سلام من دخترم را مهد مهر مام خیابان 19 جهان آرا گذاشته بودم 3 سال اونجا رفت حالا که رفته مدرسه تازه می فهمم که خیلی عالی بوده دخترم از همه بچه ها جلوتره خیلی خوب با هاش کار کردن .
فقط ساعی... من خواهرم اونجاست... عالیه ... روش هایی که استفاده میکنن عالیه... خواهرم خیلی رفتارش عوض شده..اصلا اجتمااعی شده... مدیرش خیلی مهربونه و عاشق بچه هاست... من خودم دبستان و راهنمایی هم ساعی بودم... فقط ساعی
مهدگلستانه : ازدرکه وارد می شوی یک آقایی در یک اتاقک نشسته و مسئول ثبت نام است . اصلاً درجایی که آقا باشد مهدکودک به درد نمی خورد چه برسد به اینکه همسر صاحب مهدکودک هم باشد . یک مقدارهم این آقا حالت روانی درست وحسابی ندارد .همش هم می گویددراین مهدکودک اصل برآموزش است .آخه مردک بچه 2الی 3 ساله شادی می خواهد نه آموزش
مهد دنیای محبوبه خیلی بده. من خودم مربی آنجا بودم.با بچه ها مثل حیوانات برخورد می کنند.مهد یکتا هم مدیر بد اخلاقی داره.مهد شفق هم امکانات ضعیفی داره.مهد خوب هم اگه پیدا کردید به من هم بگید
سلام من يه يسر 5 ساله دارم كه امسال بايد بره ييش دبستاني لطفا اگه كسي جاي خوبي رو مي شناسه تو محلهب يوسف آباد به من معرفي كنه . تعريف مهد گلستانه رو هم شنيدم لطفا اگه راجع به اون چيزي ميدونين بگين ممنون
سلام ، من يه دختر ٤ ساله دارم و دنبال يه مهد خوب هستم منطقه يوسف آباد، لطفا اگه كسى تجربه داره منو راهنمايى كنه ممنون ميشم
مهد يكتا در خيابان 13
salam,
be nazare man behtarin mahde koodak tooye mahalle yousefaabaad,,mahde ghonchehaaye sayee hast..in mahde koodak az metodhaaye rooz estefaade mikoneh va modiriatesh kheili maadaraane az bachehaa negahdaarii mikoneh.
,,address.yousef abad khiabane jahan aaraa.poshte parke ghezeghale mishe,nabshe khiaaboon maloomeh,,
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت