کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --احتشامیه - دروس توسط HANA به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین موسسه ای که می تونم بهتون پیشنهاد کنم کانون زبان حقانی است استاداش عالی هستن و متد خوبی هم برای تدریس دارن و متفاوته بهتون پیشنهاد میکنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --احتشامیه - دروس توسط المیرا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام، در حال حاظر كلاس آيلتس ميرم در آکادمی نوبل و دوستانم معرفى كردن كه خودشون هم اونجا خوندن و نمره ٧.٥ آكادميك گرفتند، واقعاً خيلى قوى هستند ، تا الان خوب یاد گرفتم و آرزو دارم مثل اونا بشم. مشاوره هاشونم تخصصى هست، قشنگ ١ ساعت وقت ميزارن برا مشاوره، تيمشون از نظر من حرفه اى هست، براى آيلتس تنها جايى هست كه ميتونم با جرات پيشنهاد بدم.88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --احتشامیه - دروس توسط sara به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوره B1 را در آكادمی نوبل خوندم و كارم درست شد الان آلمانم و به صورت انلاين دارم با معلم زبانم كه تو نوبل بود آموزش می بینم، تو نوبل واسه وقت آدم ارزش قائل اند. ممنونم ازتون 88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --احتشامیه - دروس توسط hoda69 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است منم به یادگیری آلمانی خیلی نیاز دارم، اکثر آموزشگاها خیلی کلاسا را طول میدن و بعضی ترما دیر به حد نصاب میرسه، بعده کلی پرس و جو رفتم آموزشگهه نوبل و با مشاورم تو نوبل که مشورت کردم کلاس خصوصی آلمانی را برداشتم، باورم نمیشه اینقد خوبه، استادم که حرف نداره، درسا هم زود پیش میره. از همه مهمتر آلمانی حرف زدنم هم خیلی خوب شده. شهریه اشون هم به نظرم منصفانه هست و با اینکه کلاسم خصوصیه و کل زمان کلاس مال منه با توجه به سرعت پیشرفتم فکر میکنم در کل شهریه ام کمتر از کلاسهای گروهی که قبلا میرفتم بشه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --احتشامیه - دروس توسط مژده عاطف به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من در کانون زبان مرکز حقانی دارم زبان می خونم میخاستم بهتون پیشنهاد کنم چون کیفیت و بازدهی بالا در تدریس مدرسان این مرکز وجود دارد به گونه ای که تمایل به یادگیری رو افزایش می دهد. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --احتشامیه - دروس توسط زهرا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از نظر من شما یکی از مجرب ترین اساتید رو دارید که من از کلاس با ایشون واقعا راضیم.من دوست دارم کلاس با اساتید دیگرتونم تجربه کنم با تشکر از شما نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --احتشامیه - دروس توسط bahar به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترم در موسسه حقانی تحصیل می کند کانون آزمون های منظمی از بچه ها می گیردو با توجه به مدرس مجربی که کلاس های نوجوانان دارد بچه ها Quiz بسیاری در طول ترم دارند که این از نظر من مهارت نوشتاری که برای بچه های نوجوانان حائز اهمیت است راپوشش می دهد. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --احتشامیه - دروس توسط sara به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تسلط علمی و سواد مدرسان بر مطالب درسی یکی از ویژگی های مثبت این مرکز است. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --احتشامیه - دروس توسط ساره عزیزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است شیوه های تدریس سازماندهی شده ای در کلاس های کانون زبان ایران وجود دارد که من نمونه های آن را در کلاس های تاثیر گذار مرکز حقانی تجربه کرده ام. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
ورود عضویت