لطفاً کلمه مورد نظر برای جستجو در تالار گفتگو را در کادر زیر وارد نمایید

نظر یادت نره

با ثبت آدرس ایمیل خود نظرات ثبت شده در مورد محله مورد نظر را دریافت کنید.
آدرس ایمیل:

نگاهی به فروشگاه اینترنتی دابی
کالای پزشکی و لوازم پزشکی در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های زنانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ساعت دیواری،ساعت رومیزی،ساعت دکوری و ... در فروشگاه اینترتی دابی
انواع لوازم اصلاح و پیرایش،ریش تراش، اپیلاتور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم و مبلمان اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم مانیکور و پدیکور، سوهان ناخن، لوازم ناخن و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
نرم افزار و خدمات اینترنت، آنتی ویروس و ... فروشگاه اینترنتی دابی
انواع وسایل و لوازم باغبانی و گل کاری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع تابلو های دیواری و دکوری، لوح و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم و قطعات داخلی کامپیوتر، سخت افزار،کیس، رم ، فن و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ابزارآلات، ابزار دستی، ابزار چند کاره، ابزار ایمنی و کمک های اولیه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع عطر و اودکلن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رنگهای ساختمانی، لوازم نقاشی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم آرایشی و بهداشتی در فروشگاه اینترنتی دابی
کتابخانه و فایلینگ اداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربینهای مدار بسته در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع لوازم جانبی نوت بوک و کامپیوتر و لپ تاپ. کیف لپ تاپ،کاور نوت بوک، محافظ و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع دوربین های عکاسی و فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم خانگی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع اسباب بازی و لوازم سرگرمی،لوح آموزشی کودکان و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز، مبل، کمد و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع ویدیو پروژکتور و ویدیو پروجکشن در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع سیستم های صوتی و تصویری خودرو ، ضبط و باند و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع پوستر دیواری و استیکر در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش لوازم تحریر، قلم، خودکار، خود نویس و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اینترنتی مبلمان و دکوراسیون در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی موبایل، هندزفری،کاور، باتری ، شارژر و .... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع رهیاب، GPS، سنسور پارک و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم جانبی صوتی و تصویری، کابل، کابل تبدیل، میکروفن، کنترل از راه دور و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش اقلام دفتری و رو میزی، ست لوازم تحریر اداری و .. در فروشگاه اینترنتی دابی
لنواع لوازم صوتی و تصویری در فروشگاه اینترنتی دابی
محصولات آرایش مو،سشوار، اطوی مو، بیگودی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوازم جانبی خودرو در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع مدل های فندک و جا سوئیچی در فروشگاه اینترنتی دابی
لوازم تزئینی منزل، اجناس دکوری، دکوراسیون منزل و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کتاب،موسیقی،فیلم و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های دستی، کیف اداری، کیف پول، کیف سمیناری و ... درفروشگاه اینترنتی دابی
لوازم خانگی، کالای خواب، لوازم آشپزخانه و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع گوشی موبایل و لوازم جانبی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع لوستر،آباژور،جراغ سقفی و رومیزی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع میز تلوزیون، پایه لوازم صوتی و ... در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف و کفش و پوشاک در فروشگاه اینترنتی دابی
گلخانه خانگی در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
فروش انواع عطر های مردانه در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع کیف های سمیناری در مدل های مختلف در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های عکاسی در فروشگاه اینترنتی دابی
انواع دوربین های فیلمبرداری در فروشگاه اینترنتی دابی

املاک فروشی این محله املاک رهن و اجاره ای این محله

آخرین نظرات وارد شده
بهترین باشگاه ورزشی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
. پاسخ مهکامه به نظر mitra sbr :  باشگاه ماکان فاز 1 بلوک B1 هم خیلی خوبه. من انرژی میرفتم اما الان 5 ماهه میرم ماکان برای پیلاتس خیلی هم راضیم . ماکان برای کسایی که فاز 1 هستن راحت تره خب.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین باشگاه ورزشی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
. پاسخ سمیرا به نظر mitra sbr : پگی عزیز تا ساعت 14 برای خانومهاست... منم اگه کارمند نبودم میرفتم... امیرخان که بعد از چند سال دوست شدند با ما...         مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ پگی به نظر mitra sbr : این باشگاه انرژی برای خانم ها هست؟به چه صورته؟مرسی        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ پارمیس یاری به نظر mitra sbr : موافقم انرژی امیر خان فوق العادست          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ shahin به نظر mitra sbr : انرژی    امیر خان فقط          مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر mitra sbr : بهترین باشگاه شهرک اکباتان باشگاه انرژی فاز 2 شهرکه . عالیهههههههههههههههههههههه    تعداد پاسخها(5)( shahin - پارمیس یاری - پگی - سمیرا - مهکامه)     مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه زنانه شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد آرایشگاه های زنانه این محله
. نظر kiany : سالن فرشته زیبایی خانم حسینی پور  توی همه کاراش بینظیره شما ها برین اگه بد بود خودش مربیه خوب کارشم معلومه که خوبه        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه کامپیوتر شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد آموزشگاه های کامپیوتر این محله
. نظر kiany :   شرکت پارسیان اینترنت درراستای ارتقای سطح کاربری و فرهنگی کامپیوتر, بخش آموزش خود را بازگشایی کرده  (مهم نیست چقدر بلد هستید ، مهم آن است که یاد میگیرید)                         *   آموزش ابتدایی تا حرفه ای                                       *   آموزش در منزل و در کلاس                         *   با هرسنی که باشید یاد میگیرید                                 *  خدمات کامپیوتری و اینت                       آموزش کامپیوتر (آشنایی با مبانی کامپیوتر و کاربری آسان از آن  و ... )              در  10  جلسه آموزش اینترنت ( اشنایی با مبانی اینترنت و کاربری آن و ... )                          در   5  جلسه     جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تماس های     44693212 - 44693211    و یا به آدرس:  شهرک اکباتان – فاز یک – بلوک B1 – جنب ورودی 17 – اینترنت پارسیان  مراجعه فرمایید .          مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه زنانه شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد آرایشگاه های زنانه این محله
. پاسخ masoome به نظر toktam : موافقم با نظرتون کار ابرو و کوپوشون حرف نداره        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
. نظر نظری : گروه آموزشی سرزمین مهر به عنوان بهترین تدريس خصوصي محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط نظری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ریاضی عمومی را با آقای زارعیان گذارندم و با اینکه 9 سال از درس دور بودم نمره قابل قبولی را گرفتم نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه آموزشی سرزمین مهر        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ nazanin123 به نظر melodi : خواستم از این طریق از خانم حسین زاده بابت زحماتی که برای من کشیدن تشکر کنم ممنونم خانمی واقعا فر موهام  رنگشون و اکستنشن مژم عالی شده هر کی میبینه خوشش میاد حتی تو استرالیا هم شمارتون چندتا از دوستا گرفتن تا وقتی میان ایران.... تو مدت 1 ماهی که ایران بودم خیی مهمونی داشتیم که شکر خدا راحت بودم امیدوارم همیشه موفق باشید یه تیکه جواهرید که کشف نشدید من ازاین سایت وبلاگتون شمارو پیدا کردم خیلی هم خوشحالم به امید دیدار دوباره  شما در ایران مرسی از بچدد مرسی از بچه هایی که با نظراتشون دیگران رو راهنمایی میکنن سالن شفق طلایی  09121974720        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر toktam :  به نظر من بهترین آریشگاه تو شهرک اکباتان شفق طلایی  خانم حسین زاده تو تمام کاراشون واقعا مهارت دارند من 8ساله که مشتریشون هستم      تعداد پاسخها(1)( masoome)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ toktam به نظر shifteh :  به نظر من بهترین آریشگاه تو شهرک اکباتان شفق طلایی  خانم حسین زاده تو تمام کاراشون واقعا مهارت دارند من 8ساله که مشتریشون هستم          مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ tahmineh به نظر shifteh : آخ گفتی منم برای اسفند دوستم میخواست لایت انجام بده شفق طلایی رو معرفی کردم اما بیچاره اسم کامل رو فراموش کرده بود رفته بود قیچی طلایی ببخشید کاملا ریده بود تو موهاش بدبخت هم پولش رو داده بود هم موهاش افتضاح شده بود توروخداشما حواستون رو جمع کنید        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین شیرینی فروشی و قنادی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد شیرینی فروشی وقنادی های این محله
. پاسخ shifteh به نظر سلام : دوستان آدرس گل گندم کجاست؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ shifteh به نظر سارا : فقط حتی اگر مجبور هم بودین پاتونو قیچی طلایی نذارید که تا آخر عمر خودتونو نمی بخشید! من بیچاره از روی تبلیغش رفتم واسه کوتاهی ولی موهای بلندمو همچین گند زد که هر کی بخواد درستش کنه باید کلی کوتاهش کنه. واقعا پشیمونم که چرا موهامو دست اون زن سپردم؟! فقط بلدن تبلیغ کنن هیچ کس هم نیست نظارت کنه به کارشون..    تعداد پاسخها(2)( tahmineh - toktam)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ asal20 به نظر مهسا : سلام این کاشت مژه که انجام میدید دائمه؟ ا موقت؟هزینش جقدره؟         مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ narmineh به نظر melodi : خوب برو شفق طلایی اینکه سوال نداره کارشون حرف نداره        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ papal به نظر melodi : با سلام دوستان عزیز کمک فوررری میخوام از هر کسی که ارایشگاه خیلی خوب برای عروس سراغ داره! من 2 ماه دیگه عروسیمه نمیدونم کجا برم؟؟؟ خونه مادر شوهرم خ هاشمی هستش که اونجا یک اراشگاه به نام چهره هست که میگن کارش عالیه و 650000 تومان میگره برای عروس. ولی من میخوام باز بگردم یه جایی که کارش مطمدن باشه.خواهششششششششششششش!هرکسی میدونه راهنماییم کنه. اگه ادرسی و یا تلفنی هم از ارایشگاه خوبی سراغ دارید به ایمیلم ارسال کنید.ممنون.epapal@ymial.com        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر melodi : آره واقعا خانم حسین زاده کارشون حرف نداره خیلی هم متین و خوش رو هستن در ضمن خانم های عزیز از وب ایشون  میتونیدبازدید کنید مطالب جالبی داره وهم از تخفیفاشون میتونید استفاده کنید shafaghtalayi.blogfa.com حتما خوشتون میاد    تعداد پاسخها(3)( papal - narmineh - nazanin123)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ tahmine به نظر حمیرا : برای تایید گفته های شما پیش خانم حسین زاده 1 ماه پیش اکستنشن مژه انجام دادم عالیه دیروزم کاشت ناخن کردم خیلی طبیعیه راضیم مرسی از راهنماییتون        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین کافی شاپ شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد کافی شاپ های این محله
. نظر Parinaz : من کافی شاپ ویونا بازارچه فاز 1 رو می پسندم ولی دیگه نمی شناسم        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مرجان به نظر سمیرا : بابا اصلا همچین چیزی اونجا نیس رفتم پیدا نکردم اونجا سوال کردم آرایشگاه خوب کجاس ؟ شفق طلایی رو معرفی کردند راضی بودم دستشون درد نکنه        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ مرضیه به نظر انسیه عظیمی : بله من کار آرایش وشینیون خانم حسین زاده رو  خیلی دوست دارم همیشه متنوع شیک وبه روز 5 سال که مشتری دائمشونم شفق طلایی برج آبی        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مهرنوش : دوستان عزيز سالني تميز با كادري مجرب براي اپيلاسيون در اكباتان مي شناسيد من سالن سپيده رفتم با اون همه ادعايي كه سپيده خانم دارند دچار بيماري پوستي شدم كه نشان از عدم بهداشت ونا بلدي در انجاست        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد بهترین فروشگاه یا مراکز(سایر) این محله
. نظر امير محمدی : قالیشویی و خدمات فرش آپادانا به عنوان بهترین شستشوی فرش و مبلمان محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط امير محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز قالیشویی و خدمات فرش آپادانا        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر ارمینه : منم از کار سپیده  قیچی طلایی و آرامیس اصلا راضی نیستم برای عروسی خواهرم همگی با خانواده دسته جمعی رفتیم شفق طلایی پیش خانم حسین زاده واقعا الحق کارشون حرف نداره متنوع کارمیکنن ومیدونن چی بهت میاد ولی اونروز چون تعدادمون زیاد بود وایشون نمیرسیدن همه رو یه نفر رفت سپیده یکی رفت قیچی طلایی  یکی هم آرامیس چشمتون روز بد نبینه گفتن نداره واقعا ما رو که خانم حسین زاده درس کرده بود شیکو به روز ولی قیچی طلایی که یه تپه مو رو کله گذاشته بود سپیده هم خیلی کثیف و قدیمی  آرامیس هم با هزار دک و پز که شما قبلا وقت نگرفتید وقیمت بالاافتضاح کرده بود فقط اسم در کرده        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر اعظم : <a ="http:="" forum.dabi.ir="" forum="" showthread.aspx?tid="5789&idbest=29&idreply=2515#d"" id="ctl00_main_gridview_replylist_ctl12_datalist_quotereply_ctl01_hyperlink1" style="color:red;font-size:8pt;text-decoration:none;"> آره منم قبول دارم شفق طلایی کارش حرف نداره</a></p> <p> دیروز برای اکستنشن مژه پیششون بودم</p> <p> عالی بود</p> <p> خانم حسین زاده تو کارشون تبحر لازم رو دارن</p> <p>  </p><p></p>        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. پاسخ پریسا محمدزاده به نظر مامان کیمیا : سلام دختر من یکساله است میخواستم ببینم مهدکودک خوب با رسیدگی بالا در شهرک اکباتان سراغ دارید؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر مينا : من براي شينيون و ارايش سالن سپيده وفتك ولي اصلا راضي نبودم اصلا به روز نيست        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سمیرا : خانم کارگشا در فاز 1 برج آبی  کارشون معرکه است ...  به صورت یه تیم حرفه ای کار می کنن    برج آبی فاز 1  سالن زیبایی زیبای خفته  91  10  820  0919   38  70 64 44       تعداد پاسخها(1)( مرجان)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ رزیتا به نظر حمیرا :        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر حمیرا : فقط شفق طلایی  خانم حسین زاده    تعداد پاسخها(2)( رزیتا - tahmine)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ حمیرا به نظر مهسا : دوستان عزیز من از مشتریهای قدیمی و پرو پا قرص خانم حسین زاده هستم کار اکستنشن مژشون و تاتوشون حرف نداره بیشتر از 20 از دوستانمو بردم همه راضی بودن دستشون بی بلا        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مهد کودک شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد مهد کودک های این محله
. نظر sam : سلام لطفأ يك مهد خوب در اكباتان معرفي كنيد پسرم ٢.٥ سن دارد نمي دانم كدام مهد بفرستم راهنمايي كنيد لطفا.        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر sam : سلام لطفأ يك مهد خوب در اكباتان معرفي كنيد پسرم ٢.٥ سن دارد نمي دانم كدام مهد بفرستم راهنمايي كنيد لطفا.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آموزشگاه موسیقی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
. نظر مونا رضایی : هر کدوم یه تخصصی دارن مثلا واسه کودکان (ودا) با مدیریت خانم سودابه سالم خوبه  .و ..ویلن اقای ترین پیشه .....پیانو ایرانی اقای مهران یوسفی   . دف اقای سرباز .. من تجربه تدریس این اساتید و داشتم....اموزش نقاشی هم تو شهرک  اکباتان به نظر من اموزشگاه ققنوس خوبه . وکلا شهرک هنرمندای خوبی داره و جوونای مستعد فرا گیری هنر        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ elham mondanizadeh به نظر tina : slm man az shoma mikham arayeshgah 7 ghalam to tehran khanom daryabo be man adresesho bedin........        مشاهده و پاسخ به این نظر

. نظر سامر بیبر : s.m.p به عنوان بهترین لباس محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط سامر بیبر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز s.m.p        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین استخر،سونا،جکوزی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد استخر،سونا،جکوزی های این محله
. نظر مهسا رحیمی : سلام امکانات این استخر چطوره ؟        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین شیرینی فروشی و قنادی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد شیرینی فروشی وقنادی های این محله
. نظر فروغ : فقط گل گندم        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین رستوران شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد رستوران های این محله
. نظر فروغ : به نظر من رستوران ارکیده، فاز2، مجتمع گلها بهترین رستوران اکباتانه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مرکزدرمانی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد مراکز درمانی این محله
. پاسخ م. جعفری رودپیشی به نظر م. مهرجویی : به نظر من هم آزمایشگاه پژوهش همیشه سعیش در این بوده که با استفاده از بهترین کیت ها و داشتن پرسنلی با تجربه  سرعت و دقت در جواب دهی بیماران رو بالا ببره. اگر اشتیاه نکنم پارسال دومین آزمایشگاه در تهران بود که موفق شد لوح استاندارد و کیفیت رو از وزارت بهداشت دریافت کنه.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین مرکزدرمانی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد مراکز درمانی این محله
. نظر علی موسوی : آزمایشگاه پاتوبیولوژی پژوهش به عنوان بهترین آزمایشگاه تشخیص طبی محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط علی موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آزمایشگاه پاتوبیولوژی پژوهش        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ زهره به نظر مهسا : من هم قیچی طلایی رفتم هم فرشته زیبایی واقعا افتضاح بودن هم کارشون هم محیط سالنشون فقط بلدن تبلیغات علکی کنن ماهم گول تبلیغاتشونو میخوریم ولی به دوستای عزیزم توصیه اکید میکنم برن شفق طلایی برج آبی خانم حسین زاده واقعا تبحر خاصی تو کارشون دارن خانمd خوش برخورد وآروم دستشون درد نکنه پولی که میگیرن حلالشون باشه من هر کاری پیش ایشون انجام دادم راضی بودم تلفن سالن 44666524        مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ ماندانا به نظر انسیه عظیمی : خانم حسین زاده کار رنگ و لایتشون محشره کاشت مژه رو هم با مهارت فراوانی انجام میدن        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین آرایشگاه مردانه شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد آرایشگاه های مردانه این محله
. نظر ... : ma be mehdimigoftim chaman zanaaaaaaa na gheichi talla        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین منطقه جهت سکونت شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد مناطق مسکونی این محله
. پاسخ کاظمی به نظر س-ز-م :دوست گرامی اطلاعات مناطق 21 و 22 هنوز برای قرار گرفتن بر روی سایت آماده نیست و به زودی این کار انجام خواهد گرفت.        مشاهده و پاسخ به این نظر

بهترین منطقه جهت سکونت شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد مناطق مسکونی این محله
. نظر س-ز-م : چرا منطقه 21و22 که جزء بهترین وخوش آب و هواترین مناطق تهران هستند در لیست سایت شما وجود ندارد؟    تعداد پاسخها(1)( کاظمی)     مشاهده و پاسخ به این نظر

. پاسخ آتوسا به نظر مهسا : منم قبول دارم خانم حسین زاده کار کوپشون حرف نداره کارای دیگشونم عالیه من که راضیم        مشاهده و پاسخ به این نظر

تبلیغات

نام محله:    عنوان موضوع:   

بازدید از سایت محله شهرک آپادانا - شهرک اکباتان           بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟

صفحه اصلی تالار شهرک آپادانا - شهرک اکباتان بهترین باشگاه ورزشی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد باشگاه های ورزشی این محله
يکشنبه 27 شهريور ماه 1390
mitra sbr

تاریخ درج: يکشنبه 27 شهريور ماه 1390

بهترین باشگاه شهرک اکباتان باشگاه انرژی فاز 2 شهرکه . عالیهههههههههههههههههههههه

تعداد پاسخها(5)

بالای صفحه

* چنانچه نظر شما در مورد نظر بازدید کنندگان میباشد از کلید پاسخ در زیر همان نظر استفاده نمایید
* در این قسمت میتوانید نظرات خود را نسبت به مطالب موجود ارسال کنید.

با ثبت آدرس ایمیل خود،پاسخهای داده شده به این نظر از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.

(اختیاری) آدرس ایمیل:

توجه

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

بازدید از سایت محله شهرک آپادانا - شهرک اکباتان

موضوعآخرین نوشتهپاسخ هابازدید
بهترین آرایشگاه مردانه شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد آرایشگاه های مردانه این محله
goodfriend
یکشنبه 10 اردیبهشت سال 1391
بوسیله ...
2 1692
goodfriend
شنبه 28 اردیبهشت سال 1392
بوسیله samira0101
54 13610
اطلاعات-اخبار و نظرات ساکنین شهرک آپادانا - شهرک اکباتان در مورد تاریخچه و رویدادهای محله های تهران(هرچه در مورد محله تون دوست دارید بنویسید...)
goodfriend
تاکنون پاسخی داده نشده است
0 884
goodfriend
شنبه 24 فرودرین سال 1392
بوسیله نظری
5 2834
بهترین عکاسی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد عکاسی های این محله
goodfriend
0 799
goodfriend
دوشنبه 29 خرداد سال 1391
بوسیله م. جعفری رودپیشی
5 2589
goodfriend
دوشنبه 28 اسفند سال 1391
بوسیله shifteh
23 8623
بهترین خواروبارفروشی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد خواروبارفروشی های این محله
goodfriend
0 495
بهترین تره بار شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد تره بارهای این محله
goodfriend
0 531
بهترین پارک شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد پارک های این محله
goodfriend
0 610
بهترین تاکسی سرویس شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد تاکسی سرویس های این محله
goodfriend
چهار شنبه 2 شهریور سال 1390
بوسیله monarad
1 1379
بهترین رستوران شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد رستوران های این محله
goodfriend
دوشنبه 29 خرداد سال 1391
بوسیله فروغ
2 2551
بهترین تالار شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد تالارهای این محله
goodfriend
0 805
بهترین کافی شاپ شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد کافی شاپ های این محله
goodfriend
جمعه 10 آذر سال 1391
بوسیله Parinaz
1 1136
بهترین قهوه خانه شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد قهوه خانه های این محله
goodfriend
0 624
بهترین سفره خانه سنتی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد سفره خانه های سنتی این محله
goodfriend
0 643
بهترین سینمای شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد سینماهای این محله
goodfriend
0 518
بهترین استخر،سونا،جکوزی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد استخر،سونا،جکوزی های این محله
goodfriend
پنجشنبه 1 تیر سال 1391
بوسیله مهسا رحیمی
6 4473
بهترین مدرسه شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد مدارس این محله
goodfriend
چهار شنبه 23 فرودرین سال 1391
بوسیله قاغتع فاغا
1 1216
بهترین مرکز خرید شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد مراکز خرید این محله
goodfriend
چهار شنبه 25 خرداد سال 1390
بوسیله bahram jahani
3 2321
بهترین مشاور املاک شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد مشاورین املاک این محله
goodfriend
0 1650
بهترین آموزشگاه کامپیوتر شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد آموزشگاه های کامپیوتر این محله
goodfriend
سه شنبه 3 اردیبهشت سال 1392
بوسیله kiany
1 1044
بهترین آموزشگاه زبان شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد آموزشگاه های زبان این محله
goodfriend
دوشنبه 29 اسفند سال 1390
بوسیله تینا
4 4286
بهترین آموزشگاه موسیقی شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد آموزشگاه های موسیقی این محله
goodfriend
سه شنبه 17 مرداد سال 1391
بوسیله مونا رضایی
2 2627
بهترین کلاس آموزشی کنکور شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد کلاس های آموزشی کنکور این محله
goodfriend
شنبه 26 شهریور سال 1390
بوسیله علي رضايي
2 1811
goodfriend
پنجشنبه 20 مهر سال 1391
بوسیله پریسا محمدزاده
4 4117
goodfriend
یکشنبه 20 فرودرین سال 1391
بوسیله مهکامه
6 3454
بهترین فست فود شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد فست فود های این محله
goodfriend
دوشنبه 29 اسفند سال 1390
بوسیله سارا.ب
7 5766
goodfriend
شنبه 9 اردیبهشت سال 1391
بوسیله کاظمی
8 4548
بهترین دندان پزشک شهرک آپادانا - شهرک اکباتان و نظرات شما در مورد دندانپزشکی های این محله
netman
0 399
ارائه سرویس اینترنت ADSL & Wireless در تمام استان تهران www.parsian-nt.net
kiany
0 24
kiany
0 18
kiany
0 20
kiany
0 18
kiany
0 16
آموزش تضمینی کامپیوتر و اینترنت www.Parsian-nt.net
kiany
0 23

بهترین منطقه مسکونی تهران جهت سکونت؟     بهترین فست فودهای تهران؟     بهترین باشگاه های ورزشی تهران؟    
بهترین مهد کودک های تهران؟     بهترین کلاسهای آموزشی کنکور تهران؟     بهترین آموزشگاه های موسیقی تهران؟    
بهترین آموزشگاه های زبان تهران؟     بهترین آموزشگاه های کامپیوتر تهران؟     بهترین مشاورین املاک تهران؟    
بهترین مراکز خرید تهران؟     بهترین مدارس تهران؟     بهترین استخر،سونا،جکوزی های تهران؟    
بهترین سینماهای تهران؟     بهترین سفره خانه های سنتی تهران؟     بهترین قهوه خانه های تهران؟    
بهترین کافی شاپ های تهران؟     بهترین تالارهای تهران؟     بهترین رستوران های تهران؟    
بهترین تاکسی سرویس های تهران؟     بهترین پارک های تهران؟     بهترین تره بارهای تهران؟    
بهترین خواروبارفروشی های تهران؟     بهترین شیرینی فروشی های تهران؟     بهترین مراکزدرمانی تهران؟    
بهترین عکاسی های تهران؟     بهترین فروشگاه یا مرکز(سایر) تهران؟     اخبار و نظرات ساکنین در مورد محله های تهران    
بهترین آرایشگاه زنانه تهران؟     بهترین آرایشگاه مردانه تهران؟    

ورود/عضویت

شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید

ورود      عضویت     

فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
 آمار و ارقام سایت انجمن دابی
موضوع ها: 4229, نوشته ها: 11199, کاربران: 2990
به جدید ترین عضو انجمن, mahdiyar خوش آمد میگوییم.
 دسترسی ها

Skip Navigation Links
صفحه اصلی تالار
عضویت در تالار
لیست کاربران
ورود مخصوص اعضای فروم
نام کاربری :
رمز عبور :

منطقه 1
    . ازگل
    . اقدسیه
    . ولنجک
    . کاشانک

منطقه 2
    . ستارخان
    . شهرک غرب
    . طرشت

منطقه 3
    . جلفا
    . چالهرز
    . داوودیه
    . ونک

منطقه 4
    . مهران

منطقه 5
    . باغ فیض

منطقه 6

منطقه 7
    . بهار

منطقه 8
    . وحیدیه

منطقه 9

منطقه 10
    . بریانک

منطقه 11

منطقه 12
    . پامنار
    . قیام - ری

منطقه 13
    . تهران نو

منطقه 14

منطقه 15
    . مشیریه

منطقه 16
    . خزانه

منطقه 17
    . ابوذر
    . جلیلی

منطقه 18

منطقه 19

منطقه 20
    . شهرری

بخش های ویژه
سیستم تبلیغات بنری - اینترنتی دابی
تبلیغ در وب سایت های دابی
تبلیغات محیطی
ثبت نام و خرید آنلاین صفحه
جستجوی بیلبوردها و تابلوهای محیطی
گروه وب سایت های دابی
فروشگاه اینترنتی دابی
مجله اینترنتی دابی
رسانه های تبلیغاتی دابی
سیستم خرید گروهی دابی
صفحات اختصاصی
بانک اطلاعات ملکی
تماس با دابی
ورود کاربران
تالار گفتگوی دابی
صفحه اصلی تالار گفتگو تهران
عضویت در تالار گفتگو
لیست کاربران

© 2010 www.dabi.ir  Andishe Vila Co. All Right Reserved. 

دابی را در گوگل محبوب کنید صفحه دابی در فیس بوک