهترین مشاور املاک شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مشاورین املاک این محله
goodfriend
شنبه 22 بهمن سال 1390
بوسیله حسام امیری
1 1575
بهترین آموزشگاه کامپیوتر شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد آموزشگاه های کامپیوتر این محله
goodfriend
0 609
goodfriend
چهار شنبه 1 شهریور سال 1391
بوسیله reza
4 2981
بهترین آموزشگاه موسیقی شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
goodfriend
یکشنبه 7 خرداد سال 1391
بوسیله آزاده مسعودی
1 1673
بهترین کلاس آموزشی کنکور شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد کلاس های آموزشی کنکور این محله
goodfriend
0 550
بهترین مهد کودک شریعتی - قیطریه و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
goodfriend
دوشنبه 28 آذر سال 1390
بوسیله ز.مقدس
1 2452
goodfriend
یکشنبه 29 اردیبهشت سال 1392
بوسیله behi777
5 2358
goodfriend
دوشنبه 29 خرداد سال 1391
بوسیله حسین
4 3072
goodfriend
شنبه 17 دی سال 1390
بوسیله قاسم
4 3327
بهترین شرکت ارائه دهنده اینترنت پر سرعت بی سیم >> پارسیان نت
aliamiri2
0 350
بهترین شرکت ارائه دهنده اینترنت پر سرعت بی سیم >> پارسیان نت
aliamiri2
0 446
ارائه سرویس اینترنت ADSL & Wireless در تمام استان تهران www.parsian-nt.net
kiany
0 17

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

ورود/عضویت

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4229, نوشته ها: 11187, کاربران: 2971
به جدید ترین عضو انجمن, sia2 خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک